Category: Debat

1 1,402 1,403 1,404 1,405 1,406 1,623 14040 / 16224 POSTS
Rama: Macron vlerësoi uljen e azilkërkuesve, Saliu dhe dajë Titi fajësojnë qeverinë

Rama: Macron vlerësoi uljen e azilkërkuesve, Saliu dhe dajë Titi fajësojnë qeverinë

Kryeministri Edi Rama ka sqaruar edhe qëndrimin e presidentit francez lidhur me liberalizimin e vizave për Kosovën e cila sipas tij, në media u ‘shit’ [...]
Basha cakton detyrat për qeverinë e re tranzitore dhe ministrat e rinj

Basha cakton detyrat për qeverinë e re tranzitore dhe ministrat e rinj

Lulzim Basha ka caktuar detyrat për qeverinë dhe ministrat e rinj. “Do prezantoj 10 detyrat kryesore që qeveria tranzitore do të ketë për të garantuar [...]
“Çfarë taksirati kanë njerëzit…”, Paloka: Bashkohuni me opozitën e rrugës, sa më shumë zgjat kjo situatë, aq më të mëdha do jenë kostot dhe sakrificat

“Çfarë taksirati kanë njerëzit…”, Paloka: Bashkohuni me opozitën e rrugës, sa më shumë zgjat kjo situatë, aq më të mëdha do jenë kostot dhe sakrificat

Nënkryetari i PD, Edi Paloka ka sqaruar të gjithë ata persona që janë shprehur skeptikë, lidhur me përshkallëzimin e mosbindjes civile nga ana e opozi [...]
Balla: Zgjedhjet janë të popullit, jo të partive dhe ato do zhvillohen më 30 Qershor! Ata që do prekin qytetarët apo qendrat e votimit…

Balla: Zgjedhjet janë të popullit, jo të partive dhe ato do zhvillohen më 30 Qershor! Ata që do prekin qytetarët apo qendrat e votimit…

Sekretari i Përgjithshëm i PS-së, Taulant Balla pas firmosjes së marrëveshjes me mbi 20 partitë e koalicionit të majtë, Aleanca për Shqipërinë ka dekl [...]
Përfundon takimi i aleatëve të Bashës me burrin e Kryemadhit, zbardhet kërkesa e parë idiote: Rama të na takoj si kryetar i PS jo si kryeministër!

Përfundon takimi i aleatëve të Bashës me burrin e Kryemadhit, zbardhet kërkesa e parë idiote: Rama të na takoj si kryetar i PS jo si kryeministër!

Ka përfunduar takimi i Presidentit të Republikës, Ilir Meta (burri në të zezë i Monika Kryemadhit) me partitë e vogla, aleate të Partisë Demokratike. [...]
“Taramelja”, reagon sërish Olti Curri: Të gjithë fëmijëve që dalin në ekran t’i lidhet kontratë shpërblimi financiar për çdo emision televiziv

“Taramelja”, reagon sërish Olti Curri: Të gjithë fëmijëve që dalin në ekran t’i lidhet kontratë shpërblimi financiar për çdo emision televiziv

Moderatorja e njohur Alketa Vejsiu këto ditët e fundit është komentuar shumë në media për bamirësinë që dëshiron të bëjë për personazhin mjaft të dash [...]
Debati me Dudushin/ Edita Tahiri pas takimit me Berishën nxjerr “dhëmbët”, jo si diplomate po si anëtare partie

Debati me Dudushin/ Edita Tahiri pas takimit me Berishën nxjerr “dhëmbët”, jo si diplomate po si anëtare partie

Ish-kryenegocatorja e dialogut Kosovë Serbi, Edita Tahiri deklaroi dje se samiti i dha fund gabimeve historike të Presidentit Hashim Thaçi dhe kryemin [...]
“I mahnitur nga kazanët dhe ligësitë e të dëshpëruarve. Shqipëria s’do të dështojë!”

“I mahnitur nga kazanët dhe ligësitë e të dëshpëruarve. Shqipëria s’do të dështojë!”

Kryeministri Edi Rama, i cili prej dy ditësh ndodhet në Berlin në kuadër të Samitit të Ballkanit Perëndimor, ka reaguar përmes një postimi në Twiiter [...]
Psikologia reagon ashpër kundër Alketa Vejsiut dhe “Klan Tv”: Po abuzoni me fëmijët, po i përdorni për t’i pastruar imazhin e të rriturve

Psikologia reagon ashpër kundër Alketa Vejsiut dhe “Klan Tv”: Po abuzoni me fëmijët, po i përdorni për t’i pastruar imazhin e të rriturve

Nga Jeta Dedja Një status Facebook-u i javës së kaluar u bë shkas të sinkronizoja orën sot me Shqipërinë për të ndjekur show-n “Në kurthin e Piter [...]
I filloi studimet në diktaturë, i mbaroi me anëtarësimin në NATO! Kush është… Mul Noka?!

I filloi studimet në diktaturë, i mbaroi me anëtarësimin në NATO! Kush është… Mul Noka?!

Ish ministri i Brëndshëm Saimir Tahiri, ka ironizuar Nokën pa e dorzuar mandatin e deputetit, sa i përket arsimit të tij. “Përpiqem të kuptoj shqet [...]
1 1,402 1,403 1,404 1,405 1,406 1,623 14040 / 16224 POSTS