Category: Debat

1 1,357 1,358 1,359 1,360 1,361 1,623 13590 / 16225 POSTS
Ilir Meta trazon ujërat, gati të marrë frenat e LSI pas shkarkimit dhe të lëkundë pozitat e Bashës: Ja si pritet të shtyjë opozitën drejt trazirave

Ilir Meta trazon ujërat, gati të marrë frenat e LSI pas shkarkimit dhe të lëkundë pozitat e Bashës: Ja si pritet të shtyjë opozitën drejt trazirave

Presidenti Ilir Meta pritet që të trazojë akoma dhe më tepër situatën politike në vend. Ditët e fundit Meta ka nisur një luftë të paprecedentë me qeve [...]
Jemin Gjana si alternativë e Lulzim Bashës, nga fitorja në fitore

Jemin Gjana si alternativë e Lulzim Bashës, nga fitorja në fitore

Kreu i Republikës së re, Lulzim Basha është kaq qesharak, kaq i pabesueshëm dhe kaq i konsumuar politikisht sa edhe kur do të bëjë diçka, ka frikë ta [...]
“Katsifas”, Athina mesazh Tiranës: Hetimet të mbyllen sa më shpejt dhe të sqarohen rrethanat e v.rasjes

“Katsifas”, Athina mesazh Tiranës: Hetimet të mbyllen sa më shpejt dhe të sqarohen rrethanat e v.rasjes

Ministri i Jashtëm grek, Nikos Dhendias ka dërguar një mesazh ndaj autoriteteve shqiptare për të përfunduar sa më shpejt hetimet e organeve përkatëse [...]
Deputeti i PD-së që nuk dorzoi mandatin: Bashën dhe PD-në e mban në këmbë  Kaç Islami dhe aleanca me Monen dhe Tim Idrizin, ndryshe do ishte shkrirë me kohë

Deputeti i PD-së që nuk dorzoi mandatin: Bashën dhe PD-në e mban në këmbë Kaç Islami dhe aleanca me Monen dhe Tim Idrizin, ndryshe do ishte shkrirë me kohë

Deputeti i Partisë Demokratike, Myslim Murrizi, ka reaguar ndaj një statusi të ish-kreut të PD-së për Kukësin, Ibsen Elezi: “Ehhh ti kërkon të zbusesh [...]
Si po e fundosni PD! ‘Çfarë gabimesh duhet të bëjë më tepër Luzimi?! Ish-kreu i PD akuzon Berishën dhe Nishani si bashkëfajtorë!

Si po e fundosni PD! ‘Çfarë gabimesh duhet të bëjë më tepër Luzimi?! Ish-kreu i PD akuzon Berishën dhe Nishani si bashkëfajtorë!

Ish-kreu i degës së PD në Kukës, Ibsen Elezi, i cili kohë më parë shkaktoi “tërmet” me fjalimin që mbajti në Kuvendin e PD, në një postim në rrjetet s [...]
Shpëtimi Gjika, që na gjobiti me pallatin “me leje” të  Lulit, i del në krah pronarit pa leje:  Kërkoi hakun e tij!  Ata dy gangot që drejtonin makinën i neveris!

Shpëtimi Gjika, që na gjobiti me pallatin “me leje” të Lulit, i del në krah pronarit pa leje: Kërkoi hakun e tij! Ata dy gangot që drejtonin makinën i neveris!

Shpëtim Gjika. ish-kryebashkiaku i Vlorës, i akuzuar për korrupsion në disa raste. një nga më flagrante dhe me një dëmë të madh ekonomik për taksapagu [...]
Ish figura e lartë e PD-së tallet me Bashën: “Pse nuk i këput një kontratë dhe me turistët për “mosrrahje” kur të…  vijsh në pushtet, se dy i bëre!”

Ish figura e lartë e PD-së tallet me Bashën: “Pse nuk i këput një kontratë dhe me turistët për “mosrrahje” kur të… vijsh në pushtet, se dy i bëre!”

Edvin Kulluri, ish anëtari i Këshillit Kombëtar të PD, ka ironizuar kryetarin e Partisë Demokratike, Lulzim Basha lidhur me dy kontrata që ai ka nënsh [...]
Parlamenti me një parti të re parlamentare në shtator! Ç’po planifikohet në korridoret e politikës?!

Parlamenti me një parti të re parlamentare në shtator! Ç’po planifikohet në korridoret e politikës?!

Parlamentit shqiptar do t’i shtohet edhe një parti tjetër në mesin e 70 partive aktuale. Mësohet se themeluesi i kësaj force politike, përflitet se do [...]
Aktivistja e njohur e PD-së: Valdrinin mos ja hidhni Ramës në prehër, atë e rritëm ne

Aktivistja e njohur e PD-së: Valdrinin mos ja hidhni Ramës në prehër, atë e rritëm ne

Emri i Valdrin Pjetrit është shndërruar ditët e fundit në më të komentuarin në media dhe jo vetëm. Shkak për këtë është bërë fakti, se kryebashkiaku t [...]
Fuga komenton largimin e Valdrin Pjetrit dhe zbulon skenarin që do të luaj Meta dhe PD me 13 tetorin: Ma tha “papagalli” im

Fuga komenton largimin e Valdrin Pjetrit dhe zbulon skenarin që do të luaj Meta dhe PD me 13 tetorin: Ma tha “papagalli” im

Akademiku i njohur Artan Fuga ka komentuar dorëheqjen e Valdrin Pjetrit si kryebashkiak i Shkodrës, ndërsa 'parashikon' se çdo të ndodhë pas kësaj lëv [...]
1 1,357 1,358 1,359 1,360 1,361 1,623 13590 / 16225 POSTS