Category: Debat

Basha me lista morgu nga agjenti dixhital: “Qeveria fshehu gjysmën e viktimave të Covid”! Rama i përgjigjet: Shpif, shpif se diçka do mbetet
"Qeveria fshehu gjysmën e viktimave të COVID-19. Nga 923 të vdekur, MSH raportoi vetëm 509 për periudhën Mars-Tetor. I bëj thirrje Prokurorisë nga stu [...]

Incidenti Andi Lilës, Rama: Është qesharake, i them Andit që të ketë mbarësi në opozitë
Kryeministri Edi Rama ka komentuar incidentin e krijuar me ish futbollistin Andi Lila, tashmë kandidat i PD për deputet.
I pyetur në emision “Real [...]

Perla e “matematicienit” Basha: Nga akuzat ndaj meje dëmtohen 3 mln shqiptarë, plus 5 mln të tjerë në Kosovë, plus 7 të tjerë nëpër botë
Lulzim Basha ka lëshuar një tjetër perlë në emisionin “Opinion”. Sipas tij, Shqipëria ka 3 milionë banorë, ndërsa Kosova 5 milionë, duke i nxjerrë shq [...]
Ngritja e BKH-së/ Paralajmëron Spartak Ngjela: FBI ka sjellë 60 dosje hetimi, janë politikanë të lartë
Avokati Spartak Ngjela ka analizuar ngritjen e Byrosë Kombëtare të hetimit që sipas tij pritet që të ngrihet së shpejti.
Ngjela ka deklaruar se tas [...]

Analist ish-opozitarë: Rama dashnor i kombit, me origjinë fisnikësh, me një gjyshe veneciane dhe me një baba artist të madh! Pas 44′- ës kemi pasur vetëm fshatar kryeministra
Analisti i njohur Frrok Çupi e cilëson Ramën dashnor të kombit. Sipas tij pikërisht këto e cilësi e bëjnë Ramën që të fitojë mandatin e tretë.
Pjes [...]

“Është tragjike”! Frrok Çupi bën deklaratën që nuk pritej për Ilir Metën: Në kohën kur u bë president, unë kam pasur një problem shumë të madh! Ja çfarë kam zbuluar për të
Gazetari Frrok Çupi e cilëson Ilir Metën si një president vibrant por sipas tij ka problem me njohjen e shtetit.
-Po për presidentin Ilir Meta çfa [...]

Kandidati i PD-së Andi Lila tenton të bëjë politik në stadiumin e Kavajës por ndalohet, jep alarmin: Në Shqipëri po instalohet diktatura. Unë s’pyeta për 33 mijë serbë në mes të Beogradit, jo më për këta të PS-së
Andi Lila, një ish-futbollist nga më të dobëtit e Kombëtares, që grumbullohej falë miqësive dhe që prej disa vitesh është bërë “politikan”, është kthy [...]

Edi Rama më 1995-n: Komunist më komunist se Sali Berisha në Shqipërinë e sotme nuk ka
Edi Rama nuk është anëtar partie. Madje duket sikur ai nuk është as anëtar i ndonjë grupi. U shfaq për publikun në Dhjetor ’90 më shumë se drejtues, s [...]

Kryeministri Edi Rama sot në “Real Story’, përballë gazetarit Sokol Balla në News24
Kryeministri Edi Rama vjen sot i ftuar në News24, përballë gazetarit Sokol Balla në ‘Real Story’, në 21:00.
Ndërsa prej dy vitesh akuzohej nga të g [...]

Rindërtimi në Kavajë, Rama thumbon PD: Shyqyr që doli një demokrat që i numëron tamam… Partia s’është mirë ë? Avash avash, ka kohë
Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka inspektuar ditën e sotme banesat dhe pallatet që po rindërtohen në Kavajë prej tërmetit të 26 nëntorit të vitit [...]