Category: Debat

1 1,181 1,182 1,183 1,184 1,185 1,624 11830 / 16236 POSTS
Analisti i njohur: Ilir Meta ka ngushtim të kapaciteteve mendore! Pas punës në UNMIK, Basha s’duhej të mbante më poste publike

Analisti i njohur: Ilir Meta ka ngushtim të kapaciteteve mendore! Pas punës në UNMIK, Basha s’duhej të mbante më poste publike

Analisti Frrok Çupi, në një intervistë për Report Tv ka komentuar sulmet politike që ka bërë presidenti Ilir Meta ndaj kryeministrit Edi Rama, duke th [...]
Rama apel: Mos merrni receta me Whatsapp për përballimin e virusit nga persona të paautorizuar

Rama apel: Mos merrni receta me Whatsapp për përballimin e virusit nga persona të paautorizuar

Kryeministri Edi Rama tha sot në Kuvend se Shëndetësia zë një vend të veçantë në Buxhetin e vitit 2021. Ai apeloi ndaj qytetarëve që të mos bien pre e [...]
“Njerëzit hidhen nga ballkoni se bën zhurmë sistemi i oksigjenimit”, ja si përgjigjet Rama

“Njerëzit hidhen nga ballkoni se bën zhurmë sistemi i oksigjenimit”, ja si përgjigjet Rama

Gjatë fjalës së tij në Kuvend, kryeministri i vendit, Edi Rama u shpreh se ditën e sotme, qeveria shqiptare ka paguar edhe kaparin për Covax-in duke h [...]
Spartak Ngjela nxjerr videon që po thyen rrjetin: Ky është një fat i madh për ne shqiptarët

Spartak Ngjela nxjerr videon që po thyen rrjetin: Ky është një fat i madh për ne shqiptarët

Avokati i njohur Spartak Ngjela, ka shpërndarë një fjalim të Joe Biden të realizuar në vitin 1995 ku tashmë presidenti i zgjedhur amerikan fliste për [...]
Rindërtimi, Rama ironizon opozitën: Qentë pa dhëmbë nuk kanë çfarë bëjnë veçse të lehin, karvani do të ecë përpara

Rindërtimi, Rama ironizon opozitën: Qentë pa dhëmbë nuk kanë çfarë bëjnë veçse të lehin, karvani do të ecë përpara

Kryeministri Edi Rama ka ironizuar opozitën , teksa ka publikuar disa foto nga rindërtimi i një banese të shembur nga tërmeti tragjik i 26 nëntorit. [...]
ÇIfti antimaskë Meta-Kryemadhi i kap paniku pas infektimit të Vasalit! Monika si toadore: Do mbaj maskë të kuqe që ta tërboj Edi Ramën që solli termetin dhe pandeminë

ÇIfti antimaskë Meta-Kryemadhi i kap paniku pas infektimit të Vasalit! Monika si toadore: Do mbaj maskë të kuqe që ta tërboj Edi Ramën që solli termetin dhe pandeminë

Nga Shkodra kryetarja e LSI-së që më parë ishte kategorike ndaj mbajtjes së maskës deklaroi se do t’i pëlqente të mbante një maskë por të kuqe dhe me [...]
Kaç Islami reagon sërish për shoqërimin në polici: Jam figurë politike dhe publike ndër më të njohurat në Shqipëri, jam profesor i Sorbones së Parisit kam qenë kryetar Kuvendi dhe ministër

Kaç Islami reagon sërish për shoqërimin në polici: Jam figurë politike dhe publike ndër më të njohurat në Shqipëri, jam profesor i Sorbones së Parisit kam qenë kryetar Kuvendi dhe ministër

“Akt bandistesk dhe veprim të urdhëruar”, kështu e ka konsideruar Kastriot Islami shoqërimin e tij në Polici. Përmes një postimi në facebook ish-de [...]
“Me Ramën jemi të fundit në çdo fushë”! Basha qesharak: Paralajmëron se kur të vij ai në pushtet ndihmë ekonomike edhe rrogëtarve…si dikur

“Me Ramën jemi të fundit në çdo fushë”! Basha qesharak: Paralajmëron se kur të vij ai në pushtet ndihmë ekonomike edhe rrogëtarve…si dikur

Lulzim Basha përmes një postimi në rrjetet sociale ka publikuar shifrat e ndihmës ekonomike në vendet e rajonit dhe thotë se Shqipëria është e fundit. [...]
A ka nevojë Shqipëria për rrotacion politik? Majlinda Bregu jep përgjigjen e prerë

A ka nevojë Shqipëria për rrotacion politik? Majlinda Bregu jep përgjigjen e prerë

Ish-ministrja e Integrimit, Majlinda Bregu, e ftuar në emisionin “Kjo Javë” është pyetur nëse për gjendjen politike në Shqipëri dhe a ka nevojë vendi [...]
Rama u përgjigjet kritikëve lab: Nuk keni gojë të ankoheni apo nuk prisni, keni dëgjuar ndonjë emër Durim nga Vlora?! Vetëm këtu i vihet emri ‘Tërmet’ fëmijës!

Rama u përgjigjet kritikëve lab: Nuk keni gojë të ankoheni apo nuk prisni, keni dëgjuar ndonjë emër Durim nga Vlora?! Vetëm këtu i vihet emri ‘Tërmet’ fëmijës!

Kryeministri Edi Rama ishte dje në Vlorë për të inspektuar nga afër punimet në lotin e dytë të rrugës së Lumit të Vlorës në fshatin Brataj. Teksa u [...]
1 1,181 1,182 1,183 1,184 1,185 1,624 11830 / 16236 POSTS