Category: Debat

1 1,378 1,379 1,380 1,381 1,382 1,623 13800 / 16225 POSTS
Meta: Nuk është sekret se unë rri me Berishën, me Bashën me Monikën… por nuk ndikohem nga ata

Meta: Nuk është sekret se unë rri me Berishën, me Bashën me Monikën… por nuk ndikohem nga ata

Pas botimit në media të një fotografie të Ilir Metës duke drekuar krah Sali Berishës dhe analistëve në vend, është komentuar prej tij nëkonferencën e [...]
VIDEO/ Gazetarja i kujton Metës SPAK-un: A keni frikë zoti President nga organi kryesor i reformës në drejtësi?!

VIDEO/ Gazetarja i kujton Metës SPAK-un: A keni frikë zoti President nga organi kryesor i reformës në drejtësi?!

Në konferencën urgjente të thirrur për mediat, presidenti Ilir Meta ndryshe nga hera e shkuar ka pranuar të pyetet nga gazetarët e pranishëm. Teksa [...]
Zbardhet projekt-rezoluta e PS-së për shkarkimin e Metës: Ndërhyrja e presidentit ka cënuar rëndë…

Zbardhet projekt-rezoluta e PS-së për shkarkimin e Metës: Ndërhyrja e presidentit ka cënuar rëndë…

Parlamenti pritet të mblidhet të enjten për të nisur procedurat për shkarkimin e Presidentit Ilir Meta. Zbardhet draft rezoluta e cila pritet të mirat [...]
Artan Hoxha kthehet pas në kohë dhe akuzon Presidentin: “Spjerdh Iliri nga…”, kur opozita e akuzonte Metën si hajdut votash, sot kërkon që t’ia mbrojë

Artan Hoxha kthehet pas në kohë dhe akuzon Presidentin: “Spjerdh Iliri nga…”, kur opozita e akuzonte Metën si hajdut votash, sot kërkon që t’ia mbrojë

Gazetari i njohur Artan Hoxha ka sjellë në kujtesë një postim që ka bërë në rrjetet sociale 4 vite më parë. Pas një debati në Kuvend, Astrit Patozi [...]
Profesor që jep “mësime” apo profesor që këput mufka: O mjerë ne… Meta nuk e ka shkelur Kushtetutën!

Profesor që jep “mësime” apo profesor që këput mufka: O mjerë ne… Meta nuk e ka shkelur Kushtetutën!

Pedagogu Artan Fuga, që është edhe akademik dhe e ka shpallur si mision të jetës së tij, reformimin e Akademisë, thotë se Ilir Meta nuk e shkel Kushte [...]
VIDEO/ Shpërthen në mallkime Neritan Ceka: “Ju v.raftë Zoti e ju zëntë buka e kalamajve nëse votoni… u qorrofshi nga sytë”

VIDEO/ Shpërthen në mallkime Neritan Ceka: “Ju v.raftë Zoti e ju zëntë buka e kalamajve nëse votoni… u qorrofshi nga sytë”

Politikani Neritani Ceka ka mallkuar të gjithë njerëzit që do të shkojnë të votojnë më 30 qershor. I ftuar në emisionin “360 gradë” me Artur Zhejin [...]
Paratë ruse të PD-së për lobim: Bashën e financoi familjari i Putinit, ky është fundi i tij!

Paratë ruse të PD-së për lobim: Bashën e financoi familjari i Putinit, ky është fundi i tij!

Taulant Balla u shpreh se fundi i Lulzim Bashës do të jetë dosja e lobimit rus në SHBA në fushatën e 2017. “Lulzim Basha në fushatën e 2017-ës mori [...]
OSBE  i jep “goditjen finale” Metës: Dekreti thellon krizën… zgjedhjet të bëhen më 30 Qershor

OSBE i jep “goditjen finale” Metës: Dekreti thellon krizën… zgjedhjet të bëhen më 30 Qershor

Pas vendimit të çdekretimit të zgjedhjeve të 30 qershorit nga Presidenti Meta, ka reaguar edhe kreu i OSBE, Miroslav Lajçák i cili kërkon që zgjedhjet [...]
Meta anuloi zgjedhjet/ Brukseli: Të zbatohet Kushtetuta, shqiptarët duhet të votojnë!

Meta anuloi zgjedhjet/ Brukseli: Të zbatohet Kushtetuta, shqiptarët duhet të votojnë!

Zëdhënësja e shefes së politikës së Jashtme të BE-së, Maja Kocijancic ka reaguar për situatën politike në Shqipëri, pasi Presidenti anuloi datën e zgj [...]
Anulimi i datës së zgjedhjeve, avokati Romeo Kara: Presidenti ka kryer veprim arbitrar, të pambeshtetur në ligj, veprim i cili është antikushtetues

Anulimi i datës së zgjedhjeve, avokati Romeo Kara: Presidenti ka kryer veprim arbitrar, të pambeshtetur në ligj, veprim i cili është antikushtetues

Avokati Romeo Kara ka sqaruar veprimin e presidentit Ilir Meta për "çdekretimin" e zgjedhjeve, duke e cilësuar atë si veprim arbitrar, te pambeshtetu [...]
1 1,378 1,379 1,380 1,381 1,382 1,623 13800 / 16225 POSTS