Category: Debat

1 934 935 936 937 938 1,626 9360 / 16256 POSTS
Dështimi tronditës: LSI doli forcë e parë vetëm në fshatin e Ilir Metës

Dështimi tronditës: LSI doli forcë e parë vetëm në fshatin e Ilir Metës

Disa skraparlinj i duartrokitën thirrjet e kryeministrit Edi Rama për të dërguar në shtëpi Ilir Metën. Por bastioni më besnik i presidentit, nuk e tra [...]
Ngjela flet për ftesën e Ramës dhe lëvizjen e Bashës: PD i vuri kalit karrocën mbrapsht. Meta s’llogaritet nga askush

Ngjela flet për ftesën e Ramës dhe lëvizjen e Bashës: PD i vuri kalit karrocën mbrapsht. Meta s’llogaritet nga askush

Avokat Spartak Ngjela ka zhvilluar një intervistë për Fax News këtë të martë, ku ka folur për aktualitetin politik në vendin tonë. Një nga pikat të [...]
Spartak Ngjela zbulon skemën e kryeministrit Rama që fundosi Lulzim Bashën në zgjedhjet e 25 prillit

Spartak Ngjela zbulon skemën e kryeministrit Rama që fundosi Lulzim Bashën në zgjedhjet e 25 prillit

Avokati Spartak Ngjela u ndal konkretisht te qeveria shqiptare, për të cilën tha se kryeministri Edi Rama i la të gjitha inagurimet për muajin e fusha [...]
“Erdhi me një valixhe në Tiranë”, Bamir Topi flet për pasurinë e Sali Berishës: Nëse PS ka marrë peng qeverinë, PD ka marrë peng demokracinë

“Erdhi me një valixhe në Tiranë”, Bamir Topi flet për pasurinë e Sali Berishës: Nëse PS ka marrë peng qeverinë, PD ka marrë peng demokracinë

Ish-presidenti Bamir Topi është shprehur se nuk ka asnjë shpresë te PD-ja. Sepse sipas tij, kjo forcë politike me në krye Sali Berishën, po i gëzoh [...]
Termet i forte ne Korçë

Termet i forte ne Korçë

Nje termet i forte ka goditur sot ne mbremje Korcen. Epiqendra e tij ka qene ne Kostur te Greqise Nuk raportohet per deme ne njerez. Forca goditese [...]
“Kjo është turp”! Spartak Braho kap detajin dhe përplaset me Alket Hysenin për shkarkimin e Metës (Ka një kërkesë edhe për takimet e fshehta të Presidentit)

“Kjo është turp”! Spartak Braho kap detajin dhe përplaset me Alket Hysenin për shkarkimin e Metës (Ka një kërkesë edhe për takimet e fshehta të Presidentit)

Komisioni Hetimor për shkarkimin e Presidentit Meta nuk arriti të miratojë sot emrat e ekspertëve që do të faktojnë shkeljet e kreut të shtetit. Kj [...]
E sulmoi gjatë fjalimit të tij, Pjerin Ndreu i kthehet ashpër Bashës: Ty nuk të pyet roja, jo më…

E sulmoi gjatë fjalimit të tij, Pjerin Ndreu i kthehet ashpër Bashës: Ty nuk të pyet roja, jo më…

Kryetari i bashkisë së Lezhës Pjerin Ndreu në një postim në Facebook shprehet se Basha e ka sulmuar gjatë fjalimit të tij në takimin në Lezhë dhe për [...]
“Beteja tani fillon”! Basha rinis fushatën nga Durrësi: Rama ik! Le të ndezim motorët e ndryshimit, kemi fituar thellë por na vodhi krimi

“Beteja tani fillon”! Basha rinis fushatën nga Durrësi: Rama ik! Le të ndezim motorët e ndryshimit, kemi fituar thellë por na vodhi krimi

Lulzim Basha është shfaqur në Durrës ku ka rinisur fushatën e ndryshimit. “Dua ta nis me një falenderim për punën dhe betejen që keni zhvilluar gja [...]
Nuk ka më ‘Bulevard Blu’ në Kamëz! Investimi në rrethrrotullimin qendror, Rakip Suli ‘zbret nga kali’ Xhelal Mziun

Nuk ka më ‘Bulevard Blu’ në Kamëz! Investimi në rrethrrotullimin qendror, Rakip Suli ‘zbret nga kali’ Xhelal Mziun

Hyrja e Kamzës nuk do të jetë më e njëjta si dikur, nëpërmjet 'Bulevardit Blu', i tillë prej vitesh që kur atë e drejtonte në fillimet e tija ish-kreu [...]
1 934 935 936 937 938 1,626 9360 / 16256 POSTS