Category: Debat

1 1,096 1,097 1,098 1,099 1,100 1,625 10980 / 16242 POSTS
Gjekmarkaj do e ketë kaluar Covid-19 pa e kuptuar?! Flet përçart: Basha ka bërë super ekip, me Markun, Gridën, Bujar Leskajn, Albana Vokshin e Gazmend Bardhin. Do e “varrosin” Ramën!

Gjekmarkaj do e ketë kaluar Covid-19 pa e kuptuar?! Flet përçart: Basha ka bërë super ekip, me Markun, Gridën, Bujar Leskajn, Albana Vokshin e Gazmend Bardhin. Do e “varrosin” Ramën!

Agron Gjekmarkaj thotë se propozimet e fundit të Lulzim Bashës janë të prekshme. Për Gjekmarkajn ky program ka shqetësuar jo pak Ramën i cili përpi [...]
Kur mjeku demokrat përfundon “keq” si deputeti i PD…në demokot!  “Shpërthen” ndaj Ramës: S’na duhet një spital i Erdoganit, s’na lidh gjë me Turqinë, po shkatërron kombin!

Kur mjeku demokrat përfundon “keq” si deputeti i PD…në demokot! “Shpërthen” ndaj Ramës: S’na duhet një spital i Erdoganit, s’na lidh gjë me Turqinë, po shkatërron kombin!

Deputeti i listave të PD që tradhëtoi partinë duke marrë mandatin Erion Piciri akuzoi qeverisjen e kryeministrit Edi Rama se po e drejton Shqipërinë n [...]
VIDEO skandaloze/ Fjala e Tomorr Alizotit në Berat bën xhiron e rrjetit: Të vijmë në pushtet për të mbushur xhepat. Edhe une rro… si ju jam

VIDEO skandaloze/ Fjala e Tomorr Alizotit në Berat bën xhiron e rrjetit: Të vijmë në pushtet për të mbushur xhepat. Edhe une rro… si ju jam

Fushata tashmë ka nisur dhe të gjithë përfaqësuesit e partive politike janë shpërndarë në zonat e tyre elektorale për të zhvilluar takime me qytetarët [...]
“Rama 1” krahë për krahë me LSI… “Rama 2” timonin vetëm pa LSI, “Rama 3” të çojmë për skrap LSI… Nuk duron më Kryemadhi

“Rama 1” krahë për krahë me LSI… “Rama 2” timonin vetëm pa LSI, “Rama 3” të çojmë për skrap LSI… Nuk duron më Kryemadhi

Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi, nga Lezha, deklaroi se kryeministri ka dhënë kontribut në shpopullimin e Shqipërisë nga rinia. Kryemadhi theksoi [...]
Rama tregon si planifikoi të çonte për “skrap” LSI-në: E kishim projekt me Bashën, por ai më tradhëtoi

Rama tregon si planifikoi të çonte për “skrap” LSI-në: E kishim projekt me Bashën, por ai më tradhëtoi

Ditën e sotme kryeministri i vendit, Edi Rama, bashkë me ministrin e Rindërtimit, Arben Ahmetj, ka mbajtur një konferencë me gazetarët për programin e [...]
A do t’i kërkosh falje Francës për vaksinimin? Rama ia thotë troç: BE e la Ballkanin jashtë vaksinimit, si të lësh mëlçinë në xhep

A do t’i kërkosh falje Francës për vaksinimin? Rama ia thotë troç: BE e la Ballkanin jashtë vaksinimit, si të lësh mëlçinë në xhep

I pyetur nëse duhet t’i kërkojë falje Francës për deklaratën e tij krah BE në lidhje me procesin e vaksinimit, kryeministri Rama mbajti një qëndrim të [...]
VIDEO/ Për Ermal Mamaqin Covid nuk ekziston… po aq edhe shteti! Doktoresha: Mos lejoni t’ju marin jetën njerëz ordinerë si Ermal Mamaqi

VIDEO/ Për Ermal Mamaqin Covid nuk ekziston… po aq edhe shteti! Doktoresha: Mos lejoni t’ju marin jetën njerëz ordinerë si Ermal Mamaqi

Doktoreshë Lida Shosha përmes një postimi në rrjetet sociale bën të ditur se ajo dhe familja e saj janë infektuar nga COVID-19 dhe ndodhen në terapi i [...]
Rama tregon për herë të parë çfarë do bëj me vaksinat nga Rusia dhe Kina: Jemi pjesë e familjes europiane

Rama tregon për herë të parë çfarë do bëj me vaksinat nga Rusia dhe Kina: Jemi pjesë e familjes europiane

Kryeministri Edi Rama ka deklaruar se janë zgjedhur vaksinat e krahut perëndimor për shkak se Shqipëria është pjesë e familjes europiane pa lojëra me [...]
Zëri i Amerikës flet për skenarët e vaksinimit në Shqipëri, ndërsa numrat e qytetarëve të vdekur dhe të infektuar sa vjen e rriten

Zëri i Amerikës flet për skenarët e vaksinimit në Shqipëri, ndërsa numrat e qytetarëve të vdekur dhe të infektuar sa vjen e rriten

Në Shqipëri u shtuan ndjeshëm gjatë janarit vdekjet dhe infektimet nga Covid-19, ndërsa sot pritet të mbërrijnë në Tiranë dërgesat e para të vaksinës [...]
Gazetari i kujton Ramës kritikat e “Evropës” për vaksinën: Ç’punë kanë ata! Ça jemi ne? Të hamë bar dhe të mos flasim. Jini më dinjitoz

Gazetari i kujton Ramës kritikat e “Evropës” për vaksinën: Ç’punë kanë ata! Ça jemi ne? Të hamë bar dhe të mos flasim. Jini më dinjitoz

Kryeministri Edi Rama, në konferencë për mediat, komentoi sot deklaratat e Koordinatorit për Politikë të Jashtme të Parlamentit Europian, Michael Gahl [...]
1 1,096 1,097 1,098 1,099 1,100 1,625 10980 / 16242 POSTS