Category: Debat

1 1,262 1,263 1,264 1,265 1,266 1,624 12640 / 16235 POSTS
“Ordinerë, larot virtualë dhe tutorët e tyre nuk janë të panjohur”! Sandër Lleshaj reagon për makinën 100 mijë euroshe dhe lëshon paralajmërimin e fortë: Përgjigjja për ta do të jetë…

“Ordinerë, larot virtualë dhe tutorët e tyre nuk janë të panjohur”! Sandër Lleshaj reagon për makinën 100 mijë euroshe dhe lëshon paralajmërimin e fortë: Përgjigjja për ta do të jetë…

Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj ka reaguar për lajmet që po qarkullojnë prej ditësh në disa media, se ministri ka blerë një makinë luksoze 100 mij [...]
Meta nuk ndal kërcënimet e sulmet megjithëse nuk ka asgjë në dorë: Qeveria të heqë dorë nga paketa anti-shpifje! Nuk do lejoj modelin e Lukashenkos

Meta nuk ndal kërcënimet e sulmet megjithëse nuk ka asgjë në dorë: Qeveria të heqë dorë nga paketa anti-shpifje! Nuk do lejoj modelin e Lukashenkos

Ilir Meta ka sulmuar sërish qeverinë, ku këtë herë në fokus të kritikave të tij ndaj qeverisë ka qenë ligji i shumëpërfolur për mediat, i cilësuar nga [...]
Rama fishkullon : “Hienat abuzuan me një nënë të lënduar”! Grida pasi mashtroi me filmin reagon: Rama po na shantazhon, intimidon dhe do të na fusi frikën

Rama fishkullon : “Hienat abuzuan me një nënë të lënduar”! Grida pasi mashtroi me filmin reagon: Rama po na shantazhon, intimidon dhe do të na fusi frikën

Ish deputetja Grida Duma ka reaguar fill pasi qeveria publikoi fakte se si është ndihmuar në mënyrë financiare familja Cakoni, që nga tërmeti tragjik [...]
Erion Braçe jep mesazhin e prerë: Lojërat e fatit nuk do të hapen…

Erion Braçe jep mesazhin e prerë: Lojërat e fatit nuk do të hapen…

Zv. Kryeministri Erion Braçe, ka deklaruar se lojërat elektronike të fatit dhe bastet sportive nuk do të hapen. "Lojrat elektronike te fatit dhe ba [...]
Paloku dhe Vasali: Do gj.akosemi si Zaevi kundër Ramës, do përleshemi me hunj e gurë! Qytetarë u japin përgjigjie “live”

Paloku dhe Vasali: Do gj.akosemi si Zaevi kundër Ramës, do përleshemi me hunj e gurë! Qytetarë u japin përgjigjie “live”

Opozita sa vjen e po shton retorikën e dhunës, në prag të fushatës zgjedhore. Kjo, me gjasë për shkak të sondazheve, që i nxjerrin shumë keq, sidomos [...]
Jozefina Topalli, një “armike” perfekte përballë Lulzim Bashës

Jozefina Topalli, një “armike” perfekte përballë Lulzim Bashës

Është zëri më i qartë, më i plotë, më i besueshëm dhe më me ndikim brenda rradhëve të demokratëve, për të qenë jo vetëm një oponente e përkryer. Jozef [...]
Ndryshimet në qeveri më afër se kurrë, deputetët e PS përplasen me ministrat, Kodheli dhe Ruçi kritika të forta në Konferencën e Kryetarëve

Ndryshimet në qeveri më afër se kurrë, deputetët e PS përplasen me ministrat, Kodheli dhe Ruçi kritika të forta në Konferencën e Kryetarëve

Teksa zërat për ndryshime në qeveri po shtohen nga dita në ditë, marrëdhëniet mes ministrave dhe deputetëve janë ftohur ndjeshëm. Gazeta e ka thënë di [...]
Taulant Balla publikon videon e Çlirim Rustem Gjatës: Uroj të jetë thjeshtë një 7×7=42 tjetër nga ky jurist i Lulit

Taulant Balla publikon videon e Çlirim Rustem Gjatës: Uroj të jetë thjeshtë një 7×7=42 tjetër nga ky jurist i Lulit

Kreu i Grupit Parlamentar të PS-së, Taulant Balla shprehet se opozita vazhdon të jetë kundër vendimit historik dhe pa kthim të hapjes së listave për Z [...]
Çfarë po ‘zien’? Pasi u përfol se po krijon parti të re, Ditmir Bushati shfaqet në Shkodër duke darkuar me Yuri Kim

Çfarë po ‘zien’? Pasi u përfol se po krijon parti të re, Ditmir Bushati shfaqet në Shkodër duke darkuar me Yuri Kim

Ambasadorja amerikane ka zhvilluar një vizitë dy-ditore në Shkodër. Mbrëmjen e parë të qëndrimit në kryeqendrën e veriut, Yuri Kim është parë të darko [...]
Auron Tare kundër Ramës: Në asnjë mënyrë Butrinti nuk mund t’i jepet të huajve, është e rrezikshme

Auron Tare kundër Ramës: Në asnjë mënyrë Butrinti nuk mund t’i jepet të huajve, është e rrezikshme

Ish-drejtori i Parkut Arkeologjik të Butrintit, studiuesi Auron Tare shprehet kundër dhënies së kësaj trashëgimie arkeologjike me koncesion për menaxh [...]
1 1,262 1,263 1,264 1,265 1,266 1,624 12640 / 16235 POSTS