Category: Debat

1 1,097 1,098 1,099 1,100 1,101 1,625 10990 / 16242 POSTS
Rama i përgjigjet Yuri Kim: Mos ma nxirrni përpara ambasadoren amerikane. Nuk kam nevojë të ma kujtojnë punën asnjë ambasador

Rama i përgjigjet Yuri Kim: Mos ma nxirrni përpara ambasadoren amerikane. Nuk kam nevojë të ma kujtojnë punën asnjë ambasador

Kryeministri Edi Rama i është përgjigjur sërish thirrjen se ambasadores së SHBA, Yuri Kim për përzgjedhjen e kandidaturave për zgjedhjet e 25 prillit. [...]
“Palaço, drogaxhi”, Erion Braçe i nxjerr foton ‘krahut të djathtë’ të Monika Krymadhit dhe lëshon paralajmërimin ‘bombë’: Do të të publikoj…

“Palaço, drogaxhi”, Erion Braçe i nxjerr foton ‘krahut të djathtë’ të Monika Krymadhit dhe lëshon paralajmërimin ‘bombë’: Do të të publikoj…

Zv.kryeministri Erion Braçe e ka lëshuar gopjën keq mëngjesin e sotëm ndaj krahut të djathtë të Monika Kryemadhit në Divjakë, teksa e quan kumarxhi dh [...]
“Vrapi para zgjedhjeve”?! Mediat e huaja jehonë për foton e Ramës me këpucë të grisura: Ja çfarë shkruajnë!

“Vrapi para zgjedhjeve”?! Mediat e huaja jehonë për foton e Ramës me këpucë të grisura: Ja çfarë shkruajnë!

Kryeministri i vendit, Edi Rama, ditën e shtunë gjatë një takimi që kishte me banorët ne Korçës është përballuar me një incident të papritur. Rama pos [...]
Në gjendje të rëndë nga COVID-19, doktoresha shqiptare publikon foton dhe shpërthen ndaj Ermal Mamaqit: Njeri ordiner! Sot duhet të ishe pas hekurave të burgut për këtë akt kriminal!

Në gjendje të rëndë nga COVID-19, doktoresha shqiptare publikon foton dhe shpërthen ndaj Ermal Mamaqit: Njeri ordiner! Sot duhet të ishe pas hekurave të burgut për këtë akt kriminal!

Doktoreshë Lida Shosha përmes një postimi në rrjetet sociale bën të ditur se ajo dhe familja e saj janë infektuar nga COVID-19 dhe ndodhen në terapi i [...]
“Rrëshket” Flutura Açka! Përdhunimi i 89 vjeçares nga nipi është i natyrshme! Ka parë Ramën kur përdhunon shqiptarët…me këpucë, po i’a ve në qafë çdo qytetari

“Rrëshket” Flutura Açka! Përdhunimi i 89 vjeçares nga nipi është i natyrshme! Ka parë Ramën kur përdhunon shqiptarët…me këpucë, po i’a ve në qafë çdo qytetari

Flutura Açka ka reaguar pas ngjarjes së tmerrshme në Divjakë ku nipi është denoncuar se ka përdhunuar gjyshen e tij. Lidhur me këtë rast, shkrimtar [...]
Diktatura kaq e butë?! Habit Voltana Ademi: Babai im me biografi të keqe, ka luajtur 10 vjet me Partizanin!

Diktatura kaq e butë?! Habit Voltana Ademi: Babai im me biografi të keqe, ka luajtur 10 vjet me Partizanin!

Kryebashkiakja në detyrë e Shkodrës, Voltana Ademi në një intervistë për emisionin “Fol me mua” ka treguar se po e pret më shumë emocione ndeshjen e f [...]
“Doktoreshë” Monika vazhdon përralla me program… pa asnjë program: Ekonomia është marrë peng nga Rama. LSI do ta kthejë Shqipërinë në “shtëpinë e investimeve”

“Doktoreshë” Monika vazhdon përralla me program… pa asnjë program: Ekonomia është marrë peng nga Rama. LSI do ta kthejë Shqipërinë në “shtëpinë e investimeve”

Monika Kryemadhi në një takim nga Durrësi deklaroi se me ardhjen e partisë së saj në pushtet Shqipëria do të kthehet në ‘shtëpinë e investimeve’. [...]
Basha tallet me PD e shqiptarët: Prezanton programin, pa pritur diskutimin në bazë e përgjigjet e njerëzve

Basha tallet me PD e shqiptarët: Prezanton programin, pa pritur diskutimin në bazë e përgjigjet e njerëzve

Disa ditë më parë kreu i PD, Lulzim Basha filloi shpërndarjen e grupeve të punës në terren. Ai shpalli fushatën me dy faza, muajin e parë dhe muaji [...]
Darka në Dubai, Arben Ahmetaj: Kam foto të liderëve të opozitës tek Nusreti

Darka në Dubai, Arben Ahmetaj: Kam foto të liderëve të opozitës tek Nusreti

Ministri i Rindërtimit, Arben Ahmetaj, duke komentuar darkën e disa minsitrave pak ditë më parë në Dubai, e cilësoi atë një darkë buke. Ahmetaj tha se [...]
E kritikoi pse del me rroba gjumi, Rama i kthehet qytetarit: Do jesh nga ata të skuadrës së Lulit ti, si i pjell mendja replikat e disave

E kritikoi pse del me rroba gjumi, Rama i kthehet qytetarit: Do jesh nga ata të skuadrës së Lulit ti, si i pjell mendja replikat e disave

Kryeministri Edi Rama gjatë vizitës së tij në Devoll dhe takimit me qytetarët ka publikuar foto nga takimi në facebook-un e tij. Në to nuk kanë mungua [...]
1 1,097 1,098 1,099 1,100 1,101 1,625 10990 / 16242 POSTS