Category: Debat

1 1,175 1,176 1,177 1,178 1,179 1,624 11770 / 16238 POSTS
Basha me lista morgu nga agjenti dixhital: “Qeveria fshehu gjysmën e viktimave të Covid”! Rama i përgjigjet: Shpif, shpif se diçka do mbetet

Basha me lista morgu nga agjenti dixhital: “Qeveria fshehu gjysmën e viktimave të Covid”! Rama i përgjigjet: Shpif, shpif se diçka do mbetet

"Qeveria fshehu gjysmën e viktimave të COVID-19. Nga 923 të vdekur, MSH raportoi vetëm 509 për periudhën Mars-Tetor. I bëj thirrje Prokurorisë nga stu [...]
Incidenti Andi Lilës, Rama: Është qesharake, i them Andit që të ketë mbarësi në opozitë

Incidenti Andi Lilës, Rama: Është qesharake, i them Andit që të ketë mbarësi në opozitë

Kryeministri Edi Rama ka komentuar incidentin e krijuar me ish futbollistin Andi Lila, tashmë kandidat i PD për deputet. I pyetur në emision “Real [...]
Perla e “matematicienit” Basha: Nga akuzat ndaj meje dëmtohen 3 mln shqiptarë, plus 5 mln të tjerë në Kosovë, plus 7 të tjerë nëpër botë

Perla e “matematicienit” Basha: Nga akuzat ndaj meje dëmtohen 3 mln shqiptarë, plus 5 mln të tjerë në Kosovë, plus 7 të tjerë nëpër botë

Lulzim Basha ka lëshuar një tjetër perlë në emisionin “Opinion”. Sipas tij, Shqipëria ka 3 milionë banorë, ndërsa Kosova 5 milionë, duke i nxjerrë shq [...]

Ngritja e BKH-së/ Paralajmëron Spartak Ngjela: FBI ka sjellë 60 dosje hetimi, janë politikanë të lartë

Avokati Spartak Ngjela ka analizuar ngritjen e Byrosë Kombëtare të hetimit që sipas tij pritet që të ngrihet së shpejti. Ngjela ka deklaruar se tas [...]
Analist ish-opozitarë: Rama dashnor i kombit, me origjinë fisnikësh, me një gjyshe veneciane dhe me një baba artist të madh! Pas 44′- ës kemi pasur vetëm fshatar kryeministra

Analist ish-opozitarë: Rama dashnor i kombit, me origjinë fisnikësh, me një gjyshe veneciane dhe me një baba artist të madh! Pas 44′- ës kemi pasur vetëm fshatar kryeministra

Analisti i njohur Frrok Çupi e cilëson Ramën dashnor të kombit. Sipas tij pikërisht këto e cilësi e bëjnë Ramën që të fitojë mandatin e tretë. Pjes [...]
“Është tragjike”! Frrok Çupi bën deklaratën që nuk pritej për Ilir Metën: Në kohën kur u bë president, unë kam pasur një problem shumë të madh! Ja çfarë kam zbuluar për të

“Është tragjike”! Frrok Çupi bën deklaratën që nuk pritej për Ilir Metën: Në kohën kur u bë president, unë kam pasur një problem shumë të madh! Ja çfarë kam zbuluar për të

Gazetari Frrok Çupi e cilëson Ilir Metën si një president vibrant por sipas tij ka problem me njohjen e shtetit. -Po për presidentin Ilir Meta çfa [...]
Kandidati i PD-së Andi Lila tenton të bëjë politik në  stadiumin e Kavajës por ndalohet, jep alarmin: Në Shqipëri po instalohet diktatura. Unë s’pyeta për 33 mijë serbë në mes të Beogradit, jo më për këta të PS-së

Kandidati i PD-së Andi Lila tenton të bëjë politik në stadiumin e Kavajës por ndalohet, jep alarmin: Në Shqipëri po instalohet diktatura. Unë s’pyeta për 33 mijë serbë në mes të Beogradit, jo më për këta të PS-së

Andi Lila, një ish-futbollist nga më të dobëtit e Kombëtares, që grumbullohej falë miqësive dhe që prej disa vitesh është bërë “politikan”, është kthy [...]
Edi Rama më 1995-n: Komunist më komunist se Sali Berisha në Shqipërinë e sotme nuk ka

Edi Rama më 1995-n: Komunist më komunist se Sali Berisha në Shqipërinë e sotme nuk ka

Edi Rama nuk është anëtar partie. Madje duket sikur ai nuk është as anëtar i ndonjë grupi. U shfaq për publikun në Dhjetor ’90 më shumë se drejtues, s [...]
Kryeministri Edi Rama sot në “Real Story’, përballë gazetarit Sokol Balla në News24

Kryeministri Edi Rama sot në “Real Story’, përballë gazetarit Sokol Balla në News24

Kryeministri Edi Rama vjen sot i ftuar në News24, përballë gazetarit Sokol Balla në ‘Real Story’, në 21:00. Ndërsa prej dy vitesh akuzohej nga të g [...]
Rindërtimi në Kavajë, Rama thumbon PD: Shyqyr që doli një demokrat që i numëron tamam… Partia s’është mirë ë? Avash avash, ka kohë

Rindërtimi në Kavajë, Rama thumbon PD: Shyqyr që doli një demokrat që i numëron tamam… Partia s’është mirë ë? Avash avash, ka kohë

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka inspektuar ditën e sotme banesat dhe pallatet që po rindërtohen në Kavajë prej tërmetit të 26 nëntorit të vitit [...]
1 1,175 1,176 1,177 1,178 1,179 1,624 11770 / 16238 POSTS