Category: Debat

1 866 867 868 869 870 1,627 8680 / 16262 POSTS
“RENEA e arrestoi, gjykata e ka liruar”! Artan Hoxha plas ‘bombën’: Zbulon çfarë ka ndodhur me biznesmenin e njohur në Vlorë që bëri bujë menyra e ndalimit të tij

“RENEA e arrestoi, gjykata e ka liruar”! Artan Hoxha plas ‘bombën’: Zbulon çfarë ka ndodhur me biznesmenin e njohur në Vlorë që bëri bujë menyra e ndalimit të tij

Artan Hoxha zbuloi sot në ABC se Edison Begaj i cili u arrestua nga RENEA në Vlorë, disa ditë më parë është lënë i lirë nga gjykata.Begaj u arrestua n [...]
“Edi Rama është më i fortë se Biden”! Alfred Cako bën parashikon lëvizjen e surprizë të kryeministrit

“Edi Rama është më i fortë se Biden”! Alfred Cako bën parashikon lëvizjen e surprizë të kryeministrit

Konspiracionisti Alfred Cako bëri një deklaratë të fortë dje në emisionin “Rrethi në katror”. Sipas tij kryeministri Edi Rama është më i fortë se Bide [...]
Ja dosjet e bujshme që ka në dorë SPAK! Të rrezikuar deputetë, ministra dhe ish-ministra: Hetime në prapaskenë për shumë dosje të vjetra

Ja dosjet e bujshme që ka në dorë SPAK! Të rrezikuar deputetë, ministra dhe ish-ministra: Hetime në prapaskenë për shumë dosje të vjetra

Prokuroria e Posaçme po kryen një sërë hetimesh të bujshme në prapaskenë. Shumë dosje të vjetra po rihapen, ndërkohë ka pasur padi të reja për mjaft ç [...]
KPK zgjeron listën e personave që do të futen në veting, nga ish-inspektorët e KLD te këshilltarët ligjorë: Ja 42 emrat që do verifikohen

KPK zgjeron listën e personave që do të futen në veting, nga ish-inspektorët e KLD te këshilltarët ligjorë: Ja 42 emrat që do verifikohen

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka zgjeruar fashën e vetingut. Pas prokurorëve dhe gjyqtarëve tashmë do të kalojnë në sitën e komisionit ish-inspek [...]
VIDEO/ Degradon situata për 15 mijë euro borxh! Vëllezërit heqin rripat e pantallonave për të rrahur njëri-tjetrin LIVE në emisionin “Shihemi në Gjyq”

VIDEO/ Degradon situata për 15 mijë euro borxh! Vëllezërit heqin rripat e pantallonave për të rrahur njëri-tjetrin LIVE në emisionin “Shihemi në Gjyq”

Dy vëllezër nga Lushnja, prej kohësh janë në konflikt me njërin-tjetrin, ku një prej tyre, Rduardi ka marrë një kredi prej 15 mijë milionë lekësh në v [...]
Rrëzimi i Ramës: Vetëm po kaluat mbi trupin e Lulit

Rrëzimi i Ramës: Vetëm po kaluat mbi trupin e Lulit

Vetëm po kaluat mbi trupin tim”. Ky është slogani i kreut të PD-së Lulzim Basha, sa herë që ngrihet një kauzë nga qytetarët apo sa herë demokratët kan [...]
PD i jep një formular degëve në qarqe: Analizoni se si arritëm të fitojmë dhe faktorët e masakrës zgjedhore?!

PD i jep një formular degëve në qarqe: Analizoni se si arritëm të fitojmë dhe faktorët e masakrës zgjedhore?!

Dy ditë pas mbledhjes së Kryesisë, Partia Demokratike ka përcaktuar një formuluar, përmes të cilit do të bëhet analiza për faktimin e asaj që konsider [...]
Albana Vokshi të “shkrin gazit”: Demokratët e dinë se ne i fituam zgjedhjet por na i vodhën! Te Basha kanë shpresë gjithë shqiptarët

Albana Vokshi të “shkrin gazit”: Demokratët e dinë se ne i fituam zgjedhjet por na i vodhën! Te Basha kanë shpresë gjithë shqiptarët

Albana Vokshi ka përcjellë një mesazh në rrjetin social Facebook ku tregon se demokratët më shumë se kurrë e kanë shpresën tek Lulzim Basha. Depute [...]
Kryeministri Rama për ‘France 24’ : Ky është një lajm shumë i rëndësishëm

Kryeministri Rama për ‘France 24’ : Ky është një lajm shumë i rëndësishëm

Kryeministri Edi Rama foli për vaksinimin e popullsisë dhe hapjen graduale. Rama e shfrytëzoi daljen në televizionin francez për të deklaruar se Shqip [...]
“Nuk më surprizon asgjë në Bruksel”! Rama flet hapur në “France 24”: Kemi një problem me…

“Nuk më surprizon asgjë në Bruksel”! Rama flet hapur në “France 24”: Kemi një problem me…

Kryeministri Edi Rama ka dhënë një intervistë në “France 24”, një nga televizionet më të mëdha në Francë. Përballë gazetares Caroline de Camaret, krye [...]
1 866 867 868 869 870 1,627 8680 / 16262 POSTS