Category: Debat

1 1,201 1,202 1,203 1,204 1,205 1,624 12030 / 16236 POSTS
Rama: Kodi i ri Zgjedhor do votohet, askush s’mund ta verë në diskutim Parlamentin, aq më pak Ilir Meta

Rama: Kodi i ri Zgjedhor do votohet, askush s’mund ta verë në diskutim Parlamentin, aq më pak Ilir Meta

Kryeministri Edi Rama deklaroi se Parlamenti do ta votojë sërish Kodin Zgjedhor, pa asnjë ndryshim. Në një dalje për mediat, pas përfundimit të mbl [...]
Qytetari denoncon presidentin “live”: Po bënë fushatë tek vila e tij në Gjirin e Lalëzit

Qytetari denoncon presidentin “live”: Po bënë fushatë tek vila e tij në Gjirin e Lalëzit

Një qytetar nga zona e Gjirit të Lalzit i kërkoi Presidentit Ilir Meta ‘live’ në emision që të dorëhiqet. Ai bëri edhe një denoncim konkret për kre [...]
‘Me demek Jozi paska tradhëtuar Lulin’, reagon gazetari: Ju këlysha që jeni ngjitur pas s*mës së Lulit

‘Me demek Jozi paska tradhëtuar Lulin’, reagon gazetari: Ju këlysha që jeni ngjitur pas s*mës së Lulit

Ish-deputetja e Partisë Demokratike Jozefina Topalli zbuloi se do t’i rikthehet sërish politikës dhe do të kandidojë për deputete me një forcë të re p [...]
“Isha më i vlerësuari i anëtarësisë”! Si i gënjeu Salianji publikisht demokratët: Ja shifrat e KQZ-së

“Isha më i vlerësuari i anëtarësisë”! Si i gënjeu Salianji publikisht demokratët: Ja shifrat e KQZ-së

Ish-deputeti i videos skandaloze në Parlament dy vite më parë Ervin Salianji ka reaguar pas qëndrimeve bëra publike nga Komisioni i Vlerësimit të Kand [...]
Konfirmon Rudina Hajdari: Në zgjedhje do hyj me partinë e re, shpresëplotë që qytetarët do më japin shansin të zgjidhem

Konfirmon Rudina Hajdari: Në zgjedhje do hyj me partinë e re, shpresëplotë që qytetarët do më japin shansin të zgjidhem

Deputetja Rudina Hajdari ka deklaruar se do të hyjë në zgjedhje me partinë e re duke treguar dhe emrin e saj. Sa i përket akuzave nga dy kampet e m [...]
Një mesazh për disa humbësa: Pse tremben Lulzimsat nga partitë e reja?!

Një mesazh për disa humbësa: Pse tremben Lulzimsat nga partitë e reja?!

Në vend që të ishte forca politike e cila festonte për krijimin e një partie të re opozitare e cila do mbidhte flukset e votave që Basha nuk i afron d [...]
“Vemjet dhe xhepistat e PD”! Kandidati i Bashës që nuk mori mandatin, sulm ndaj Pollos, Bozdos & Co

“Vemjet dhe xhepistat e PD”! Kandidati i Bashës që nuk mori mandatin, sulm ndaj Pollos, Bozdos & Co

Marin Suli, kandidati i kreut të PD Lulzim Basha, i cili nuk mori mandatin e deputetit ka sulmuar Genc Pollon, Enno Bozdon & Co. Përmes një postimi [...]
Blofi i “Salo dixhitalit” me deputetin Alket Hyseni për ndërtimet në Ksamil

Blofi i “Salo dixhitalit” me deputetin Alket Hyseni për ndërtimet në Ksamil

Sali Berisha vijon të shpërndajë ne faqen e tij në facebook lajme të rreme, duke goditur me mashtrime të ulta kundërshtarët e tij politikë. Rasti i [...]
Topalli me parti të re?! Patozi i jep një këshillë: Bëj ç’të duash se je ndër personalitetet më të forta, por injoroi Stalinistët e fundit në Europë

Topalli me parti të re?! Patozi i jep një këshillë: Bëj ç’të duash se je ndër personalitetet më të forta, por injoroi Stalinistët e fundit në Europë

Ish-deputeti i PD-së, aktualisht kryetar i Bindjes Demokratike, Astrit Patozi pas lajmeve se ish-deputetja Jozefina Topalli do të hapë parti të re, ka [...]
Me kompani farmaceutike, sulmon qeverinë: “Ekspertja e re” e Bashës, që zhvendosi Shehun dhe Spahinë

Me kompani farmaceutike, sulmon qeverinë: “Ekspertja e re” e Bashës, që zhvendosi Shehun dhe Spahinë

Lulzim Basha ka braktisur Tritan Shehun dhe Bardh Spahinë. Dhe siç ndodh rëndom me kryetarin e Partisë Demokratike, që përzgjedh njerëz me interesa të [...]
1 1,201 1,202 1,203 1,204 1,205 1,624 12030 / 16236 POSTS