Category: Debat

1 1,329 1,330 1,331 1,332 1,333 1,623 13310 / 16227 POSTS
A duhet të largohet Basha nëse PD humbet zgjedhjet në 2021?! Bylykbashi ka pare filxhan me Monikën: Ja çfarë do ndodhë!

A duhet të largohet Basha nëse PD humbet zgjedhjet në 2021?! Bylykbashi ka pare filxhan me Monikën: Ja çfarë do ndodhë!

Pyetja 1 milion dollar për Partinë Demokratike është nëse Lulzim Basha do largohet nga drejtimi i saj nëse kjo parti humbet zgjedhjet në vitin 2021. P [...]
Basha: Kam planin, vizionin dhe ambicien për të larguar Ramën një orë e më parë. Këtë radhë do fitoj me siguri

Basha: Kam planin, vizionin dhe ambicien për të larguar Ramën një orë e më parë. Këtë radhë do fitoj me siguri

Lulzim Basha thotë se opozita do t’i fitojë zgjedhjet kurdo që do të zhvillohen ato dhe se ajo është e bashkuara. I ftuar në “Opinion”, Basha denon [...]
Braçe, Dokle e Servet Pëllumbi me fytyrë të gjakosur, Rama publikon fotot: “Kjo kohë ishte fashizëm!”

Braçe, Dokle e Servet Pëllumbi me fytyrë të gjakosur, Rama publikon fotot: “Kjo kohë ishte fashizëm!”

Si sot 24 vite më parë ndodhi masakra e madhe ndaj opozitës të asaj kohe. Fotografi Agim Rama teksa nxjerr nga arkiva e tij këto imazhe nga mitingu i [...]
Balla i drejtohet Bashës dhe nuk lë gjë pa thënë: “Nuk është herezi që edhe po je opozitë ti thuash faleminderit qeverisë”

Balla i drejtohet Bashës dhe nuk lë gjë pa thënë: “Nuk është herezi që edhe po je opozitë ti thuash faleminderit qeverisë”

Kreu i grupit parlamentar të PS, Taulant Balla teksa falënderoi publikisht gjithë qytetarët u shpreh nga foltorja e Kuvendit se gjatë kësaj kohe pande [...]
Kryeministri Rama drejt një mandati të tretë?! Vjen deklarata që nuk pritej e Bamir Topit: Janë tradhtarët e opozitës…

Kryeministri Rama drejt një mandati të tretë?! Vjen deklarata që nuk pritej e Bamir Topit: Janë tradhtarët e opozitës…

Ish-presidenti shqiptar Bamir Topi tha se kryeministri Rama ka marrë nën kontroll gjithçka, madje edhe drejtimin e opozitës. Ai tha se opozita po i je [...]
Meta – Bashës: Ujku i Surrelit do të coptojë nëse largohesh nga unë, mos më bë takime me Kim po mbaj anën time

Meta – Bashës: Ujku i Surrelit do të coptojë nëse largohesh nga unë, mos më bë takime me Kim po mbaj anën time

Ilir Meta duket i nervozuar me qendrimet e Lulzim Bashës, i cili një ditë pas sulmeve të ashpra të presidentit ndaj ambasadores amerikane në Tiranë, Y [...]
Spartak Ngjela: Ca ligji u shkel se u prish teatri?! Ai nuk ishte monument kulture.

Spartak Ngjela: Ca ligji u shkel se u prish teatri?! Ai nuk ishte monument kulture.

Teksa kryefjala e këtyre ditëve është shembja e teatrit kombëtar, për të cilin ka pasur dhe ka protesta, vjen një koment nga avokati Spartak Ngjela. [...]
“Rama, Basha dhe Meta janë takuar ilegalisht në Golem”?! Murrizi zbulon arsyen e vërtetë të reagimit të ashpër të ambasadores Yuri Kim dhe nxjerr prapaskenat e forta politike

“Rama, Basha dhe Meta janë takuar ilegalisht në Golem”?! Murrizi zbulon arsyen e vërtetë të reagimit të ashpër të ambasadores Yuri Kim dhe nxjerr prapaskenat e forta politike

Deputeti Myslim Murrizi ka treguar mbrëmjen e djeshme se reagimi i ashpër i ambasadores së SHBA në Tiranë Yuri Kim, për vrasjen e Reformës në Drejtësi [...]
Debati për përgjimet: Ja si policia dublon BKH e SPAK! Akses në celularë dhe survejim me video në urbanë e ambiente publike

Debati për përgjimet: Ja si policia dublon BKH e SPAK! Akses në celularë dhe survejim me video në urbanë e ambiente publike

Policia e Shtetit rrezikon të marrë kompetenca të fuqishme sa i takon përgjimeve. Sot këtë të drejtë e kanë vetëm prokurori e Shërbimi Informativ, por [...]
Hajdari kritika Bashës: Të pranojë ligjin për referendum dhe ndryshimin e sistemit, nuk është koha për pazare

Hajdari kritika Bashës: Të pranojë ligjin për referendum dhe ndryshimin e sistemit, nuk është koha për pazare

Rudina Hajdari u shpreh se në tryezën e këshillit politik të reformës zgjedhore propozoi ligjin për referendumet, që do të diskutohet javën tjetër. De [...]
1 1,329 1,330 1,331 1,332 1,333 1,623 13310 / 16227 POSTS