Category: Debat

1 1,171 1,172 1,173 1,174 1,175 1,624 11730 / 16238 POSTS
Hetuesit e “FBI shqiptare”, BKH del me njoftim të rëndësishëm: Kandidatët e kualifikuar do t’i nënshtrohen një tjetër testi, ja çfarë duhet të dinë për këtë fazë

Hetuesit e “FBI shqiptare”, BKH del me njoftim të rëndësishëm: Kandidatët e kualifikuar do t’i nënshtrohen një tjetër testi, ja çfarë duhet të dinë për këtë fazë

Kandidatët e përzgjedhur në fazën e parë për hetues të Byrosë Kombëtare të Hetimit do të vijojnë t’iu nënshtrohen testeve të tjera për t’u bërë pjesë [...]
Një pjesëtar i familjes suaj ka rezultuar pozitiv me COVID-19? Ekspertët zbulojnë si mund t’i shpëtoni nga infektimi anëtarët e tjerë

Një pjesëtar i familjes suaj ka rezultuar pozitiv me COVID-19? Ekspertët zbulojnë si mund t’i shpëtoni nga infektimi anëtarët e tjerë

Nëse keni një pjesëtar të familjes të infektuar me COVID-19, rekomandohet që rregullisht të hapim dritaret dhe ajri i freskët patjetër duhet të vijë n [...]
Situata e COVID-19 në vend, kryeministri Rama njofton masën e rëndësishme dhe lëshon apelin e fortë: Gati me gjithçka duhet në vijën e zjarrit

Situata e COVID-19 në vend, kryeministri Rama njofton masën e rëndësishme dhe lëshon apelin e fortë: Gati me gjithçka duhet në vijën e zjarrit

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar mëngjesin e sotëm përmes një postimi në rrjetet sociale se spitali COVID 4 është gati me gjithçka që duhet për vijën [...]
Gjoba tek festa e Kallakut, Meta flet përçartë, për vota, polic dhe për veten e tij: Marrëzi, jam shembull i përgjegjshmërisë! Po u prek një votë, ata policët përfundojnë në këmbët e popullit

Gjoba tek festa e Kallakut, Meta flet përçartë, për vota, polic dhe për veten e tij: Marrëzi, jam shembull i përgjegjshmërisë! Po u prek një votë, ata policët përfundojnë në këmbët e popullit

Ilir Meta, komentoi vendimin e policisë për gjobën e vendosur në ditëlindjen e aktorit të njohur Bes Kallaku, për thyerje të masave anticovid. Meta [...]
Baba Likja jep këshilla: Opozita është kukull, çfarë e pengon Edi Ramën?!

Baba Likja jep këshilla: Opozita është kukull, çfarë e pengon Edi Ramën?!

Duke folur për situatën aktuale me krizën e shkaktuar nga koronavirusi në vend, Presidenti i Republikës është shprehur se detyra e tij është që t’i kë [...]
Jozefina Topalli: Vendi rrezikohet nga trazirat, shqiptarët nuk i durojnë më fytyrat e Ramës, Metës e Bashës

Jozefina Topalli: Vendi rrezikohet nga trazirat, shqiptarët nuk i durojnë më fytyrat e Ramës, Metës e Bashës

Sot, u regjistrua në gjykatë forca “Lëvizja për Ndryshim”, e cila drejtohet nga Jozefina Topalli. Teksa ka folur për situatën pandemike, ish-kryepa [...]
Çlirim Peka merr në “dorëzim” Lul Bashën nga Agim Bahtiri

Çlirim Peka merr në “dorëzim” Lul Bashën nga Agim Bahtiri

Ditën e sotme Lulzim Basha kishte thirrur në mbrojtje kreun e komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri. E fryu shumë këtë takim, sa nga entuziasmi dhe p [...]
Diplomati i lartë i BE bën deklaratën e papritur, zbulon prapaskenat për shkëmbim territoresh mes Kosovës dhe Serbisë: Ka ndodhur disa muaj më parë!

Diplomati i lartë i BE bën deklaratën e papritur, zbulon prapaskenat për shkëmbim territoresh mes Kosovës dhe Serbisë: Ka ndodhur disa muaj më parë!

Përfaqësuesi i Lartë i Bashkimit Evropian për Punët e Jashtme, Josep Borrell është shprehur se para disa muajsh ka pasur një propozim për shkëmbim ter [...]
Befasia, Monika Kryemadhi rikonfirmohet kryetare e LSI: Merr 42 807 vota pro nga 17 000 anëtarët e partisë… kjo është artitmetikë!

Befasia, Monika Kryemadhi rikonfirmohet kryetare e LSI: Merr 42 807 vota pro nga 17 000 anëtarët e partisë… kjo është artitmetikë!

Befasia ka ndodhur, kandidatja e vetme per kryetare e LSI Monika Kryemadhi ka marre trefishin e votave, krahasuar me numrin total te anetaresise se ke [...]
Sfidoi masat anti Covid-19: “Humoristi i oborrit” Meta-Kryemadhi tallet me Policinë e Shtetit: Ja kush do ta paguajë edhe gjobën e ijes

Sfidoi masat anti Covid-19: “Humoristi i oborrit” Meta-Kryemadhi tallet me Policinë e Shtetit: Ja kush do ta paguajë edhe gjobën e ijes

Humoristi Bes Kallaku sfidoi vendimin e Komiteti Teknik i Ekspertëve duke organizuar ditëlindjen e tij përtej rregullave të vendosura për parandalimin [...]
1 1,171 1,172 1,173 1,174 1,175 1,624 11730 / 16238 POSTS