Category: Debat

Parlamenti grek miraton kanabisin mjekësor, kriteret për kultivimin dhe shitjen
Në seancën plenare të Parlamentit grek, palët votuan për një projektligj që lejon kultivimin dhe shitjen e kanabisit farmaceutik.
Ky projektligj i [...]

Kokalari, mesazh kandidatëve për kreun e PD: Si të sfidoni Bashën?!
Aktivistja e njohur shqiptare, Evi Kokalari ndërsa reagon në lidhje me situatën në PD, ka një mesazh për kandidatët që garojnë për të marrë drejtimin [...]

“O Ilir ku je”! Presidenti ngushëllon Saliun për shpalljen “non-grata” nga DASH, Sali Lushaj i shkruan Metës: Me ju deri në vdekje!
Ilir Meta ‘theu’ sot heshtjen e tij për shpalljen ‘non-grata’ të ish-kryeministrit Sali Berisha nga DASH.
Përmes një postimi në rrjetet sociale, pr [...]

Më i pëlqyeri nga elektorati i PD-së por jo nga Berisha, Agron Shehaj sfidon Lulzim Bashën për postin e kryetarit të PD-së
Gara brenda Partisë Demokratike sa vjen dhe po bëhet më e fortë, shpallet një tjetër kandidaturë pretendent për kryetar të PD-së.
Deputeti më i vot [...]

Berisha paditi SHBA-në pasi e shpalli “non grata”, reagon avokati francez: Vetëm nëse është rezident në Francë
Juristët francezë shpjegojnë për top channel se në cilat kushte Sali Berisha ish kryeministër i Shqipërisë mund të bëjë padinë kundër sekretarit të sh [...]

U shpall “non grata” në SHBA, reagon sërish Berisha: Jam i lënduar thellë, ma ka bërë Rama me Sorosin se jam i pastër. Edhe nëse humb në Francë do vazhdoj para
Sali Berisha ka reaguar sërish lidhur me shpalljen “non grata” në Shtetet e Bashkuara me argumentin se është i korruptuar dhe ka minuar depmokracinë n [...]

Shuplaka amerikane për Berishën! Reagon kandidati i radhës për “non grata Tit Vasali: Edhe ne si LSI e kemi shpallur “non grata” Ramën! SHBA po hyn në armiqësi me ne
Tit Vasili ka reaguar lidhur me vendimin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për të shpallur “non grata” ish kryeministrin Sali Berisha.
Vasili tho [...]

Meta e quajti “fletërrufe” vendimin e DASH për shpalljen “non grata” të familjes Berisha, ish aleatit të tij në qeveri: Ja çfarë shkruan Zëri i Amerikës për presidentin
Në Shqipëri, presidenti Ilir Meta, reagoi sot me tone të ashpra ndaj vendimit të Departamentit amerikan të Shtetit për t’i ndaluar hyrjen në territori [...]

“Kokëpalarë”! Meta i quajti amerikanët ‘të pacipë’ pas shpalljes non-grata të Sali Berishës: Reagon ‘flakë për flakë’ qeveria Rama
Zv.kryeministri Erion Braçe ka reaguar menjëherë pas deklaratës së Presidentit Ilir Meta për shpalljen ‘non-grata’ të ish-kryeministrit Sali Berisha n [...]

Meta i frikësuar i dërgon të fala heroit të tij, Berisha sikur të ishte në burg! Shpërthen i revoltuar ndaj DASH: “Fletërrufe” e porositur nga ata që bënë Dvoranin hero nga …
Ilir Meta, më në fund ka reaguar pas vendimit të Departamentit Amerikan të Shtetit për ish kryeministrin Sali Berisha.
Meta me anë të një postimi n [...]