Category: Debat

1 1,099 1,100 1,101 1,102 1,103 1,625 11010 / 16242 POSTS
Skema e pensioneve fundosi Greqinë/ Skenari i Bashës i ngjashëm, çon vendin në faliment

Skema e pensioneve fundosi Greqinë/ Skenari i Bashës i ngjashëm, çon vendin në faliment

Lulzim Basha në emër të Partisë Demokratike ka publikuar Programin qeverisës, i cili do të implementohet në Shqipëri, nëse PD fiton zgjedhjet parlamen [...]
Artur Metani: Gjyqtarët, pjesë e nevojshme e ILD Ndërhyrjet në punën time do t’i denoncoj publikish

Artur Metani: Gjyqtarët, pjesë e nevojshme e ILD Ndërhyrjet në punën time do t’i denoncoj publikish

Inspektor i Lartë i Drejtësisë, Artur Metani, ishte i ftuar këtë të premtë në emsionin ‘Java në RTSH’ ku bëri bilancin e një viti në krye të instituci [...]
Hajdari: Basha të kërkojë falje për djegien e mandateve, i detyroi njerëzit të votonin për një kandidat të vetëm

Hajdari: Basha të kërkojë falje për djegien e mandateve, i detyroi njerëzit të votonin për një kandidat të vetëm

Rudina Hajdari foli mbrëmjen e së premtës për “Java në RTSH” teksa u shpreh se vendimi për të mos e djegur mandatin ka qenë një nga vendimet më të mir [...]
Zv.ministri Kadia përplaset me shefin e kabinetit të Bashës për programin ekonomik: S’ka për t’u implementuar kurrë, aty mbaje në sirtar

Zv.ministri Kadia përplaset me shefin e kabinetit të Bashës për programin ekonomik: S’ka për t’u implementuar kurrë, aty mbaje në sirtar

Programin ekonomik i Partisë Demokratike për mandatin e parë qeveritar pas 25 prillit ka krijuar debat të madh në opinionin publik. Në këtë debat ë [...]
Mjeku i “harruar” i SHQUP-it Tritani, përhap panik: Shqiptarë, bëhuni gati për më të keqen! Varianti i ri i koronavirusit ka ardhur edhe në Shqipëri!

Mjeku i “harruar” i SHQUP-it Tritani, përhap panik: Shqiptarë, bëhuni gati për më të keqen! Varianti i ri i koronavirusit ka ardhur edhe në Shqipëri!

Tritan Shehu ka dhënë alarmin, duke thënë se varianti i ri i koronavirusit është shumë afër Shqipërisë. Ish-deputeti demokrat shprehet se nuk ka as [...]
Erion Braçe kap “mat” Monika Kryemadhin

Erion Braçe kap “mat” Monika Kryemadhin

Në Divjakë, kohët e fundit konstatohet shtim rastesh me Covid. Braçe thotë se janë tani, 97 të sëmurë dhe 235 të karantinuar. Ai pohon se gjithçka [...]
BE i përgjigjet kritikave të vazhdueshme të Ramës: Mos na provokoni…!

BE i përgjigjet kritikave të vazhdueshme të Ramës: Mos na provokoni…!

Koordinatori për Politikën e Jashtme dhe Zgjerimin në Parlamentin Evropian, Michael Gahler, është shprehur i irrituar nga kritikat e kryeministrit Edi [...]
Nuk më intimidon dot! Ndërsa duhet të japi llogari në SPAK ish-kryetarja e bashkisë së LSI-së fillon fushatën e partisë: Sulmon prokurorinë si “vegël” e Taulant Ballës

Nuk më intimidon dot! Ndërsa duhet të japi llogari në SPAK ish-kryetarja e bashkisë së LSI-së fillon fushatën e partisë: Sulmon prokurorinë si “vegël” e Taulant Ballës

Ish-kryetarja LSI-së në Bashkinë e Përrenjasit, Miranda Rira ka reaguar pas lajmeve për nisjen e hetimeve të SPAK në adresë të saj për shpërdorim dety [...]
Ambasadorja Yuri Kim: Ata që thonë “Shqipëria nuk bëhet”, është gënjeshtra më e madhe e thënë për Shqipërinë

Ambasadorja Yuri Kim: Ata që thonë “Shqipëria nuk bëhet”, është gënjeshtra më e madhe e thënë për Shqipërinë

Ambasadorja amerikane Yuri Kim përcolli dhe njëherë mesazhin e mbështetjes së fortë amerikane mbi Reformën në Drejtësi, njëherësh duke vlerësuar arrit [...]
Rama ironizon programin e PD dhe i uron Bashës gjumë të ëmbël

Rama ironizon programin e PD dhe i uron Bashës gjumë të ëmbël

Kryeministri Edi Rama ka komentuar dje me ironi prezantimin e programit ekonomik të Partisë Demokratike, ndërsa ka thumbuar edhe kryedemokratin Lulzim [...]
1 1,099 1,100 1,101 1,102 1,103 1,625 11010 / 16242 POSTS