Category: Debat

Spartak Ngjela zbërthen vizitën e Reeker: Ilir Meta u injorua për shkak të lidhjeve me rusët?! Presidenti ka punuar kundër NATO dhe SHBA
Avokat Spartak Ngjela ka zbërthyer mesazhet e fshehura të vizitës së Ndihmës Sekretarit Amerikan për Çështjet Europiane dhe Euroaziatike, Philip Reeke [...]

Kushtetuesja jep vendimin për Çështjen e Teatrit”! Ndreca ironizon Bardhin: Jo vetëm rezultatet elektorale, as vendimet e gjykatës s’po mësojnë ti lexojnë këta
Të shumta kanë qenë reagimet nga palët pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese për çështjen e Teatrit Kombëtar. Analfabetët dhe humbsit që fitojnë sa her [...]

Bizneset ndjekin ‘këshillën’ e Edi Ramës, marrin punëtorë nga Bangladeshi
Në pamundësi për të rekrutuar punëtorë në tregun vendas, një sipërmarrje nga Lezha ka punësuar punëtorë nga vendi i Azisë Jugore, duke bërë realitet n [...]

Vendimi për Teatrin, Mustafaj i PD lexon drejt ligjin! GJK përpiqet të thotë se qumështi i ëmbël dhe kosi i ëmbël… për të mos pasur asnjë të pakënaqur
Besnik Mustafaj deklaroi në Radarin Informativ me gazetaren Jonida Shehu se të dyja palët kanë fituar nga pak me vendimin e Gjykatës Kushtetuese për T [...]

SHBA e ka marrë vendimin përpara Kushtetueses: Ilir Meta është thjesht një president ceremonial!
Prej më shumë se dy vitesh, fillimisht Komisioni i Venecias, më pas Gjykata Kushtetese, dhe prapë Komisioni i Venecias kanë në dorë por nuk i kanë dhë [...]

SHBA sinjale për reprezalje ndaj të korruptuarve! Reeker mesazhe të forta nga takimi me gjyqtarët: Yuri Kim mobilizon hetuesit e BKH
Shtetet e Bashkuara të Amerikës e kanë bërë të qartë ditët e fundit se shumë shpejt do të nisë një reprezalje në radhët e të korruptuarve në Shqipëri. [...]

A do largohet nga Shqipëria?! Yuri Kim është kandidate për postin e ambasadores në Korenë e Jugut: Zbardhet çfarë shkruajnë mediat botërore
Ambasadorja amerikane në Shqipëri, Yuri Kim do të largohet nga Shqipëria? “Korean Broadcasting System“, një prej mediave më elitare të Koresë së Jugut [...]

Çim Peku si analist gjeopolitike: Veç Albin Kurti është kristal në rajon, të tjerët janë pro-serbë! Rama na solli Vuçiçin në Durrës që të na ndihmonte për zonat e prekura të tërmetit
Gazetari i "famshëm" me diplomë juristi ngs Kristali Çlirim Peka ka bërë një hulumtim gjeopolitik ku ka dalë në përfundimin se në rajon Albin Kurti ës [...]

Nga Vasili, te Bylykbashi, Xhaçka, Dule e Bushka: Ja 34 deputetët që s’do hynin në Kuvend pa herësin e rrëzuar nga Kushtetuesja: Përfitonin Beqaj, Majko, Kodheli e Nebiaj
Gjykata Kushtetuese vendosi më 30.06.2021 shfuqizimin e pikës 3 të nenit 163 të Kodit Zgjedhor si të papajtueshëm me Kushtetutën. Pika e shfuqizuar th [...]

Gjesti politik i SHBA, qe “djeg” Ilir Metën
Që Ilir Metës i është vënë “viza” nga SHBA, kjo tashmë nuk është më as surprizë dhe as sekret.
Kjo, jo vetëm për shkak të çmëndjes publike të tij g [...]