Category: Debat

1 1,177 1,178 1,179 1,180 1,181 1,624 11790 / 16238 POSTS
“Koha në këtë betejë është jetike”! Erion Barçe del me paralajmërimin e fortë: Mbyllja është akti i vetëm që vë në kontroll virusin, nëse…

“Koha në këtë betejë është jetike”! Erion Barçe del me paralajmërimin e fortë: Mbyllja është akti i vetëm që vë në kontroll virusin, nëse…

Zv.kryeministri Erion Braçe përmes një postimi në rrjetet sociale teksa ‘thumbon’ Bashën e Metën ën thirrje për respektimin e masave anti-COVID. Br [...]
Meta nis presionet ndaj Bashës, përveç çështjes së listave kërkon të ndahen dhe postet në qeveri, Bahri Shaqirin e piketon ministër të Brendshëm

Meta nis presionet ndaj Bashës, përveç çështjes së listave kërkon të ndahen dhe postet në qeveri, Bahri Shaqirin e piketon ministër të Brendshëm

Shtohen presionet e LSI dhe të presidentit Ilir Meta ndaj kryedemokratit Lulzim Basha. Më 25 prill votohet për Parlamentin e ri dhe situata në kampin [...]
Klosi i përgjigjet plakut Sali: Më ngatërron me Gazideden, shumë vrasje, djegie e abuzime rëndojnë mbi Saliun dhe jo mbi mua! Ja e vërteta e vrasjes së Krasniqit

Klosi i përgjigjet plakut Sali: Më ngatërron me Gazideden, shumë vrasje, djegie e abuzime rëndojnë mbi Saliun dhe jo mbi mua! Ja e vërteta e vrasjes së Krasniqit

Kishin kaluar vetëm nëntë ditë nga vrasja e deputetit demokrat Azem Hajdari dhe Tirana vazhdonte të ishte e terrorizuar pas grushtit të shtetit që ndo [...]
Tha që është nip në Kosovë, Milaim Zeka zbulon origjinën e vërtetë të Lulzim Bashës, tregon pse asnjëherë nuk e ka pranuar: Gjyshja ime dhe gjyshi i tij janë…

Tha që është nip në Kosovë, Milaim Zeka zbulon origjinën e vërtetë të Lulzim Bashës, tregon pse asnjëherë nuk e ka pranuar: Gjyshja ime dhe gjyshi i tij janë…

Duke folur lidhur me akuzat ndaj tij për zhdukjen e videokasetës me pamjet e masakrës së Krushës, Lulzim Basha deklaroi pak ditë më parë se është nip [...]
Pse po e vret e shkuara anonime Lulzim Bashën?

Pse po e vret e shkuara anonime Lulzim Bashën?

Nga Mero Baze Lulzim Basha nuk ka kryer krime lufte. Nuk kemi ende ndonjë provë se ka falsifikuar fakte kundër shqiptarëve apo ka fshehur krime ku [...]
Doktor mortja bën heroin dhe avokatin: Milaim Bellanica nuk është mirë mendërisht, por e përdor Serbia kundër Bashës

Doktor mortja bën heroin dhe avokatin: Milaim Bellanica nuk është mirë mendërisht, por e përdor Serbia kundër Bashës

Sali Berisha i cilësoi si haluçinante deklaratat e Milaim Bellanicës, se ia kishte dorëzuar Lulzim Bashës kasetën për masakrën serbe ndaj shqiptarëve [...]
“Basha të dorëzojë kasetën”! Flet njeriu që e ndihmoi Bellanicën të xhironte masakrën: Do të përdoret kundër Serbisë

“Basha të dorëzojë kasetën”! Flet njeriu që e ndihmoi Bellanicën të xhironte masakrën: Do të përdoret kundër Serbisë

Milaim Bellanica nuk ishte i vetëm kur xhiroi një pjesë të trupave të vdekur në masakrën e Krushës së Madhe. Në mesditën e 27 marsit të kobshëm të [...]
Shteti rimburson ilaçet/ Zbuloni sa është shuma që do përfitoni nëse keni kaluar COVID-19 në shtëpi

Shteti rimburson ilaçet/ Zbuloni sa është shuma që do përfitoni nëse keni kaluar COVID-19 në shtëpi

Këshilli i Ministrave ka miratuar rimbursimin e paketës së barnave për trajtimin ambulator në banesë për personat e diagnostikuar me COVID-19. Pake [...]
FOTO sa 1000 fjalë: Agron Duka feston me Çim Pekën ditën e parë pa koronavirus

FOTO sa 1000 fjalë: Agron Duka feston me Çim Pekën ditën e parë pa koronavirus

Vëllai i Armando Dukës, Agron Duka, kandidati per deputet i Partisë Agrare të blerë nga Xhuveli, ka festuar ditën e tij të parë pa Covid-19. Ai ka [...]
Negociatat: Pse Bullgaria e Holanda bllokojnë Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut?!

Negociatat: Pse Bullgaria e Holanda bllokojnë Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut?!

Për presidencën gjermane të BE nuk është një javë e mirë. Të hënën bllokoi Polonia dhe Hungaria buxhetin e BE. Të martën Bullgaria vendosi veto kundër [...]
1 1,177 1,178 1,179 1,180 1,181 1,624 11790 / 16238 POSTS