Category: Debat

1 1,365 1,366 1,367 1,368 1,369 1,623 13670 / 16225 POSTS
“Nuk ka hequr ende bebelinën”, Ruçi thirrje deputetit demokrat: Të ruajmë etikën!

“Nuk ka hequr ende bebelinën”, Ruçi thirrje deputetit demokrat: Të ruajmë etikën!

Deputeti demokrat Halit Valteri gjatë fjalës së tij në Kuvend sulmoi Presidentin Meta dhe familjen e tij pas konferencës së fundit ku kërkoi mes të tj [...]
VIDEO/ Deputeti demokrat kritikon ashpër presidentin Meta: Është keq të bësh b.urg në këtë moshë!

VIDEO/ Deputeti demokrat kritikon ashpër presidentin Meta: Është keq të bësh b.urg në këtë moshë!

Deputeti demokrat Halit Valteri, gjatë fjalës së tij, replikoi nga foltorja e Kuvendit me deklaratat e fundit të Presidentit Ilir Meta gjatë konferenc [...]
Pse hesht Basha dhe Meta tani që qeveria e Holandës dhe BE rrëzuan vendimin për vizat?!

Pse hesht Basha dhe Meta tani që qeveria e Holandës dhe BE rrëzuan vendimin për vizat?!

Ndërsa më 31 maj Holanda dorëzoi zyrtarisht në Komisionin Evropian kërkesën e saj për pezullimin e lëvizjes së lirë të qytetarëve shqiptarë në zonën S [...]
Soreca pllakos heshtjen në Presidencë: Reforma në drejtësi, e pakthyeshme! Së shpejti ngrihen SPAK dhe BKH

Soreca pllakos heshtjen në Presidencë: Reforma në drejtësi, e pakthyeshme! Së shpejti ngrihen SPAK dhe BKH

Ambasadori i BE në Tiranë, Luigi Soreca ka bërë thirrje për angazhinin urgjent të palëve politike në dialog. Mes të tjerash, Soreca shprehet se është [...]
Rikthimi i regjimit të vizave për Shqipërinë, KE refuzon kërkesën e Holandës (së Lulit)

Rikthimi i regjimit të vizave për Shqipërinë, KE refuzon kërkesën e Holandës (së Lulit)

Më datë 31 maj, Holanda dorëzoi zyrtarisht në Komisionin Evropian kërkesën e saj për pezullimin e lëvizjes së lirë të qytetarëve shqiptarë në zonën Sh [...]
Hajdari: Kurrë nuk e mendoja se do shihja presidentin e vendit tim të sulmonte ndërkombëtarët

Hajdari: Kurrë nuk e mendoja se do shihja presidentin e vendit tim të sulmonte ndërkombëtarët

Deputetja e PD Rudina Hajdari ka reaguar pas deklaratave të Presidentit Ilir Meta kundër ambasadorëve të huaj në vendin tonë. Ajo thekson se nuk mend [...]
“Djegia e mandateve”, Meta: Shpirti im e di, jo i Monikës se çfarë kam hequr për të mos asgjësuar partinë

“Djegia e mandateve”, Meta: Shpirti im e di, jo i Monikës se çfarë kam hequr për të mos asgjësuar partinë

Ilir Meta tha se nuk ka qenë dakord që opozita të digjte mandatet. Ai theksoi se ditën që u mor vendimi për djegien e mandateve të LSI-së, nuk ka qen [...]
Aleati i Bashës: PD s’mund të drejtohet nga një menaxher i strip clube-ve të Holandës

Aleati i Bashës: PD s’mund të drejtohet nga një menaxher i strip clube-ve të Holandës

Deputeti Kujtim Gjuzi, aleat i Lulzim Bashës, thotë se ky i fundit duhet t’iu tregojë shqiptarëve që ka qenë menaxher në strip clubet e Holandës. Duke [...]
Rama injoron fjalimin e turpshëm të “plazhistit në largim”: Falenderon të gjithë efektivët që mbarëvajtën represionin e d.hunshëm të politikës së rrugës

Rama injoron fjalimin e turpshëm të “plazhistit në largim”: Falenderon të gjithë efektivët që mbarëvajtën represionin e d.hunshëm të politikës së rrugës

Post 30 qershori duket se ka nxitur krerët më të lartë të shtetit, të ndajnë me publikun gjithë ngarkesat emocionale që shoqëruan periudhën para tij. [...]
Gazetari reagon për gjendjen e rënduar të Metës: O flori, mos harro se edhe Avni Rustemin e vërtetë me p.lumba pistolete e v.ranë në fund

Gazetari reagon për gjendjen e rënduar të Metës: O flori, mos harro se edhe Avni Rustemin e vërtetë me p.lumba pistolete e v.ranë në fund

Gazetari Artan Hoxha ka ironizuar deklaratat e Ilir Metës gjatë konferencës për shtyp ditën e sotme. Hoxha shkruan se: "Paska drite ne fund te tunelit [...]
1 1,365 1,366 1,367 1,368 1,369 1,623 13670 / 16225 POSTS