Category: Debat

Fillon skenari i Babale TV me regji të Çim Rustem Gjatës: “Është dëmtuar me spraj në sy Flamur Noka, u godit Ed Paloka, ndodhet në spital te Trauma një tjetër”!
Çlirim Gjata i biri i Rustam Gjatës një nga persekutorët më të tmerrshëm të antikomunistve sot lufton për demokracinë në krah të viktimav të babit i c [...]

Zgjohet Ilir Meta kur Monika ishte në komsariat, reagon “ashpër”: Nuk do ketë falje për m.afien në pushtet! Komunistët njësoj siç iu vunë kazmat kishave e xhamive në ’67-n
Ilir Meta ka reaguar ashpër pas prishjes së Teatrit Kombëtar. “KY ËSHTË NJË KRIM KUSHTETUES, LIGJOR DHE MORAL I PAAMNISTUESHËM. Pak orë më parë, në ku [...]

“Tiranën nuk e ndalin dot”! Rama publikon videon reagimi i parë pas shembjes së Teatrit Kombëtar
Ndërsa forca të shumta policie rrethuan godinën e Teatrit Kombtar, ndërsa fadromat nisën punën për shëmbjen e tij, kryeministri Edi Rama ka nisur ditë [...]

Sali Lushaj merr nën kontroll protestën tek Teatri: Përgatitje organizative në kushte pandemie! (Foto)
Disa nga aktorët që protestojnë te godina e Teatrit Kombëtar, kryedemokrati Lulzim Basha dhe aleatja e tij Monika Kryemadhi duket se kanë zgjedhur një [...]

Aktorja e njohur Eni Jani nxjerr blof Aleancën: Kam firmosur për ndërtimin e Teatrit të Ri, mos keqpërdorni emrin tim!
Bie lista e shperndare dje nga aktivistet e Aleances per Mbrojtjen e Teatrit me disa emra qe shpreheshin kunder ndertimit te Teatrit te Ri. Ne fakt, [...]

Mik me Monikën.. shpërthen Zizo: Teatri të shembet! Është një kuplara e vjetër! Mos harroni të kruani…
Këngëtari i njohur Kastro Zizo ka reaguar ashpër lidhur me shembjen e godinës së Teatrit Kombëtar. Ai shpreh mendimin se nuk është aspak dakort me të [...]

“Lotët e tij më detyrojnë…”, Majko del me një tjetër reagim për Teatrin dhe pozicionohet kundër Ramës dhe Veliajt: Qëndrimi im më i ‘vjetër’ se qeveria ku bëj pjesë
Ministri i Shtetit për Diasporën, Pandeli Majko, në një postim në rrjetet sociale, Majko kujton debatet e tij me Ramën për Teatrin dhe thotë se qendri [...]

“Kam derdhur lot”! Artan Hoxha i përmalluar shpreh pengun më të madh, por gjynah qan kot … Covid-19 iku
Postimi i gazetarit, Artan Hoxha ku shpreh mallin për një ndeshje futbolli dhe poston foton nga Air Albania Stadium ka ngjallur interesin e ekspertit [...]

Spartak Ngjela: Të ngelurit në veting pasuri miliona euro! Të korruptuarit janë bërë të gjithë bashkë, koha të japin llogari!
Sistemi i drejtësisë në vend duket se po ecën në rrugën e duhur. Nga procesi i vetingut, u shkarkuan shumë gjyqtarë dhe prokurorë, të cilët nuk justif [...]

Plotësimi i vakancave në SPAK, KLP miraton procedurat e vlerësimit përfundimtar dhe renditjen e 4 kandidatëve
Vakancat që kanë mbetur në Strukturën e Posaçme Antikorrupsion shumë shpejt do të plotësohen, duke futur kështu në shina reformën në drejtësi. Këshill [...]