Category: Debat

“Më erdhi në shtëpi me maskë, e njoha nga sytë”, gazetari i njohur flet me emra dhe hedh dyshimet e forta mbi deklaratën e ish-komandantit për UÇK-së: Basha nuk qenë në arrestimin e tij!
Ish-komandanti i UÇK-së për zonën operative të Llapit, Latif Gashi ka zbuluar në intervistat e tij se Lulzim Basha i ka shkuar në banesë, i maskuar dh [...]

“Më erdhi në shtëpi me maskë, e njoha nga sytë”, gazetari i njohur flet me emra dhe hedh dyshimet e forta mbi deklaratën e ish-komandantit për UÇK-së: Basha nuk qenë në arrestimin e tij!
Ish-komandanti i UÇK-së për zonën operative të Llapit, Latif Gashi ka zbuluar në intervistat e tij se Lulzim Basha i ka shkuar në banesë, i maskuar dh [...]

Frrok Çupi bën deklaratën ‘bombë’ për kreun e opozitës: Basha gënjen, do merret si dëshmitar në Hagë!
Kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha do të thirret si dëshmitar në Gjykatën e Hagës, për të dëshmuar në çështjen kundër ish-drejtuesve të UÇK-së.
[...]

Frrok Çupi bën deklaratën ‘bombë’ për kreun e opozitës: Basha gënjen, do merret si dëshmitar në Hagë!
Kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha do të thirret si dëshmitar në Gjykatën e Hagës, për të dëshmuar në çështjen kundër ish-drejtuesve të UÇK-së.
[...]

Basha ngatërron Ramën me Saliun , i duket si doktor: Mos cicëro gënjeshtra kundër meje, por të shpëtoje disa nga 8 qytetarët që sot humbën jetën nga Covid
Lulzim Basha i është kundërpërgjigjur kryeministrit Edi Rama, kur ky i fundit i kërkon që të dalë dhe të sqarojë akuzat nga dëshmitarët për masakrën e [...]

Pse votoi PD pro hetimit të UÇK? Çupi: Politika shqiptare e blerë nga sllavët. Ata vendosën për burgosjet, zhdukjen e Remzi Hoxhës
Në studion e emisionit “Open” ne Tch po flitet mbi situatën politike në Kosovë, ku ish-eksponentët kryesorë të UÇK-së kanë dalë para Dhomave të Specia [...]

Bellanica këmbëngul: Basha me 13 persona të tjerë me emblemën e Gjykatës së Hagës morën kasetën. Ia besova, më tha jam nga Peja
Milaim Bellanica personi që filmoi masakrën e ndodhur në Krushë të Madhe, i ftuar në emisionin Open në Top Channel, i ka qëndruar dëshmisë së tij, se [...]

Rama-Bashës: Sqaro dëshmitarët për akuzat për Kosovën, lëri dokrrat me konspiracione parazgjedhore, se një kundërshtar si ti është një lule që s’këputet!
Kryeministri Edi Rama nëpërmjet një statusi në Twitter i është drejtuar kryetarit të opozitës, Lulzim Basha duke i kërkuar që të dalë dhe të flasë vet [...]

Akuza për dosjet e UÇK, reagon PD: Basha s’dëmtohet! Një maskaradë e Ramës, skenar i denjë për Sigurimin e Shtetit
Partia Demokratike ka reaguar në mënyrë zyrtare në mbrojtje të kryetarit Lulzim Basha, ndaj akuzave për përfshirje në hetimin e UÇK dhe zhdukjen e kas [...]

Pandemia, Meta hedh në “sulm” Panaritin: Presidenti ia kërkoi qeverisë trajtimin me oksigjen në shtëpi, pse s’bëhet vaksina e gripit stinor?
Ish-ministri dhe deputeti i LSI-së, Edmond Panariti që prej pak ditësh mori detyrën e re të drejtorit të kabinetit të Presidentit Ilir Meta,
ishte [...]