Category: Debat

1 814 815 816 817 818 1,627 8160 / 16266 POSTS
Bllokohen emërimet për Gjykatën e Lartë dhe atë Kushtetuese, erë pazaresh Rama-Meta për të penguar shkarkimin e presidentit

Bllokohen emërimet për Gjykatën e Lartë dhe atë Kushtetuese, erë pazaresh Rama-Meta për të penguar shkarkimin e presidentit

Nis të bjerë erë pazaresh bllokimi që po ndodh me Gjykatën e Lartë dhe atë Kushtetuese. Kuvendi e shkarkoi Ilir Metën nga detyra, por po jepen sinjale [...]
Pas udhëzimeve në grup, deputetët nisin lëvizjet kundër Berishës dhe promovojnë përjashtimin: Sula, Gjekmarkaj e Bejko goditje ish-kreut të PD

Pas udhëzimeve në grup, deputetët nisin lëvizjet kundër Berishës dhe promovojnë përjashtimin: Sula, Gjekmarkaj e Bejko goditje ish-kreut të PD

Aksioni i ish-kryeministrit Sali Berisha në bazën demokrate mund të shndërrohet në flluskë sapuni. Në 9 shtator, një ditë para mbledhjes së Parlamenti [...]
Berisha thirrje demokratëve “të rrëmbejnë pushkët”! Kërkon mbështetje në aksionin kundër Bashës: Frrok Çupi paralajmëron se SPAK do i prishë planet

Berisha thirrje demokratëve “të rrëmbejnë pushkët”! Kërkon mbështetje në aksionin kundër Bashës: Frrok Çupi paralajmëron se SPAK do i prishë planet

Ish-kryeministri Sali Berisha ka nisur përgatitjet për takimet që do të zhvillojë pas përjashtimit të tij nga Partia Demokratike. Berisha ditën e enjt [...]
Kreshnik Spahiu: Pse Vizita e Merkel është sukses për Tiranën

Kreshnik Spahiu: Pse Vizita e Merkel është sukses për Tiranën

Analisti Kreshnik Spahiu tha në Open se vizita e sotme e kancelares Angela Merkel është një sukses për Tiranën zyrtare. “Vizita është privilegj dhe su [...]
Bamir Topi: Takimi misterioz Basha-Berisha në trotuar para se ta sillte në PD, që na habiti të gjithëve

Bamir Topi: Takimi misterioz Basha-Berisha në trotuar para se ta sillte në PD, që na habiti të gjithëve

“Nuk e prisja për hir të vërtetës pasi të dy para pak ditësh kanë qenë në një simbiozë dhe vendimet janë marrë së bashku nga të dy. Ishte një vendim i [...]
“Unë Arbana jam Sali Berisha”! Moderatorja  bëhet pjesë e debatit Berisha-Basha

“Unë Arbana jam Sali Berisha”! Moderatorja bëhet pjesë e debatit Berisha-Basha

Pas përjashtimit të ish-kryeministrit Sali Berisha nga grupi parlamentar i PD nga Lulëzim Basha, në rrjetet sociale është fokusur e gjithë vëmendja te [...]
Ish-ministri i Jashtëm i Kosovës: Rama, i zgjedhuri i Merkel, në Ballkan. Shqipëria, në hartën e interesit evropian!

Ish-ministri i Jashtëm i Kosovës: Rama, i zgjedhuri i Merkel, në Ballkan. Shqipëria, në hartën e interesit evropian!

Ish-ministri i Jashtëm i Kosovës Enver Hoxhaj i ftuar në emisionin Shqip nga Rudina Xhunga në Dritare TV, foli për vizitën e kancelares gjermane Angel [...]
VIDEO/ Mjeti luftarak izraelit me inteligjencë artificiale dhe aftësi autonome në fushën e betejës

VIDEO/ Mjeti luftarak izraelit me inteligjencë artificiale dhe aftësi autonome në fushën e betejës

Përdorimi i dronëve ushtarakë është rritur ndjeshëm gjatë viteve të fundit. Firma izraelite IAI, e njohur për prodhimin e mjeteve ajrore me telekomand [...]
Albini nuk kupton dhe nuk i dëgjon ato që tha Merkeli… Nuk e di se për çfarë toerie flet Rama por Merkel nuk më kërkoi gjë

Albini nuk kupton dhe nuk i dëgjon ato që tha Merkeli… Nuk e di se për çfarë toerie flet Rama por Merkel nuk më kërkoi gjë

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti ka dalë hapur kundër “Open Balkan” teksa është shprehur se është detyrë e çdo shqiptari për të ushtruar preson Serb [...]
“Zoti Rama, jemi dhe ne këtu”!  Përplasje në konferencën e Merkelit: Gazetarët nga Kosova i kërkojnë fjalën Ramës, kryeministri: Me mua po, por zonja Merkel nuk i’u ka asnjë borxh!

“Zoti Rama, jemi dhe ne këtu”! Përplasje në konferencën e Merkelit: Gazetarët nga Kosova i kërkojnë fjalën Ramës, kryeministri: Me mua po, por zonja Merkel nuk i’u ka asnjë borxh!

Gazetarët nga Kosova janë ankuar për faktin se nuk morën fjalën gjatë kohës së zhvillimit të konferecës për shtyp me kancelaren gjermane, Angela Merke [...]
1 814 815 816 817 818 1,627 8160 / 16266 POSTS