Category: Debat

Rama: Mbi 262 mijë vende pune më shumë se vitin 2014, leku më i fortë se kurrë!
Në 3-mujorin e parë të këtij viti figurojnë të regjistruar në punë mbi 1.2 milionë qytetarë. Kjo shifër është bërë e ditur nga Kryeministri Edi Rama n [...]

Lulzim Basha ka gënjyer edhe për shkollën e lartë/ Me korrespodencë dhe i ka zgjatur 12 vite
Lulzim Basha ka gënjyer për diplomimin e tij në Hollandë dhe ky tashmë është një fakt i konfirmuar nga vetë mediat pranë tij. Duke dashur të përgënj [...]

Kryemadhi bënë të penduarën dhe cakton datën e zgjidhjeve parlamentare…si gruaja e presidentit të divorcuar për partinë
Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi ka zhvilluar një takim me strukturat e kësaj force politike në Gjirokastër.
Gjatë fjalës së saj, Kryemadhi i bëri [...]

Kur një delirant merr flamurin e “diasporës” dhe në lojë përfshihet edhe Ilir Meta
Një delirant me emrin Genc Sejko, që njihet ndryshe edhe si kamikaz i PD-së, thotë se nuk e kanë lejuar të protestojë para Kryeministrisë.
Ai prete [...]

“Aseti Kombëtar” Fatos Lubonja, tregon një përrallë për ish-mikun e tij Edi Rama
Ndëshkimi i shpifësëve ka qënë një synim i kahershëm i kryeministrit Edi Rama. Më të ardhur në pushtet, Rama ndërmori një nismë ligjore për kriminaliz [...]

Lulzim Basha sulmon median alla “Jovan Bregu”: Pse, unë dhe PD (mamaja) do i bëjmë punën tuaj?!
Lulzim Basha shkoi sërish pranë Unazës së Re, ku banorët protestojnë prej gati 2 muajsh. Kreu i opozitës tha se tashmë ka fakte se si Veliaj dhe Rama [...]

Kryemadhi e di mirë: Shqiptarët nuk ja falin hajdutrinë, ajo sulmon Ramë si “engjëll” se nuk kanë për t’ja falur… gënjeshtrat!
Monika Kryemadhi ka zhvilluar një takim me strukturat e parties në qytetin e Fierit. Kryemadhi tha se Rama ka gënjyer gjatë gjithë karrierës së tij në [...]

Arta Marku përballë prokurorit të SHBA që ‘gjunjëzoi’ Sali Berishën, hapet gara e fortë për kryeprokurorin e ri
Kryeprokurorja e Përgjithshme e Përkohshme, Arta Marku, po numëron ditët e fundin në karrigen e organit të Akuzës. Ngritja e Këshillit të Lartë të Pro [...]

Rama u jep zgjidhje kërkesave të studentëve, reagon Basha: Cikërrimat dhe mashtrimet që tha sot, janë riciklim i atyre që ka thënë gjatë këtyre ditëve
Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka reaguar pas deklaratës së kryeministrit Edi Rama për plotësimin e kërkesave të studentëve, fill pas ve [...]

VIDEO/ Rama për studentët: Nga bursat për ekselentët me mesatare mbi 9-të tek mbulimi i plotë për ata me ndihmë ekonomike dhe përgjysmim tarife për të gjithë të tjerët
Pas mbledhjes së qeverisë, kryeministri Edi Rama ndodhet në një konference shtypi ku po sqaron vendimet e marra per studentet. Kryeministri Rama dha s [...]