Category: Debat

VIDEO/ Gjergj Luca ironi me Klevis Balliun: O shoku Fahri, këshilloje djalin! Te partia të rrijë si kec, se po gërthiti i vendosin zilen
Biznesmeni Gjergj Luca i është përgjigjur me ironi, një postimi të deputetit të PD, Klevis Balliu, ku shprehej se ortaku i Lucës ishte arrestuar për t [...]

Sulmoi Kongresin me fanatikë të revoltuar që besonin se zgjedhjet u vodhën! Dokumenti: Çfarë shkruante në 2021 Berisha për presidentin Trump?
Sali Berisha është i njohur për idiotësit e tij. Ai nuk mban përgjegjësi për asgjë që thotë, sepse del të nesërmen dhe shprehet se kanë qenë ‘akuza po [...]
Berisha s’do e ketë PD-në për shumë gjatë’, Kokalari: Do bëj çdo përpjekje për të çuar para drejtësisë ‘grupin e klounëve’ që kërkon të marrë partinë
Aktivistja shqiptaro-amerikane, Evi Kokalari thotë se Sali Berisha po bën korrupsion politik duke mbajtur peng vulën e PD-së apo duke ia kaluar njerëz [...]
Fatmir Mediu: Askush tjetër nuk e bën bashkë PD dhe opozitën veç Berishës. Do ringjallemi si Krishti
Kreu i Partisë Republikane, Fatmir Mediu ishte i ftuar në ditarin e mbrëmjes në A2 CNN ku foli rreth qëndrimit të opozitës në shtator dhe sesionit të [...]

Flutura Açka: Për çerrat, plumbat nën brez të tyre dhe kujt i takon drejtimi i grupit të PD-së
Pasi u sulmua një ditë më parë, deputetja e PD-së, shkrimtarja Flutura Açka, nëpërmjet një reagimi ka sqaruar postimin e saj të dikurshëm lidhur me Ga [...]

Nuk realizohet ëndrra e kualifikimit në Conference League, Dinamo eleminohet në Play Off
Dinamo është eleminuar në fazën Play Off të Conference League. Pas humbjes 3-0 në ndeshjen e parë, dinamovitët nuk kanë shkuar më shumë se një barazi [...]

Rama kritikon sërish gjyqësorin: “Ligoraqi s’hapi kalimin e bllokuar nga ndërtimi pa leje, nuk do të heshtim më”
Kryeministri Edi Rama ka postuar në rrjetet sociale një tjetër vendim të një gjyqtari për një ndërtim pa leje. Ai thotë se deklaratat e tij nuk janë p [...]

“Jezusi i Tropojës” që ka ndezur polemikat
Pak ditë më parë një statujë e Jezusit u vendos në malet piktoreske të Nikaj Mërturit në Tropojë, një zonë krenare për besimin katolik të ruajtur ndër [...]

Trump kërkon hetim ndaj rivalëve të tij, familjes Soros! Berisha në eufori: Akuzat akt historik ndihmuan Ramën, ma futën mue
Sali Berisha ka komentuar akuzat e presidentit Trump kundër George Soros. Ai theksoi se këto akuza kanë akt historik, ndërsa sulmon dhe kryeministrin [...]

Nikoll Lesi replikon me Fatmir Mediun: Pas 4 vjetësh Berisha mbush 85 vjeç, si do fitoni, apo kur ta marrë Zoti?
Nikoll Lesi ka replikuar me Fatmir Mediun, pas deklaratës së këtij të fundit, se pa Sali Berishën, nuk ka PD dhe opozitë.
Shkrimi i Lesit
“Nëse [...]