Category: Debat
“Suksesi i Ramës në tre mandate, politika e jashtme”! Minxhozi: Siç u futëm në NATO pa ushtri, e pranueshme të na fusin në BE pa reformë dhe drejtësi
Për analistin Skënder Minxhozi, suksesi më i madh i Ramës në këto tre mandate ka qenë politika e tij e jashtme.
Në narrativën e tij, Minxhozi u shp [...]
Raporti japonez: Mund të goditemi nga një termet 9 ballësh, afro 300 mijë viktima
Japonia mund të preket nga një tërmet i madh dhe i frikshëm. Ai mund të vrasë deri në 300 mijë persona. Kështu theksohet në një raport të bërë publik [...]
VIDEO/ LaCivita do të vijë, por nuk dihet se kur! 45 ditë nga zgjedhjet, Berisha ende nuk di se ç’po ndodh me strategjistin e fushatës së PD-së
Në konferencën e tij të radhës për shtyp, Sali Berisha u pyet sërish në lidhje me strategjistin e fushatës së PD, Chris LaCivita dhe përse ai nuk gjen [...]
Edi Rama nga Athina, fjala e plotë e tij: Do uleni në çdo tryezë të Europës si shqiponja!(Video)
Fjala e plotë e kryeministrit Edi Rama në takimin me shqiptarët në Athinë, 30 mars 2025.
Shumë faleminderit! Ju jam shumë mirënjohës për pranin [...]
Lazarati, një nga 10 zonat ku do mbillet! Lazaratasit kundër vendimit për kanabisin mjekësor: Ngatërrojnë krimin e mbjelljes me leje nga Berisha me hashashin industrial! I futën në burg djemtë tanë, tani duan të kthejnë drogën me ligj!
Qeveria ka lejuar kultivimin e kanabisit mjekesor në 10 zona, mes tyre fshati i famshëm Lazarat në Gjirokastrës, i cili u bë simbol i hashashit një de [...]
Emocioni i një të diele kuqezi! Rama ndan videon nga takimi mbresëlënës me emigrantët në Athinë
Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën me një video nga takimi me emigrantët në Athinë, që mbajti pasditen e së dielës.
Në videon ku përshëndetet d [...]
“Varfanjaku” me thesin e programit të gënjeshtrave në kurriz Basha, turizëm politik në Britani, sulmon kundërshtarët: Kanë dyqane e prona në Londër, mos e bëni këtë gabim sepse nuk i shihni dot në sy as miqtë e as fëmijët tuaj
Në takimin me shqiptarët që jetojnë në Britaninë e Madhe, Lulzim Basha foli edhe për programin e shpalosur në 1 qershor të vitit të kaluar. Basha tha [...]
Greqia ka tentuar por nuk ka arritur! Emigranti pyetje pa sens: Çfarë do bëni nëse Greqia na bllokon përsëri? Rama nga Athina: Po të kishte halla…
Një qytetar nga takimi në Athinë e pyeti kryeministrin Rama se çfarë do të bëjë qeveria shqiptare nëse Greqia na bllokon sërish në rrugëtimin drejt BE [...]
“Luli më sulmoi si armik në mënyrë të pandershme”! Rama ironizon përsëri Berishën me bufin e kënetës
Kryeministri Edi Rama ka ironizuar përsëri Sali Berishën, me një video me buf kënete, ndërsa në sfond është një nga fjalimet e kreut të PD-së.
Teks [...]
VIDEO/ Nuk është humor por “kllounri”: Berisha sjell kërcimtare të kërcejnë “napolonin” para Doris Pack
Në një nga episodet më sureale të “fushatës opozitare”, Sali Berisha i ka dhuruar publikut një tjetër perlë të folklorit politik: pritjen madhështore [...]