Category: Debat

1 1,333 1,334 1,335 1,336 1,337 1,623 13350 / 16227 POSTS
E moshuara i zë rrugën kryeministrit Rama: “Pash të madhin Zot, më jep një sqarim”!

E moshuara i zë rrugën kryeministrit Rama: “Pash të madhin Zot, më jep një sqarim”!

Kryeministri Rama i shoqëruar nga ministrja Elva Margariti dhe ministri Arben Ahmetaj, ishte sot në Bubq, një zonë e cila u godit rëndë nga tërmeti i [...]
Avokati Spartak Ngjela nxjerr mesazhin! Paralajmëron rikthimin e Tahirit në politikë

Avokati Spartak Ngjela nxjerr mesazhin! Paralajmëron rikthimin e Tahirit në politikë

Avokati i njohur, Spartak Ngjela, ditën e sotme ishte i ftur në Abc News, ku foli për situatën aktuale dhe politike në vend, ku është mjaft e tensionu [...]
“Çoroditet” Meta, humb kontrollin në konferencën live, bërtet para gazetarëve

“Çoroditet” Meta, humb kontrollin në konferencën live, bërtet para gazetarëve

Meta ka dalë në një konferencë për shtyp për të diskutuar për çështjet e nxehta që kanë ndodhur ditët e fundit në vendin tonë. “Duhet gjetur mekani [...]
Lleshaj ngre “dyshime”: Ende nuk e di pse u shoqërua Kryemadhi, por s’e kuptoj as heshtjen e saj

Lleshaj ngre “dyshime”: Ende nuk e di pse u shoqërua Kryemadhi, por s’e kuptoj as heshtjen e saj

I ftuar në studion e emisionit “Java në RTSH”, ministri Sandër Lleshaj komentoi për herë të parë rolin e policisë në protestën për Teatrin Kombëtar. A [...]
“Atentatorët e drejtësisë”! Spartak Ngjela: Meta del zbuluar, Rama i “dyshuar”, por me… SHBA

“Atentatorët e drejtësisë”! Spartak Ngjela: Meta del zbuluar, Rama i “dyshuar”, por me… SHBA

“Pasuria e paligjshme e zyrtarëve të lartë, këta të fundit i ka hedhur në sulm ndaj drejtësisë”. I këtij mendimi është avokati Spartak Ngjela, i cili [...]
Lulzim Basha i “indinjuar”: Në Parlament janë mbledhur gjithë plehrat e kombit… mungojmë ne të parlamentit të rrugës

Lulzim Basha i “indinjuar”: Në Parlament janë mbledhur gjithë plehrat e kombit… mungojmë ne të parlamentit të rrugës

Lulzim Basha thotë se ulja në një tryezë me kryeministrin Edi Rama, nëse këtë gjë e kërkon kreu i shtetit, “nuk i shërben të mirës së vendit”. “Ulj [...]
Rama i irrituar nga skenaret e studio SHQUP-it, ngrihet në këmbë dhe deklaron live: Para, mbrapa apo anash Teatrit Kombëtar nuk do ndërtohet asnjë kullë

Rama i irrituar nga skenaret e studio SHQUP-it, ngrihet në këmbë dhe deklaron live: Para, mbrapa apo anash Teatrit Kombëtar nuk do ndërtohet asnjë kullë

Kryeministri Edi Rama thotë se asnjë kullë nuk do të ndërtohet përreth perimetrit të Teatrit Kombëtar.Rama tha në emisionin “Real Story” se as para, p [...]
“Pse nxitohesh, nuk i plas njeriu”! Meta nxehet keq nga deklarata e Arian Çanit: Jam gati të…

“Pse nxitohesh, nuk i plas njeriu”! Meta nxehet keq nga deklarata e Arian Çanit: Jam gati të…

Arian Çani dhe Ilir Meta kanë debatuar ashpë, teksa kreu i shtetit fliste për shpërndarje parlamenti dhe kapjen e drejtësisë nga mazhoranca. Pjesë nga [...]
A do ja hash veshin Edi Ramës?! Kryemadhi nuk i përgjigjt pyetjes por tregon fundin padashje: Fëmijët e mijë do ta vuajnë shumë më shumë këtë që bëjë unë dhe burri im!

A do ja hash veshin Edi Ramës?! Kryemadhi nuk i përgjigjt pyetjes por tregon fundin padashje: Fëmijët e mijë do ta vuajnë shumë më shumë këtë që bëjë unë dhe burri im!

Monika Kryemadhi e ftuar në emisionin “Open” ka folur për shembjen e Teatrit Kombëtar. Kryemadhi është ndalur edhe tek deklarata e bërë për prishjen e [...]
Lulzim Basha tha se nuk kishte dijeni: Ja e-maili i ambasadores Yuri Kim drejtuar Këshillit Politik

Lulzim Basha tha se nuk kishte dijeni: Ja e-maili i ambasadores Yuri Kim drejtuar Këshillit Politik

Prej ditës qarkun lajmi se ambasadorja amerikane Yuri Kim, ka bërë një sugjerim për tu marrë në konsideratë nga Këshilli Politik i reformës zgjedhore [...]
1 1,333 1,334 1,335 1,336 1,337 1,623 13350 / 16227 POSTS