Category: Debat

1 811 812 813 814 815 1,627 8130 / 16266 POSTS
“Koha e pandëshkueshmërisë po merr fund”! Ambasadorja Yuri Kim bën lëvizjen e rëndësishme dhe jep ultimatumin e prerë: Do ndjekin penalisht…

“Koha e pandëshkueshmërisë po merr fund”! Ambasadorja Yuri Kim bën lëvizjen e rëndësishme dhe jep ultimatumin e prerë: Do ndjekin penalisht…

Ambasadorja Yuri Kim ka zhvilluar një takim me 15 prokurorët e SPAK. Këtë e bën të ditur Ambasada Amerikane në Tiranë përmes një postimi në rrjetet s [...]
“Paturpësi absolute”! Juristi Romeo Kara shpërthen ndaj Sali Berishës dhe nuk lë gjë pa i nxjerrë: Për të mos pranuar zullumin e tij, përfshirë edhe rastin e baxhanakut…

“Paturpësi absolute”! Juristi Romeo Kara shpërthen ndaj Sali Berishës dhe nuk lë gjë pa i nxjerrë: Për të mos pranuar zullumin e tij, përfshirë edhe rastin e baxhanakut…

Juristi Romeo Kara ka reaguar i revoltuar pas pyetjes që iu bë dje ambasadores amerikane, Yuri Kim nga gazetarët: A qëndron SOROS pas shpalljes non-gr [...]
“Kurrë më negociator të huaj për krizat”! Rama dha ultimatumin e prerë, vjen reagimi i fortë i juristit Romeo Kara: Ka pafund idjotë…

“Kurrë më negociator të huaj për krizat”! Rama dha ultimatumin e prerë, vjen reagimi i fortë i juristit Romeo Kara: Ka pafund idjotë…

Kryeministri Edi Rama deklaroi sot nga foltorja e Kuvendit se nuk do të bëjë pjesë më kurrë negociatorë të huaj për kriza që i krijojnë vet. Lidhur [...]
“Do të jetë dita më e bukur e jetës sime”! Rama zbulon premtimin e madh: Një plan është në tryezën tonë

“Do të jetë dita më e bukur e jetës sime”! Rama zbulon premtimin e madh: Një plan është në tryezën tonë

Kryeministri i vendit, Edi Rama, gjatë fjalës së tij në seancën e sotme plenare ka prezantuar programin qeverisës për mandatin e ri qeveritar ku është [...]
Kush është në mbështetje të Sali Berishës, ish-kryeministri përmend të gjithë demokratët që nuk e “tradhtuan”

Kush është në mbështetje të Sali Berishës, ish-kryeministri përmend të gjithë demokratët që nuk e “tradhtuan”

Pasi u përjashtua nga grupi parlamentar i PD-së, ish-kryeministri Sali Berisha ka nisur sot një tur takimesh për të larguar Lulzim Bashën dhe sipas ti [...]
Deputeti rinor Gjeka i Markajve flet përçartë: Rama, një tiran i mplakur i cili nuk e kupton se durimi i popullit ka shkuar ku s’mban më

Deputeti rinor Gjeka i Markajve flet përçartë: Rama, një tiran i mplakur i cili nuk e kupton se durimi i popullit ka shkuar ku s’mban më

Deputeti i Partisë Demokratike Agron Gjekmarkaj e konsideroi programin e qeverisë “Rama 3” një broshurë, një manifest gënjeshtrash që sipas tij përmba [...]
Berisha: I kam thënë kompanisë që punonte për fitoren e PD-së se Basha është lider i thyer

Berisha: I kam thënë kompanisë që punonte për fitoren e PD-së se Basha është lider i thyer

Sali Berisha ka treguar dhe bisedat që ka bërë me kompaninë e huaj që ishte punësuar për fitoren e PD-së. Një vit e gjysmë para zgjedhjeve, ai i ka th [...]
Blendi Fevziu: Jam si Pikaso, kam drejtuar media që 23 vjeç. Takova Berishën, Bashën e Yuri Kim të zgjidh sherrin e tyre

Blendi Fevziu: Jam si Pikaso, kam drejtuar media që 23 vjeç. Takova Berishën, Bashën e Yuri Kim të zgjidh sherrin e tyre

Blendi Fevziu ka qenë një ditë më parë në ambientet e Universitetit Europian të Tiranës. Ai ka dhënë një intervistë para studentëve të UET. Ësht [...]
Yuri Kim: Ata që thonë se janë habitur nga shpallja e Berishës “non grata”, nuk janë të sinqertë

Yuri Kim: Ata që thonë se janë habitur nga shpallja e Berishës “non grata”, nuk janë të sinqertë

Ambasadorja e SHBA në Shqipëri Yuri Kim ka folur për Zërin e Amerikës në lidhje me shpalljen non-grata të ish-kryeministrit Sali Berisha. Në një pj [...]
Basha debat me Ramën: Ke 16 mijë viktima nga pandemia! Rama: E përballuam me sukses aleancën tuaj me virusin

Basha debat me Ramën: Ke 16 mijë viktima nga pandemia! Rama: E përballuam me sukses aleancën tuaj me virusin

Teksa kryeministri Edi Rama po fliste për menaxhimin e pandemisë së koronavirusit, ku deklaroi se vendi ynë e përballoi me sukses situatën, ka patur n [...]
1 811 812 813 814 815 1,627 8130 / 16266 POSTS