Category: Debat

1 131 132 133 134 135 1,753 1330 / 17528 POSTS
Si po mundohet Dumani  në largim të shes një udhëtim personal si i ftuar i DASH?!

Si po mundohet Dumani në largim të shes një udhëtim personal si i ftuar i DASH?!

Vizita e Altin Dumanit në SHBA ka 48 orë që ka marrë kohën mediatike të diskutimit, po që ende nuk kemi një informacion zyrtar për t’iu referuar vizit [...]
Ilir Meta: Në burg lexoj librin e Mandelës, PL gati për opozitë në parlament

Ilir Meta: Në burg lexoj librin e Mandelës, PL gati për opozitë në parlament

Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta, në një intervistë për SYRI.net ka rrëfyer jetën e tij në qeli dhe sfidat politike të forcës që drejton. Meta tha [...]
Nuk ka qenë kurrë shoqe me Qeretin! Evi Kokalari: I qëndroj çdo fjale që kam thënë

Nuk ka qenë kurrë shoqe me Qeretin! Evi Kokalari: I qëndroj çdo fjale që kam thënë

Aktivistja Evi Kokalari ka reaguar përmes një deklarate për mediat në rrjetet sociale, duke shprehur pakënaqësinë e saj për të pavaërtetat që hap medi [...]
“DASH mbështet pa kushte drejtësinë e re”, gazetari: Non grata e Berishës, ‘antiamerikan’ që cënon sigurinë e SHBA

“DASH mbështet pa kushte drejtësinë e re”, gazetari: Non grata e Berishës, ‘antiamerikan’ që cënon sigurinë e SHBA

Gazetari Fatos Mahmutaj komentoi vizitën e kreut të SPAK Altin Dumanit në Departamentin Amerikan të Shtetit. Mahmutaj tha për ‘Orën e Fundit’ se vi [...]
Avokati i njohur: Berisha kërkon të njollosë drejtësinë. Akuzat ndaj Dumanit dhe Gjokës, vepra penale

Avokati i njohur: Berisha kërkon të njollosë drejtësinë. Akuzat ndaj Dumanit dhe Gjokës, vepra penale

Avokati Romeo Kara komentoi në studion e ‘Ora e Fundit’ dosjen e ish presidentit Meta, në të cilën Apeli i Posacëm do të vendosi në datën 8 shtator li [...]
Deutsche Welle: Sa realiste është një ekonomi digjitale Shqipëri?l

Deutsche Welle: Sa realiste është një ekonomi digjitale Shqipëri?l

Kryeministri Edi Rama e fitoi mandatin e katërt qeverisës në majin e këtij viti, duke u premtuar qytetarëve se do ta anëtarësonte vendin në Bashkimin [...]
Spekulime apo të vërteta? Çfarë dihet për qeverinë Rama IV

Spekulime apo të vërteta? Çfarë dihet për qeverinë Rama IV

Hyrja e shtatorit solli edhe thashethemnajën e krijimit të qeverisë Rama 4. Në media po qarkullojnë shumë emra, duke krijuar idenë se të gjithë amb [...]
VIDEO/  Anëtari i KLP-së Sokol Stojani dikretiton kryetaren Bogdani: Jeni e paaftë, oh Zot! Garantimi i pagave nuk është diskutuar as në ’97-ën! Jemi bërë si agjenci udhëtimi !

VIDEO/ Anëtari i KLP-së Sokol Stojani dikretiton kryetaren Bogdani: Jeni e paaftë, oh Zot! Garantimi i pagave nuk është diskutuar as në ’97-ën! Jemi bërë si agjenci udhëtimi !

Mbledhja e parë e Këshillit të Lartë të Prokurorisë, në hapje të sezonit të ri, është shoqëruar me debate. Pasi anëtarët u ndanë për datën e përfund [...]
Altin Dumani në SHBA, takim në Departamentin e Shtetit

Altin Dumani në SHBA, takim në Departamentin e Shtetit

Drejtuesi i Strukturës së Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar (SPAK) Altin Dumani, ndodhet në SHBA. Ai pritet të zhvillojë sot, më 2 [...]
Shqiptarët më entuziastët për anëtarësim në BE, tregon sondazhi i ri i Eurobarometrit

Shqiptarët më entuziastët për anëtarësim në BE, tregon sondazhi i ri i Eurobarometrit

Shqiptarët vijojnë të jenë populli më pro-evropian në rajon, sipas një sondazhi të ri të Eurobarometrit, të publikuar të martën nga Drejtoria e Përgji [...]
1 131 132 133 134 135 1,753 1330 / 17528 POSTS