Category: Debat
I premtoi një 7-vjeçari se do t’i hapë TikTok-un më 12 maj, Rama ironizon Berishën: Hiç shkoll, veç TikTok t’keqen gjyshi
Pasi dështoi në protestën për mbylljen e TikTok, Sali Berisha live para kamerave i premtoi një fëmijë të vogël (rreth 7-8 vjeç) se më 12 maj “gjyshi" [...]
Ish prokurori Karanxha: Si u bë prokuror Ols Dado në kundërshtim me ligjin falë ndihmës së Ina Ramës, SPAK të nisë hetimet
“Trafik” në SPAK ishte tema e kësaj të marte në Quo Vadis në Vizion Plus, moderuar nga Pranvera Borakaj.
Ish-prokurori Ervin Karanxha tha se Ols Da [...]
Nga varfëri në luks, lulëzimi i ekonomisë qarkulluese të Europës Qendrore dhe Lindore
Dikur, vendgrumbullimet e mbeturinave për përpunimin e mbetjeve ishin të zakonshme në Europën Qendrore dhe Lindore, por sot, një valë reformash polit [...]
Mjerim gazetarët që shqetësohen më shumë për kecat e Neomalsores, sesa për “ujqërit” e Gërdecit
Ndodh edhe kështu: Disa gazetarë në Shqipëri po shqetësohen shumë më shumë për kecat e Marjana Koçekut sepsa për ujqërit e tragjedisë së Gërdecit, të [...]
VIDEOLAJM/ Harron që aplikacioni ndalohet për fëmijët nën 13 vjeç! Çmenduria e Berishës, i premton të voglit 7 vjeçar nga Tropoja live në televizion: Gjyshi do ta hapë TikTok më 12 maj
Pasi dështoi në protestën për mbylljen e TikTok, Sali Berisha live para kamerave i premtoi një fëmijë të vogël (rreth 7-8 vjeç) se më 12 maj “gjyshi" [...]
VIDEO/ “Kamikazi” anti-Rama …Allahu ekbar! Ja kush janë të “rinjtë” e Berishës që protestojnë për Tik-Tokun
Edhe pse u tha se ishte një protestë për mbylljen e TikTok, disa prej atyre që kanë dalë në skenë për të folur, kanë degraduar në mallkime si Mehdi Ma [...]
“Humori brilant” nga Boçi dhe Muli, zogjtë e babait të çensurës Berisha: Rama po bën censurë! Do të mbetet në histori si armiku i fjalës së lirë!
Deputetët demokratë e cilësojnë mbylljen e rrjetit social TikTok një akt censure nga ana e qeverisë që vjen disa ditë përpara nisjes së fushatës elekt [...]
Pas “komedisë” si protestë, Berisha bën “shejtan budallain”, flet përçartë: S’e thirra unë por rinia, protesta më e madhe …me 50 të rinjë
Ka zgjatur pak më shumë se një orë protesta e opozitës kundër mbylljes së TikTok. Në përfundim, kreu i PD-së, Sali Berisha u shpreh se me këtë protest [...]

Sot në 17 vjetorin e gjëmës së madhe në Gërdecit me fishekët kinez të Zenit, Saliu me ca “shkallabanë” protestojnë për TIK-Tokun e Kinës
Protesta e sotme e organizuar nga protestuesi 81 vjeçarë Sali Berisha përkon me 17-vjetorin e masakrës së Gërdecit ku 26 persona humbën jetën dhe rret [...]
FOTO/ Në Beograd opozita nxjerr 100 mijë të rinj për një kauzë, në Tiranë as 100 të rinj dhe 500 pleq për Tik Tok e PD-së
Këtë të shtunë, ishin paralajmëruar dy protesta të mëdha të rinjsh: një në Beograd dhe një Tiranë.
Dhe kontrasti është dramatik.
Ndërsa në Beogr [...]