Category: Debat

1 … 137 138 139 140 141 … 1,646 1390 / 16452 POSTS
Denoncimi i avokatit: Ilir Meta po pastron 210 mln euro me 12 kulla në Rumani, nëpërmjet vajzës së tezes

Denoncimi i avokatit: Ilir Meta po pastron 210 mln euro me 12 kulla në Rumani, nëpërmjet vajzës së tezes

Avokati Idajet Beqiri denoncoi në studion e Report TV një tjetër çështje që lidhet me pasuritë e ish-presidentit të arrestuar që prej 21 tetorit 2024, [...]
“Ilir Metës i janë gjetur edhe 6 telefona nga SPAK”, avokati: Janë me shumë rëndësi për hetimin

“Ilir Metës i janë gjetur edhe 6 telefona nga SPAK”, avokati: Janë me shumë rëndësi për hetimin

Avokati Leonard Karaj komentoi çështjen e Ilir Metës, ku dha lajmin se i janë gjetur edhe 6 telefona të tjerë për interesin e çështjes së CEZ-DIA apo [...]
Berisha me dhëndrin si Shullazi, kthejnë seancat në telenovelë për t’i shpëtuar gjykimit për korrupsion dhe pastrim parash

Berisha me dhëndrin si Shullazi, kthejnë seancat në telenovelë për t’i shpëtuar gjykimit për korrupsion dhe pastrim parash

sh-kryeministri Sali Berisha dhe dhëndri i tij Jamarbër Malltezi po ndjekin taktikën e Shullazit, duke zvarritur pa fund seancat gjyqësore, me qëllim [...]
Rama i ofron punë zyrtarit në largim të BE: Veç vendin tim mos kërko

Rama i ofron punë zyrtarit në largim të BE: Veç vendin tim mos kërko

Kryeministri Edi Rama ka shkëmbyer batuta me Oliver Röpke, presidentin në largim të Komitetit Ekonomik dhe Social Europian. Rama falenderoi preside [...]
Blendi Gonxhja: Si përfundova me brinjë të thyera në zgjedhjet 26 majit!

Blendi Gonxhja: Si përfundova me brinjë të thyera në zgjedhjet 26 majit!

Më 26 maj 1996 u zhvilluan zgjedhjet parlamentare që përfunduan me një proteste masive të shqiptarëve për të kundërshtuar vjedhjen e zgjedhjeve. Pr [...]
“Prej kohësh kam zgjedhur të hesht”! Ish volejbollista Silva Turdiu: Ja për kë do votoj më 11 maj

“Prej kohësh kam zgjedhur të hesht”! Ish volejbollista Silva Turdiu: Ja për kë do votoj më 11 maj

Pas shumë vitesh heshtje dhe mungese në jetën publike, legjenda e sportit shqiptar, Silva Turdiu, ka vendosur të flasë. Dhe jo për çështje të zakonshm [...]
Të ka ikur truri! Basha flet përçartë …Rama, amerikanët në SPAK dhe qytetarit: Truri ju ka ikur juve që votoni Ramën jo mua

Të ka ikur truri! Basha flet përçartë …Rama, amerikanët në SPAK dhe qytetarit: Truri ju ka ikur juve që votoni Ramën jo mua

Drejtuesi politik i Koalicionit Euroatlantik, Lulzim Basha, i shoqëruar nga kandidatët për deputetë Taulanda Jupi dhe Diana Toma, e disa të rinjë, bër [...]
Në drekë hamë e pimë, në darkë zihemi

Në drekë hamë e pimë, në darkë zihemi

Adriatik Lapaj dhe Agron Shehaj prej disa kohësh kanë nisur një “luftë” të egër me njëri-tjetrin. Shehaj ka hedhur akuza të forta ndaj Lapajt, për [...]
Skandali me dosjet e “vjedhura” në SPAK: A janë këta dy të ndaluar që shpërndan dosjen e Veliajt në tregun mediatik? Cilët janë prokurorët që u “vodhën” dosjet në ajër…në internet?

Skandali me dosjet e “vjedhura” në SPAK: A janë këta dy të ndaluar që shpërndan dosjen e Veliajt në tregun mediatik? Cilët janë prokurorët që u “vodhën” dosjet në ajër…në internet?

Një skandal i rëndë ka shpërthyer në Prokurorinë e Posaçme, ku disa materiale sensitive të dosjeve hetimore janë bërë publike duke iu dërguar mediave. [...]
1 … 137 138 139 140 141 … 1,646 1390 / 16452 POSTS