Category: Debat

Lulzim Basha: Qytetarët kanë nevojë për një qeveri që punon, unë si kryeministër jam shpresa! A e di kush se kur ka punuar?
Kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha deklaroi se Shqipërisë i duhet një qeveri që nuk rri në Instragram, por në vijën e parë të luftës me COVID-19. [...]

Gazetari nga Kosova: Lulzim Basha, njeriu që ka mbledhur më shumë prova kundër UÇK-së
“Lulzim Basha, është njeriu që ka mbledhur më shumë prova kundër Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës”.
Kjo ka qenë deklarata e fortë e bërë nga gazetari [...]

Kryeministri i Gërdecit po flet përçart për kontrollin e pandemisë. Ka rënë në delir të thellë, e kanë lënë ment’ e kokës
Ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali ka reaguar pas akuzave të ish kryeministrit Sali Berisha për situatën e Covid-19 [...]

Për mbetjet e Durrësit, qeveria e Berishës do të ndërtonte landfill në Manëz me vlerë 65 milionë euro
Në vitin 2012, qeveria Berisha kishte miratuar ndërtimin e një Landfilli të posaçëm për Durrësin, në zonën e Manzës. Vlera e investimit ishte 2.8 mili [...]

Saimir Vishaj rrëzon SPAK: Deri më tani asnjë hetim ndaj të ngelurve në veting! Ja masat që ka marrë Këshilli Kombëtar i Avokatisë
Kreu i Shoqatës së Avokatëve Penalistë, Saimir Vishaj ka rrëzuar Strukturën e Posaçme Kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit sa u takon hetimeve [...]

Ikën dhe njeriu i Metës nga kupola e drejtësisë: Vitore Tusha del nga drejtimi i KED! Kushtetuesja drejt formatimit pas largimit të njerëzve të presidentit
Debati për Gjykatën Kushtetuese pritet të rindizet në ditët në vijim. Prej më shumë se një viti kemi një luftë të fortë politike në prapaskenë, pasi t [...]

Rama i publikoi videon në Instagram, reagon menjëherë Lulzim Basha
Lulzim Basha ka reaguar menjëherë pas videos që kryeministri Rama i publikoi në Instagram.
Sipas kryedemokratit, Rama është i pandjeshëm dhe e ka c [...]

“Fli xhan fli”! Rama ‘gërmon’ në arkiva, i publikon Bashës videon epike
Kryeministri Edi Rama ka një video të shkurtër nga emisioni “Zonë e lirë”, shkëputur nga disa vite më parë.
Në video, moderatori Arian Çani, telefo [...]

Ministri serb vijon fyerjet ndaj shqiptarëve, Vulin i quan përsëri “siptari”
Ministri i Brendshëm i Serbisë, Aleksandër Vulin, duke folur pasi që është zgjedhur ministër në qeverinë e re të udhëhequr nga partia e Aleksandar Vuç [...]

Basha, politikë me v.dekjet! 60 shqiptarë v.diqën në një javë: Rama defrehet në Instagram
Lulzim Basha ka akuzuar edhe njëherë kryeministrin Edi Rama për mënyrën e menaxhimit të pandemisë.
Në një postim në rrjetin sociale Twitter, Basha [...]