Category: Debat

1 1,397 1,398 1,399 1,400 1,401 1,623 13990 / 16224 POSTS
“Do më fuste plumbin kokës”, Berisha i përgjigjet Ramës: Edvin dje ke parë vetëm fillimin, mjerë ti për fundin që po të pret

“Do më fuste plumbin kokës”, Berisha i përgjigjet Ramës: Edvin dje ke parë vetëm fillimin, mjerë ti për fundin që po të pret

sh-kryeministri Sali Berisha ka reaguar pas deklaratave të sotme të kreut të qeverisë Edi Rama. "I tmerruar, i droguar dhe ne panik e me poture te mbu [...]
Konferenca me gazetarët, Rama thumbon Metën: Ia qaj hallin, është jashtë kapaciteteve për të kuptuar situatën politike të tij

Konferenca me gazetarët, Rama thumbon Metën: Ia qaj hallin, është jashtë kapaciteteve për të kuptuar situatën politike të tij

Kryeministri Edi Rama tha se opozita nuk mund ta rrëzojë qeverinë duke bërë thirrje për d.hunë. Gjithashtu kreu i qeverisë ka folur në lidhje me pr [...]
“21 Janar”/ Rama: Sali Berisha do më kishte çuar në botën tjetër

“21 Janar”/ Rama: Sali Berisha do më kishte çuar në botën tjetër

Kryeministri Rama tha se nëse do të ishte në vendin e Lulzim Bashës dhe Sali Berishës ai do të ishte në botën tjetër. "Mendoni të isha unë në atë t [...]
Gjithçka u filmua nga kamerat, por djali i Rustem Gjatës tregon përralla: Ja çfarë e detyroi Sahit Dollapin të vrapojë e të rrëzohej

Gjithçka u filmua nga kamerat, por djali i Rustem Gjatës tregon përralla: Ja çfarë e detyroi Sahit Dollapin të vrapojë e të rrëzohej

Sekretari për Çështjet Ligjore i Partisë Demokratike, Çlirim Gjata ka zbardhur një tjetër detaj nga incidenti i ndodhur mbrëmë në protestën e opozitës [...]
FOTO/ Rikthehen tensionet në jug të vendit, ekstremistët grekë heqin tabelat në gjuhën shqipe

FOTO/ Rikthehen tensionet në jug të vendit, ekstremistët grekë heqin tabelat në gjuhën shqipe

Rikthehet sërish debati i tabelave dygjuhëshe në jug të vendit. Disa foto të publikuara nga historiani Arben Llalla tregojnë se si tabelat e vënë r [...]
Organizatorët e protestës të dalin para drejtësisë

Organizatorët e protestës të dalin para drejtësisë

Ish-kryetari i Gjykatës së Kasacionit, Zef Brozi i ka bërë apel prokuorisë dhe policisë të vënë para përgjegjësisë organizatorët e protestës së dhunsh [...]
Doktorr Meta, burri i Doktorreshës pyet i shqetësuar për shëndetin e Sait Dollapit po harron 15 policët: Nuk duhet ta shoqëronin!

Doktorr Meta, burri i Doktorreshës pyet i shqetësuar për shëndetin e Sait Dollapit po harron 15 policët: Nuk duhet ta shoqëronin!

Presidenti i Republikës Ilir Meta ka reaguar pas shoqërimit të Sait Dollapit nga policia duke kërkuar që ai të dërgohet në spital. Meta e cilëson a [...]
Presidenti u bënë thirrje qytetarëve: Distancohuni nga individëd e d.hunshëm në protestë (mos e ka fjalën për gruan e tij)

Presidenti u bënë thirrje qytetarëve: Distancohuni nga individëd e d.hunshëm në protestë (mos e ka fjalën për gruan e tij)

Presidenti i Republikës, Ilir Meta bëri thirrjen e dytë për protestën e d.hunshme të opozitës jokuvendore. Në një reagim të dytin që nga nisja e tu [...]
“Është fëmijë o bij ku*vash, po keni b*thë merruni me Ramën”

“Është fëmijë o bij ku*vash, po keni b*thë merruni me Ramën”

Pas Lulzim Bashës, ka qenë radha e Monika Kryemadhit, e cila është përpjekur të përdorë djalin e Sokol Olldashit. Ajo ka pozuar me këtë të fundit n [...]
VIDEO/ Kjo është pjesëmarrja në protestën para Kryeministrisë teksa flet Lulzim Basha

VIDEO/ Kjo është pjesëmarrja në protestën para Kryeministrisë teksa flet Lulzim Basha

Nderkohe qe Basha mban fjalimin e tij ne Bulevard, e ku pretendohet qe pjesemarrja te jete ne kulmin e saj, pajmet e Lexo.al nga droni tregojne situat [...]
1 1,397 1,398 1,399 1,400 1,401 1,623 13990 / 16224 POSTS