Category: Debat

1 794 795 796 797 798 1,627 7960 / 16263 POSTS
Sokol Balla: Ryerson e krijoi Berishën dhe ai e vrau, si doktor Frankenstein

Sokol Balla: Ryerson e krijoi Berishën dhe ai e vrau, si doktor Frankenstein

Gazetari Sokol Balla ka komentuar intervistën e ish-ambasadorit amerikan në Tiranë, Ëilliam Ryerson, i cili tha se fakti që vendimi për shpalljen “non [...]
Juristi Romeo Kara zbulon qëllimin e vërtetë të ish-kreut të demokratëve: “Për herë të parë Berisha po thotë të vërtetën”! Ja çfarë mund të ndodhë me PD

Juristi Romeo Kara zbulon qëllimin e vërtetë të ish-kreut të demokratëve: “Për herë të parë Berisha po thotë të vërtetën”! Ja çfarë mund të ndodhë me PD

Juristi i njohur Romeo Kara shkruan se Sali Berisha nuk po rikthehet në drejtimin e PD për parime apo për interesin e saj por sepse Departamenti i Sht [...]
Ish-deputetja “shpërthen” nga dhimbja në lot për thikën pas shpine të Bashës për “Lexhendën”! E paralajmëron: Ik shpejt e mos…! Ishe askushi dhe pa emër ngele

Ish-deputetja “shpërthen” nga dhimbja në lot për thikën pas shpine të Bashës për “Lexhendën”! E paralajmëron: Ik shpejt e mos…! Ishe askushi dhe pa emër ngele

Ish-deputetja e PD, Albina Deda i është drejtuar me një letër të hapur Lulzim Bashës, ku e paralajmëron që të largohet sa më shpejt nga partia demokra [...]
Ilir Meta nuk rehabilitohet mendërisht: Jam krenar për punën time si president që mbrojta Kushtetutën nga armiqtë! Negociatat nuk u hapën sepse nuk dëgjuan presidenti për 30 Qershorin

Ilir Meta nuk rehabilitohet mendërisht: Jam krenar për punën time si president që mbrojta Kushtetutën nga armiqtë! Negociatat nuk u hapën sepse nuk dëgjuan presidenti për 30 Qershorin

Teksa pritet opinioni i Venecias për çështjen e shkarkimit të presidentit, për të cilin është votuar në Kuvend, Ilir Meta ka dhënë një koment nga Pogr [...]
“Ç’kërkon më Mondi”?! Spaho ‘i përvishet’ Salianjit dhe i kujton Babalen: Mos shaj në telefon!

“Ç’kërkon më Mondi”?! Spaho ‘i përvishet’ Salianjit dhe i kujton Babalen: Mos shaj në telefon!

Pas pezullimit të Sali Berishës nga Grupi Parlamentar i PD-së, brenda kampit blu ka disa deputetë dhe ish-përfaqësues demokratë që i janë bashkëngjitu [...]
“Tronditet” Basha! Këshilltari i njohur i “hiç-it”  Martin Henze i kërkon dorëheqjen nga Twitteri

“Tronditet” Basha! Këshilltari i njohur i “hiç-it” Martin Henze i kërkon dorëheqjen nga Twitteri

Lufta e nisur mes Sali Berishës dhe Lulzim Bashës, ka edhe anën e saj qesharake. Një prej tyre është i “mirënjohuri” Martin Henze, që prej vitesh n [...]
Pirro Dhima, ikja në Greqi, shpallja kampion bote, martesa me gazetaren greke, mohimi i nënës, zgjedhja deputet, ‘armiqësia’ me Shqipërinë, miti i yllit që u venit sot si mos më keq

Pirro Dhima, ikja në Greqi, shpallja kampion bote, martesa me gazetaren greke, mohimi i nënës, zgjedhja deputet, ‘armiqësia’ me Shqipërinë, miti i yllit që u venit sot si mos më keq

Pirro Dhima as që e kishte menduar se një ditë dota denigronin kaq keq për shkak të fatit tragjik të nënës së tij. Madje një nga komentuesit shkruante [...]
Fatos Klosi i përgjigjet Berishës: Saliu ka një problem të madh, madje shumë të madh, së bashku me familjen e tij

Fatos Klosi i përgjigjet Berishës: Saliu ka një problem të madh, madje shumë të madh, së bashku me familjen e tij

Ish-kreu i Shërbimit Sekret Shqiptar, nuk duket fare i çuditur nga deklarata e Sali Berishës ndaj tij në Shkodër, ku ai e akuzoi për manipulim votash [...]
Berisha i kërkon Bashës dhe PD-së ta mbrojnë, nëse e burgosin: Veproni si republikanët francezë me Sarkozy

Berisha i kërkon Bashës dhe PD-së ta mbrojnë, nëse e burgosin: Veproni si republikanët francezë me Sarkozy

Ish-presidenti francez, Nicolas Sarkozy, është dënuar me 1 vit burg, pasi u shpall fajtor për financimin ilegal të fushatës së tij elektorale në 2012. [...]
Berisha: Më shpallën “non grata” se iu kam mbrojtur juve o popull, dhe se sulmova reformën në drejtësi dhe Sorosin

Berisha: Më shpallën “non grata” se iu kam mbrojtur juve o popull, dhe se sulmova reformën në drejtësi dhe Sorosin

Sali Berisha tregon përse vendosi që të rikthehet aktiv në politikë dhe të nisë turin e takimeve me demokratët në çdo qytet. Nga Shkodra ku mbajti [...]
1 794 795 796 797 798 1,627 7960 / 16263 POSTS