Category: Debat

Standardi i dyfishtë, Meta për 30 qershorin: “Venecia”…zero vlerë! Unë e njoh Kushtetutën më mirë se ata
Anullimi i zgjedhjeve lokale të 30 qershorit nga ana e Presidentit Meta u konsiderua si shkelje Kushtetute nga Komisioni i Venecias. I cili megjithatë [...]

PERGJIGJIA: Komisioni i Venecias refuzon kërkesën e Ilir Metës
Komisioni i Venecias ka refuzuar kërkesën e Ilir Metës, që të japë një mendim të përshpejtuar, në lidhje me ankesën që ai ka bërë për ndryshimet e Kod [...]

Mero Baze: Kush i del në krah atij që Meta e përdor si “zagar gjahu”, do trajtohet njësoj si ai
Botuesi i gazetës TemA, Mero Baze, ka reaguar pasi nga disa gazetarë pranë Ilir Metës, ka nisur një fushatë në mbrojtje të Tedi Blushit, sikur ky i fu [...]

Meta kërkon arrestimin e gazetarit pas dëshmisë kundër tij: KryeDoçi zhgarravitës ordiner, të izolohet menjëherë dhe të nisin hetimet për ta vendosur para përgjegjësisë penale
Presidenca ka reaguar ashpër pas dëshmisë së gazetarit Adriatik Doçi të dhënë ditën e sotme në Komisionin e Sigurisë Kombëtare, ku deklaroi se preside [...]

Fatja i Gërdecit i kërkon Metës të firmos për grusht shteti instuticional…drejt Reçit: Shpërnda parlamentin siç ke thënë se s’ka më sens! Edi Rama na i ka shkatërruar të gjitha
Fatja i Gërdecit vazhdon ta tundoi Liken e Lalzit, duke thënë se ai i ka kërkuar opozitës që presidenti Meta të shpërndajë parlamentin, gjë që është n [...]

Spartak Ngjela: Të akuzuarit e mëdhenj të korrupsionit jo vetëm do shpronësohen, por do të shkojnë dhe burgjeve
Shtatë oficerë të skualifikuar në garën për në Byronë Kombëtare të Hetimit kanë kallëzuar penalisht Komisionin e Vlerësimit që përzgjedh hetuesit e by [...]

Anila Basha del në mbrojtje të “zëhamsit” të Metës: Stop sulmeve ndaj tij! Përgjigjia e gazetarit: Thithlopa gjobëvënëse ordinere
Ndërsa presidenti Ilir Meta kërkon arrestimin e gazetarit Adriatik Doçi, i cili ka bërë disa shkrime për skandalin me pasaportat shqiptare, Anila Bash [...]

Erion Braçe publikon pamjet brenda zyrës së tij dhe sfidon publikisht Lulzim Bashën
Kreu demokrat, Lulzim Basha, pretendon se zyra e zv/kryeministrit Erion Braçe kushton 1.6 milionë euro.
Braçe ka postuar një foto të zyrës së tij e [...]

Meta rrezikon shkarkimin, Komisioni i Sigurisë fillon hetimet për aferat me shtetësitë, hapen dosjet sekrete dhe nis mbledhja e dokumenteve
Shtohen telashet për presidentin Ilir Meta. Gazeta “SOT” pak ditë më parë e paralajmëroi se do të ngrihej një Komision Hetimor për aferat me shtetës [...]

Partia e Shpëtim Idrizit rrezikon të prekë fundin, Dashamir Tahiri: Do të jem në Parlament dhe do të përfaqësoj denjësisht çamët
Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet e drejtuar nga Shpëtim Idrizi rrezikon të prekë fundin. Në këtë legjislaturë PDIU ka mbetur zyrtarisht pa asn [...]