Category: Debat

1 1,438 1,439 1,440 1,441 1,442 1,623 14400 / 16224 POSTS
Pasi largohet nga parlamenti, Berisha lajmëron fundin e Ramës dhe paralajmëron një grusht shteti

Pasi largohet nga parlamenti, Berisha lajmëron fundin e Ramës dhe paralajmëron një grusht shteti

Sali Berisha ka paralajmëruar grusht shteti. Ish kryeministri shprehet se do të ketë një fund të tmerrshëm për shefin e qeverisë Edi Rama. Në një dalj [...]
KLP rrëzon pretendimet e opozitës: Shkarkimi i Arta Markut është jashtë kompetencave tona

KLP rrëzon pretendimet e opozitës: Shkarkimi i Arta Markut është jashtë kompetencave tona

Këshilli i Lartë i Prokurorisë është shprehur se nuk është në kompetencën e tij përgjigja për shkresën për shkarkimin e Arta Markut. Sipas anëtarëv [...]
VIDEO/ Përshkallëzon në sherr debati në “Opinion”, Andi Bejtja i hedh shishen e ujit Iris Luarasit në emision: Na çatë b*thën!

VIDEO/ Përshkallëzon në sherr debati në “Opinion”, Andi Bejtja i hedh shishen e ujit Iris Luarasit në emision: Na çatë b*thën!

Analisti Andi Bejtja ka humbur durimin gjatë debatit në emisionin Opinion teksa i është drejtuar panelit përballë me shprehjen “Na çatë b*thën. Më lin [...]
Reagimi i ashpër nga Ministria e Jashtme gjermane për opozitën (Paralajmërimi i fortë për Shqipërinë)

Reagimi i ashpër nga Ministria e Jashtme gjermane për opozitën (Paralajmërimi i fortë për Shqipërinë)

Pas djegies së mandateve nga deputetët e opozitës, ka reaguar ministria e Jashtme Gjermane. Në një prononcim për Deutsche Welle, ministria gjermane [...]
Reagon ashpër Elton Deda: Hajduti therret “kapeni hajdutin”! Shijoni dhe për pak lekët që u vodhët shqiptarëve

Reagon ashpër Elton Deda: Hajduti therret “kapeni hajdutin”! Shijoni dhe për pak lekët që u vodhët shqiptarëve

Këngëtari i njohur Elton Deda, ka reaguar ashpër pas trazirave të fundit politike në vend. “Hajduti therret “kapeni hajdutin”!! S’ka shanse or s [...]
Politika në “ngërç”, Rama i vendosur nxjerr pamjet domethënëse

Politika në “ngërç”, Rama i vendosur nxjerr pamjet domethënëse

Ndërkohë që ujërat e politikës shqiptare janë trazuar, kryeministri Rama e ka nisur ditën si zakonisht. Rama e ka nisur ditën e sotme me publikimin [...]
Andi Bejtja i friksuar dhe i egërsuar: Na çatë b*thën, më lini që të flas! Shqipëria në rrezik, populli gati të marrë armët

Andi Bejtja i friksuar dhe i egërsuar: Na çatë b*thën, më lini që të flas! Shqipëria në rrezik, populli gati të marrë armët

Andi Bejtja ka humbur durimin gjatë debatit në emisionin Opinion teksa i është drejtuar panelit përballë me shprehjen “Na çatë b..thën. Më lini të fla [...]
Habit analisti i njohur: “Sot nisi ‘funerali’ i PD-së dhe liderit të saj, Sali Berisha” Ja çfarë e pret opozitën!

Habit analisti i njohur: “Sot nisi ‘funerali’ i PD-së dhe liderit të saj, Sali Berisha” Ja çfarë e pret opozitën!

I ftuar në emisionin ‘Open’ me Eni Vasilin, Baton Haxhiu deklaroi se djegia e mandateve përbën një “funeral të lehtë” të Partisë Demokratike dhe Sali [...]
Ministri ia plas në sy ish deputetit demokrat: Në 2013 ba.nda e Avdylajve mblidhte vota për ty

Ministri ia plas në sy ish deputetit demokrat: Në 2013 ba.nda e Avdylajve mblidhte vota për ty

Ministri Blendi Klosi u është përgjigjur akuzave të ish-deputetit Aldo Bumçi, për vjedhjen e votave në Durrës.Klosi ka thënë se kur ka qenë përfaqësue [...]
Kryemadhi mashtron:  Bisedë private me zyrtarin e DASH më tha… “të kuptoj mirë”

Kryemadhi mashtron: Bisedë private me zyrtarin e DASH më tha… “të kuptoj mirë”

Monika Kryemadhi në një lidhje telefonike në studion e emisionit “Të Paekspozuarit” në News 24 tregoi telefonatën me Ndihmës Sekretarin e Shtetit për [...]
1 1,438 1,439 1,440 1,441 1,442 1,623 14400 / 16224 POSTS