Category: Debat

1 1,437 1,438 1,439 1,440 1,441 1,623 14390 / 16224 POSTS
Jashtë pushtetit të Berishës e Bashës, të gjithë kthehen normalë…edhe Murrizi!

Jashtë pushtetit të Berishës e Bashës, të gjithë kthehen normalë…edhe Murrizi!

Pikë e Zezë Deputetin e PD Myslim Murrizi shumë njerëz e mbajnë mend para të gjithash për sherrin e tij me një polic në Lushnje, që bëri xhiron e r [...]
A është i besueshëm Spartak Ngjela?! Kam fakte për lidhjet e opozitës me rusët: Çadra ishte e sponsorizuar nga Moska Berisha-Kryemadhi nuk e mundin dot SHBA

A është i besueshëm Spartak Ngjela?! Kam fakte për lidhjet e opozitës me rusët: Çadra ishte e sponsorizuar nga Moska Berisha-Kryemadhi nuk e mundin dot SHBA

Avokati Spartak Ngjela tronditi dje opozitën duke deklaruar se disponon fakte që tregojnë lidhjet e disa personazheve opozitarë me Rusinë. Prej disa d [...]
Myslim Murrizi nuk përmbahet, ndaj palaçove të PD-së: Më vjen neveri kur këto k’ bëjnë sikur janë të virgjër!

Myslim Murrizi nuk përmbahet, ndaj palaçove të PD-së: Më vjen neveri kur këto k’ bëjnë sikur janë të virgjër!

Myslym Murrizi, deputeti i PD zgjedhur në Lushnje, vendosi mos djegë mandatin e tij por për këtë veproi shpejt partia e djathtë duke vendosur mbrëmë n [...]
Zv. ambasadori i OSBE-së: Rama i pashqetësuar nga protesta e opozitës! Skandalet në Shqipëri nuk janë unike në Europë

Zv. ambasadori i OSBE-së: Rama i pashqetësuar nga protesta e opozitës! Skandalet në Shqipëri nuk janë unike në Europë

Zëvendës ambasadori i OSBE-së në Shqipëri në një bisedë me të rinjtë në Shkodër ka folur rreth situatës politike në vend si dhe për fenomenin e shitbl [...]
Habit filozofi i Fahri Balliut: Basha i duket si Trump, madje dorëzimi i mandateve ide trumpiste!

Habit filozofi i Fahri Balliut: Basha i duket si Trump, madje dorëzimi i mandateve ide trumpiste!

Çuni i Fahriu Balliut, ish-deputeti Klevis Balliu, në përpjekje për të justifikuar veprimin e ndërmarrë nga Lulzim Basha për të djegur mandtatet e dep [...]
Italianët të “interesuar”për votimet! RaiNews zyra në Tiranë?! E habitshme pas “bosit” nga Shijaku interviston Monikën

Italianët të “interesuar”për votimet! RaiNews zyra në Tiranë?! E habitshme pas “bosit” nga Shijaku interviston Monikën

Një portal me emrin e “RaiNews” pak i njohur ose aspak i njohur ne Itali pasi ka intervistuar një "bos" nga Shijak nuk ka vonuar dhe ka gjetur Monika [...]
Elton Deda i kthehet gazetarit të Zenit: Mos u shqetëso, se unë e kisha për të gjithë hajdutët, jo vetëm për ata të tutë

Elton Deda i kthehet gazetarit të Zenit: Mos u shqetëso, se unë e kisha për të gjithë hajdutët, jo vetëm për ata të tutë

Këngëtari i njohur, Elton Deda, i është përgjigjur gazetarit që punon në portalin e Shkëlzen Berishës, Bledian Koka, i cili e sulmoi si një pagator të [...]
Tani akuzojnë dhe artistët, pas ndërkombëtarëve gazetari i Zenit, Koka i çadrës sulmon kantautorin Elton Deda: Jeta i dashur s’është një rrogë si drejtor artistik në TVSH!

Tani akuzojnë dhe artistët, pas ndërkombëtarëve gazetari i Zenit, Koka i çadrës sulmon kantautorin Elton Deda: Jeta i dashur s’është një rrogë si drejtor artistik në TVSH!

Bledian Koka, apo i njohur ndryshe në publik si gazetar i Shkëlzen Berishës, ka sulmuar kantautorin e njohur shqiptar Elton Deda. Ky i fundit reago [...]
Murrizi: Mua më varni të kali i Skënderbeut nëse anëtarët e Kryesisë e Këshillit të PD votohen dhe për kryeplak. Rrogën ua mban gruaja

Murrizi: Mua më varni të kali i Skënderbeut nëse anëtarët e Kryesisë e Këshillit të PD votohen dhe për kryeplak. Rrogën ua mban gruaja

Sipas deputetit Myslym Murrizi, anëtarët e Kryesisë dhe Këshillit Kombëtar të PD, po të ishte në fuqi ligji zgjedhor me lista të hapura, nuk do ti kis [...]
KLevis i  Fariut, në delir nga dashuria për Lulin si babai për Enverin: “Sa njerëz mbledh Rama në mitingje, Basha pi kafe”

KLevis i Fariut, në delir nga dashuria për Lulin si babai për Enverin: “Sa njerëz mbledh Rama në mitingje, Basha pi kafe”

Protesta e banorëve të Astirit është në ditën e 111-të të saj. Kërkesat e tyre për anulimin e projektit të “Unazës së Madhe” kanë gjetur edhe mbështet [...]
1 1,437 1,438 1,439 1,440 1,441 1,623 14390 / 16224 POSTS