Category: Debat

1 1,155 1,156 1,157 1,158 1,159 1,624 11570 / 16238 POSTS
Në Perëndim është drejtësia që ndëshkon policët

Në Perëndim është drejtësia që ndëshkon policët

Që nga vrasja makabre e 4 demonstruesve më 21 janar 2011 dhe plagosjes së disa dhjetra të tjerëve, policia duket se u vu në « shina ». Edhe kur demons [...]
Sali Berisha flet për 21 Janarin dhe nuk merret i pandehur: Rama do të kishte plumbin në lule të ballit nga 5 snajperë nëse… (Ja kush e informoi)

Sali Berisha flet për 21 Janarin dhe nuk merret i pandehur: Rama do të kishte plumbin në lule të ballit nga 5 snajperë nëse… (Ja kush e informoi)

Kryeministri Sali Berisha ka bërë një deklaratë të fortë mbrëmjen e sotme në Euroneës, ku u shpreh se nëse Edi Rama do të kishte bërë sikur edhe lëviz [...]
Çlirim I “demokratit” Rustem Gjata që ka dërguar në litarit klerikët e Shkodrës: Kujdes, pas pemës së Krishtlindjes nuk e dimë çfarë do djegim

Çlirim I “demokratit” Rustem Gjata që ka dërguar në litarit klerikët e Shkodrës: Kujdes, pas pemës së Krishtlindjes nuk e dimë çfarë do djegim

Çlirim Gjata, pas mallkimeeve ndaj Diego Armando Maradonas, ka bërë një shkrim për protestën e organizuar pas vrasjes së Klodian Rashës. Ai thotë s [...]
Trazirat në Tiranë, Ngjela: Pse me 30 vetë bëhet revolucioni? Ata janë të punësuar

Trazirat në Tiranë, Ngjela: Pse me 30 vetë bëhet revolucioni? Ata janë të punësuar

Avokati Spartak Ngjela ka reaguar lidhur me tensionet në protestën e sotme dhe dorëheqjen e ministrit Sandër Lleshaj pas vrasjes së Klodian Rashës. [...]
Dorëheqja e Sandër Lleshajt dhe protestat bëjnë jehonë në mediat ndërkombëtare

Dorëheqja e Sandër Lleshajt dhe protestat bëjnë jehonë në mediat ndërkombëtare

Dorëheqja e ministrit të Brendshëm, Sandër Lleshaj është pasqyruar edhe në mediat ndërkombëtare. “Ministri shqiptar i Brendshëm, Sandër Lleshaj, d [...]
Janë 170 zyrtarë që u ndalohet hyrja në SHBA, Yuri Kim: Korrupsioni s’mund të mbajë poshtë një vend si Shqipëria

Janë 170 zyrtarë që u ndalohet hyrja në SHBA, Yuri Kim: Korrupsioni s’mund të mbajë poshtë një vend si Shqipëria

Në një intervistë për Zëri i Amerikës, ambasadorja Yuri Kim ka folur për korrupsionin dhe për ndalimin për të hyrë në SHBA të disa zyrtarëve. Zëri [...]
Kreshnik Spahiu poston video nga protesta: 30 vjet më parë, rrëzuam një bust por jo komunizmin, 30 vjet më pas, rrëzuam një pemë por jo banditizmin

Kreshnik Spahiu poston video nga protesta: 30 vjet më parë, rrëzuam një bust por jo komunizmin, 30 vjet më pas, rrëzuam një pemë por jo banditizmin

Mbrëmja e dytë e protestës për vrasjen e Klodian Rashës është shoqëruar me tensione dhe kaos në kryeqytet. Shumë objekte publike janë shkatërruar. [...]
Berisha bënë apologji për protestën e 21 Janarit duke e krahasuar me protestën për Klodjanin: Viktimat u vranë nga garda

Berisha bënë apologji për protestën e 21 Janarit duke e krahasuar me protestën për Klodjanin: Viktimat u vranë nga garda

Ish-kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha ka folur për situatën politike pas dorëheqjes së ministrit të Brendshëm Sandër Lleshaj. Sipas tij, kryemin [...]
Ja çfarë shkruan Zëri i Amerikës për dorëheqjen e Sandër Lleshaj

Ja çfarë shkruan Zëri i Amerikës për dorëheqjen e Sandër Lleshaj

Në Shqipëri, ministri i brendshëm, Sandër Lleshaj, dha dorëheqjen pas vrasjes në orët e natës, dy ditë më parë të 25 vjeçarit Klodian Rrashaj, nga një [...]
Rama zbulon bisedën me Sandër Lleshajn para se të jepte dorëheqjen

Rama zbulon bisedën me Sandër Lleshajn para se të jepte dorëheqjen

Kryeministri Edi Rama ka deklaruar pak minuta më parë se Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj ka dhënë dorëheqjen pas thirrjeve të njëpasnjëshme të pro [...]
1 1,155 1,156 1,157 1,158 1,159 1,624 11570 / 16238 POSTS