Category: Debat

1 1,199 1,200 1,201 1,202 1,203 1,624 12010 / 16236 POSTS
Standardi i dyfishtë, Meta për 30 qershorin: “Venecia”…zero vlerë! Unë e njoh Kushtetutën më mirë se ata

Standardi i dyfishtë, Meta për 30 qershorin: “Venecia”…zero vlerë! Unë e njoh Kushtetutën më mirë se ata

Anullimi i zgjedhjeve lokale të 30 qershorit nga ana e Presidentit Meta u konsiderua si shkelje Kushtetute nga Komisioni i Venecias. I cili megjithatë [...]
PERGJIGJIA: Komisioni i Venecias refuzon kërkesën e Ilir Metës

PERGJIGJIA: Komisioni i Venecias refuzon kërkesën e Ilir Metës

Komisioni i Venecias ka refuzuar kërkesën e Ilir Metës, që të japë një mendim të përshpejtuar, në lidhje me ankesën që ai ka bërë për ndryshimet e Kod [...]
Mero Baze: Kush i del në krah atij që Meta e përdor si “zagar gjahu”, do trajtohet njësoj si ai

Mero Baze: Kush i del në krah atij që Meta e përdor si “zagar gjahu”, do trajtohet njësoj si ai

Botuesi i gazetës TemA, Mero Baze, ka reaguar pasi nga disa gazetarë pranë Ilir Metës, ka nisur një fushatë në mbrojtje të Tedi Blushit, sikur ky i fu [...]
Meta kërkon arrestimin e gazetarit pas dëshmisë kundër tij: KryeDoçi zhgarravitës ordiner, të izolohet menjëherë dhe të nisin hetimet për ta vendosur para përgjegjësisë penale

Meta kërkon arrestimin e gazetarit pas dëshmisë kundër tij: KryeDoçi zhgarravitës ordiner, të izolohet menjëherë dhe të nisin hetimet për ta vendosur para përgjegjësisë penale

Presidenca ka reaguar ashpër pas dëshmisë së gazetarit Adriatik Doçi të dhënë ditën e sotme në Komisionin e Sigurisë Kombëtare, ku deklaroi se preside [...]
Fatja i Gërdecit i kërkon Metës të firmos për grusht shteti instuticional…drejt Reçit: Shpërnda parlamentin siç ke thënë se s’ka më sens! Edi Rama na i ka shkatërruar të gjitha

Fatja i Gërdecit i kërkon Metës të firmos për grusht shteti instuticional…drejt Reçit: Shpërnda parlamentin siç ke thënë se s’ka më sens! Edi Rama na i ka shkatërruar të gjitha

Fatja i Gërdecit vazhdon ta tundoi Liken e Lalzit, duke thënë se ai i ka kërkuar opozitës që presidenti Meta të shpërndajë parlamentin, gjë që është n [...]
Spartak Ngjela: Të akuzuarit e mëdhenj të korrupsionit jo vetëm do shpronësohen, por do të shkojnë dhe burgjeve

Spartak Ngjela: Të akuzuarit e mëdhenj të korrupsionit jo vetëm do shpronësohen, por do të shkojnë dhe burgjeve

Shtatë oficerë të skualifikuar në garën për në Byronë Kombëtare të Hetimit kanë kallëzuar penalisht Komisionin e Vlerësimit që përzgjedh hetuesit e by [...]
Anila Basha del në mbrojtje të  “zëhamsit” të Metës: Stop sulmeve ndaj tij! Përgjigjia e gazetarit: Thithlopa gjobëvënëse ordinere

Anila Basha del në mbrojtje të “zëhamsit” të Metës: Stop sulmeve ndaj tij! Përgjigjia e gazetarit: Thithlopa gjobëvënëse ordinere

Ndërsa presidenti Ilir Meta kërkon arrestimin e gazetarit Adriatik Doçi, i cili ka bërë disa shkrime për skandalin me pasaportat shqiptare, Anila Bash [...]
Erion Braçe publikon pamjet brenda zyrës së tij dhe sfidon publikisht Lulzim Bashën

Erion Braçe publikon pamjet brenda zyrës së tij dhe sfidon publikisht Lulzim Bashën

Kreu demokrat, Lulzim Basha, pretendon se zyra e zv/kryeministrit Erion Braçe kushton 1.6 milionë euro. Braçe ka postuar një foto të zyrës së tij e [...]
Meta rrezikon shkarkimin, Komisioni i Sigurisë fillon hetimet për aferat me shtetësitë, hapen dosjet sekrete dhe nis mbledhja e dokumenteve

Meta rrezikon shkarkimin, Komisioni i Sigurisë fillon hetimet për aferat me shtetësitë, hapen dosjet sekrete dhe nis mbledhja e dokumenteve

Shtohen telashet për presidentin Ilir Meta. Gazeta “SOT” pak ditë më parë e paralajmëroi se do të ngrihej një Komision Hetimor për aferat me shtetës [...]
Partia e Shpëtim Idrizit rrezikon të prekë fundin, Dashamir Tahiri: Do të jem në Parlament dhe do të përfaqësoj denjësisht çamët

Partia e Shpëtim Idrizit rrezikon të prekë fundin, Dashamir Tahiri: Do të jem në Parlament dhe do të përfaqësoj denjësisht çamët

Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet e drejtuar nga Shpëtim Idrizi rrezikon të prekë fundin. Në këtë legjislaturë PDIU ka mbetur zyrtarisht pa asn [...]
1 1,199 1,200 1,201 1,202 1,203 1,624 12010 / 16236 POSTS