Category: Debat

Lapaj me gisht në gojë: Ndihem i tradhtuar nga Endri Shabani, 12 vite miqësi, ka ngrënë bukë tek shtëpia e nënës sime. Refuzova dy herë të isha pjesë e qeverisë së re në shtator
Vendimi i Kolegjit Zgjedhor i ka dhënë drejtim sherrit të ditëve të fundit mes dy ish-aleatëve, Adriatik Lapajt dhe Endri Shabanit për "karrigen" në P [...]
Abi ëndërron… i’a hodhe me drejtësinë, tani ka punë me ish-sekretarin amerikan të Shtetit : “Zorraxhiu i Soros dhe Edit e përzunë dhe nga plazhi”
Dhëndri i Sali Berishës, i cili është duke u gjykuar për miliona euro korrupsion fshehje të pasurisë dhe pastrim parash nga GJKKO për kompleksin ‘Part [...]

Myslim Murrizi: Kërceni në tub deri në 2029 si k*rva, se deri atëherë Berisha s’do jetë më. Nga 50 deputetë, PD vetëm 7 ka të zgjedhur me votë
Myslim Murrizi ka reaguar, pas zërave për djegien e mandateve nga ana e deputetëve të Partisë Demokratike.
“Po degjoj disa zera cicerues qe po arti [...]

Kush është tezja e Adriatik Lapajt që mori mandatin e deputetes
Ana Dajko është deputetja e vetme që do të përfaqësojë partinë “Shqipëria Bëhet” në legjislaturën e shtatorit në Kuvendin e Shqipërisë. 60-vjeçarja ës [...]

Merr fund saga e zgjedhjeve! Adriatik Lapaj i thotë lamtumirë mandatit, zbardhet vendimi i KAS
Telenovela verore për një karrige në Kuvend që dhuruan Adriatik Lapaj dhe Endri Shabani, të hënën e 25 gushtit do të prodhojë një seri të re me protag [...]

Behgjet Pacolli sulmon Ukrainën: Ka kthyer sot në doganë kosovarët, i kanë quajtur terroristë!
Ukraina mori sot urime për Ditën e Pavarësisë nga krerët më të lartë të politikës në Kosovë, vend që prej nisjes së pushtimit rus, është pozicionuar p [...]

Ca të vërteta për Lul Morinën nga ish deputeti Murrizi: Liria e kujdo individi qoftë ky edhe gazetar mbaron aty ku shkelet liria e tjetrit!
Kjo “ lufta” e ketyre dy diteve mes Lul Morines dhe disa portaleve qe po trumbetohet si “ beteja” e fundgushtit per drejtesi te munguar ndaj kercenime [...]

“Berisha po përgatitet të arratiset”, avokati: Pritet zbërthimi i dosjeve të rënda
Avokati Idajet Beqiri, komentoi dosjen “Partizani”, teksa nuk i kurseu kritikat ndaj ish-kryeministrit Sali Berisha.
Sipas avokatitBeqiri, pritet q [...]

Kryetarja e plakave gjerman të CDU -së, “Nafija e dybekut” të PD-së Doris Pack, krah plakut Sali, kur nuk e pyet asnjeri: Ka prova për zgjedhjet e falsifikuar i kam parë videot, ai duhet ta vazhdojë betejën në Parlament
Kryetarja e grave në pension të CDU-së ish njëherë eurodepetutete Doris Pack, ka komentuar në News24 situatën politike në Shqipëri, ku theksoi se opoz [...]

Çudira nga qeverisja Rama: Shërbimet publike janë dixhitalizuar, punësimi në shtet është… rritur
Në Shqipëri, dixhitalizimi i shërbimeve publike ka qenë një ndër prioritetet më të shpallura të qeverisë në dekadën e fundit, me qëllim modernizimin e [...]