Category: Debat

1 870 871 872 873 874 1,627 8720 / 16262 POSTS
Berisha kërkon ndihmë nga e majta ekstreme! Pakistanezo-anglezi El Tariqi i Adi Krastës shanë Ramën tek “Syri” i Zenit

Berisha kërkon ndihmë nga e majta ekstreme! Pakistanezo-anglezi El Tariqi i Adi Krastës shanë Ramën tek “Syri” i Zenit

Sali Berisha dhe lobi i tij, vijon një lëvizje politike anti-perëndimore pas shpalljes non grata nga Departamenti Amerikan i Shtetit. Në televizion [...]
“Vrasësi nuk ishte shqiptar, është grek, është bashkëshorti i saj”! Lum reagimesh në rrjetet sociale për vrasjen e Karolinës

“Vrasësi nuk ishte shqiptar, është grek, është bashkëshorti i saj”! Lum reagimesh në rrjetet sociale për vrasjen e Karolinës

Zbardhja e ngjarjes dhe arrestimi i 32-vjeçarit Charalambos Anagnostopoulos që akuzohet se ka vrarë gruan e tij Karolina 20 vjeç, ka bërë bujë të madh [...]
Burri pranon vrasjen e 20-vjeçares: Po, unë e vrava gruan time dhe inskenova grabitjen

Burri pranon vrasjen e 20-vjeçares: Po, unë e vrava gruan time dhe inskenova grabitjen

Charalambos Anagnostopoulos, piloti 32-vjeçar në Greqi, ka pranuar vrasjen e gruas së tij Karolina 20 vjeç. Krimi i rëndë ndodhi më 11 Maj në banesën [...]
“E mori dreqi, jam vetëm 29 vjeç”! Zbardhet dialogu mes Eriksen dhe mjekut

“E mori dreqi, jam vetëm 29 vjeç”! Zbardhet dialogu mes Eriksen dhe mjekut

Doktori që ktheu në jetë Christian Eriksen, pasi mesfushori danez pësoi infarkt në zemër në minutën e 42-të të pjesës së parë të ndeshjes ndaj Finland [...]
Rraca e ndyrë pa identitet grabitje me test tamponi! Përse nuk i hap kufijtë Greqia kur i ka hapur KE dhe ka detyrim dhe me Maqedoninë e Veriut ka 2 javë që i ka hapur

Rraca e ndyrë pa identitet grabitje me test tamponi! Përse nuk i hap kufijtë Greqia kur i ka hapur KE dhe ka detyrim dhe me Maqedoninë e Veriut ka 2 javë që i ka hapur

Greqia ishte të martën ndër vendet e para që dha dritën jeshile për futjen e Shqipërisë në listën e vendeve të sigurta, duke u mundësuar kështu turist [...]
Braçe: Këta që lehnin si qentë e mbronin një hajdut, sot kërkojnë dënimin e një punëtori që i mohuan rrogën në Greqi

Braçe: Këta që lehnin si qentë e mbronin një hajdut, sot kërkojnë dënimin e një punëtori që i mohuan rrogën në Greqi

Zv.kryeministri Erjon Braçe ka reaguar pas verifikimit të një dënimi të padeklaruar në Greqi të kryebashkiakut të Mallakastrës, Qerim Ismailaj, i cili [...]
Deklarata e fortë e Yuri Kim: Prioritetet e SHBA, shkelësit e ligjit tu sekuestrohet pasuria

Deklarata e fortë e Yuri Kim: Prioritetet e SHBA, shkelësit e ligjit tu sekuestrohet pasuria

Ambasadorja amerikane në Shqipëri, Yuri Kim, thekson se urdhri ekzekutiv i presidentit Biden synon t’u kërkojë llogari atyre që shkelin të drejtat e n [...]
Fati politik i opozitës, ndarja e Bashës nga Berisha

Fati politik i opozitës, ndarja e Bashës nga Berisha

Zgjedhja e Lulzim Bashës për të tretën herë, kryetar i PD, partia më e madhe e opozitës në Shqipëri, shtron pyetjen: A do të ringrihet PD për të luajt [...]
SUPERLAJM/ Holanda, Danimarka dhe Spanja i hapin dritën jeshile anëtarësimit të Shqipërisë: “PO” negociatave

SUPERLAJM/ Holanda, Danimarka dhe Spanja i hapin dritën jeshile anëtarësimit të Shqipërisë: “PO” negociatave

Pas “po-së” së Holandës, dy shtete të tjera konfirmojnë po-në për Shqipërinë. Holanda ka konsoliduar zyrtarisht vlerësimin pozitiv të përmbushjes së k [...]
Tema e nxehtë! Albin Kurti fillon të deliroi, kundërshton “flakë për flakë”  kërkesës amerikane

Tema e nxehtë! Albin Kurti fillon të deliroi, kundërshton “flakë për flakë” kërkesës amerikane

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka komentuar deklaratat e Ambasadorit të ShBA’së në Kosovë, Philip Kosnett, lidhur me themelimin e Asociacionit t [...]
1 870 871 872 873 874 1,627 8720 / 16262 POSTS