Category: Debat

Zbardhet telefonata e Sali Berishës me Lulzim Bashën pas përjashtimit nga PD! Berisha në sulm: Basha duhet të mendonte më përpara dorëheqjen e tij
Sali Berisha nuk do të jetë në parlamentin e Shqipërisë pas 31 vitesh, dhe kjo falë një vendimi të papritur të kryetarit të Partisë Demokratike, Lulzi [...]

E dinte përjashtimin? Si kërcënoi Berisha me kthimin e tij në krye të PD-së disa ditë më parë: Asnjë pengesë s’kam
Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka vendosur të largojë nga grupi parlamentar ish-kryeministrin Sali Berisha, derisa të dalë në dritë e vërtet [...]

Basha e përjashtoi nga Grupi Parlamentar: Sali Berisha zbulon se çfarë do të ndodh nesër
Sali Berisha në një reagim për median tha se nëse do të shkojë në parlament pavarësisht se Basha e përjashtoi nga grupi parlamentar i PD.
Berisha: [...]

“Largimi i Berishës”, Jozefina Topalli: Nëse ka një njeri të korruptuar ai e ka emrin Lulzim Basha
Kryedemokrati Lulzim Basha përmes një daljeje publike për media bëri me dije lajmin se ka vendosur përjashtimin e Sali Berishës nga grupi parlamentar [...]

LAJMI i FUNDIT/ Basha “largon” Berishën nga grupi parlamentar i PD-së
Sot kryedemokrati Lulzim Basha ka mbledhur Kryesinë e Grupit Parlamentar, në përbërje të së cilit janë kreu i grupit parlamentar, Alfred Rushaj, nënkr [...]

“Berisha Non Grata”, Basha mbledh grupin parlamentar para seancës plenare
Partia Demokratike do të mbledhë sot Kryesinë e grupit parlamentar. Kjo mbledhje, e cila do të nisë në orën 18:30, vjen një ditë para nisjes së legjis [...]

Sali Berishën nuk e ndalon ligji për dekriminalizimin të hyj në Parlament… thotë Manjani
Spartak Ngjela prej disa ditësh thotë se Sali Berisha nuk mund të hyjë në Parlament për shkak të ligjit të dekriminalizimit. Por Ylli Manjani nga ana [...]

Turi i lamtumirës në Ballkan, zbulohet anxhenda e Angela Merkel në Tiranë
Më 14 shtator Kancelarja Angela Merkel do të takojë krerët e qeverive të gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor në kryeqytetin shqiptar Tiranë. Më pa [...]

Të lumtë pushka xhaxhi Edi! Zhaku përshëndet Ramën por mërzitet Paloku i SHQUP: Do të heq nga grupi i miqve në fb se mund të shkruash që mirë bënë edhe që shembën teatrin
Një debat virtual ka ndodhur mes aktores Inida Gjata, ose e njohur ndryshe për publikun Zhaku dhe demokratit Edi Paloka. Ka qenë një postim i bërë së [...]

Baza ushtarake në Gjadër, ndër 5 më sekretet në botë
Shumë baza ushtarake – ose jo – fshehin mistere të panumërta në botë, mes teorish të shumta konspirative dhe sekreteve ushtarake.
Së fundmi, në një [...]