Category: Debat

Kreshnik Spahiu nxjerr foton që ‘tërboi’ rrjetin: Kanë ëndërruar që të jetë më i gjatë se Rama, por…
Kreshnik Spahiu teksa ka komentuar bustin e Skënderbeut që u vendos ditën e djeshme në Prizren shprehet se heroizmi nuk buron nga bukuria apo gjatësia [...]

Aktori klloun i SHQUP-it zbulon sekretet si historian “malli” dhe të shkrinë gazit: Enver Hoxha i kishte frikë të madhe serbët! Kam folur me shumë historianë dhe të afërm të tij që ma kanë thënë!
Neirtan Liçaj, i cili në të kaluarën ka luajtur një rol në film të diktatorit Enver Hoxha, tha në emisionin “E Diell” se për të realizuar atë persona [...]

“Lavdi shqiptarit të madh Enver Hoxha”, komunistët nderojnë me grusht dhe vendosin lule te Varrezat e Dëshmorëve
Edhe këtë vit me rastin e 76-vjetorit të Çlirimit, në Varrezat e Dëshmorëve në Tiranë, nuk kanë munguar dashamirësit e Enver Hoxhës dhe Partisë Komuni [...]

Ilir Meta i “fiksuar” pas Margaritës e Vojo Kushit, thirrje rinisë: Sikurse bashkëmoshatarët tuaj 76-80 vite më parë, merrni në dorë fatet e vendit
Ilir Meta ka uruar të gjithë shqiptarët me rastin e 76-vjetorit të çlirimit të Shqipërisë.
Presidenti Meta thekson se në këtë ditë të rëndësishme p [...]

Hetimi i raportit kundër UÇK, Gjiknuri i përgjigjet Metës nga Vlora: Anti-kombëtare akuzat e ‘Dick Marty’! Presidenti flet si dikush që synon kryeopozitarin
I pranishëm në ceremoninë e 76 vjetorit të Çlirimit të Shqipërisë, deputeti i PS Damian Gjiknuri, pasi vlerësoi 29 nëntorin si ditën e sakrificave të [...]

“Gjermania s’ka shtretër në spitale”! Pjerin Ndreu tallet me Lulzim Bashën: Merkel “e paaftë”, po i kërkon Lulit planin me 5 pika!
Pas valës së dytë të COVID-19, ezaurimi i kapaciteteve spitalore është një problem jo vetëm në Shqipëri, por në shumë vende ku Covid-19 ka goditur for [...]

“Doktoreshë” Monika nuk gjen paqe as në Ditën e Pavarësisë! Përdor fëmijët për të sulmuar qeverinë: Aaa sa mirë, se s’na kanë mbetur më doktoresha, na kanë ikur!
Pronarja e SHPK LSI-së nuk i ka lënë kunjat as në Ditën e Pavarësisë. Teksa po bënte foto me një vogëlushe në Sheshin e Flamurit në Vlorë, Kryemadhi e [...]

Kryeministri Rama jep mesazhin e koduar, paralajmëron ndryshimin e madh në Shqipëri
Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën e sotme me një shprehje shumë të njohur të thënë nga Qemal Stafa. Në rreshtat e cituar, Rama nënkupton ndryshim [...]

Dhe këto i ka futur në dosjet kundër UÇK?! Basha kujton ngjarje në Kosovë që nuk i ka jetuar. Përmend gjithë ish komandantët që u ka kopsitur dosjet përmes dëshmive
Kreu PD-së Lulzim Basha, ka takuar sot heroin e luftës së Kosovës, Skerdilajd Llagami.
Basha kujton gjithashtu 23-vjetorin e shfaqjes për herë të p [...]

VIDEO/ Braçe denoncon rastin “TEG”: Kjo është çmenduri dhe grykësi e tregtarëve. Ja pse Tirana është vatra më e madhe
Zv. kryeministri Erion Braçe i revoltuar ka publikuar një video nga situata me të cilën u përball mbrëmjen e djeshme teksa po kthehej nga Divjaka.
[...]