Category: Debat

1 1,492 1,493 1,494 1,495 1,496 1,622 14940 / 16220 POSTS
Ruçi përjashton për 10 ditë deputetin Hasa, parlamenti i bllokuar nga PD që nuk lejon largimin e tij

Ruçi përjashton për 10 ditë deputetin Hasa, parlamenti i bllokuar nga PD që nuk lejon largimin e tij

Kryeparlamentari Gramoz Ruçi ka shtyrë për një orë punimet e seancës së të enjtes. Vendimi vjen pas sulmit me vezë ndaj Edi Ramës nga deputeti demo [...]
Berisha i entuziazmuar publikon fotot e depuetit “trim” që hodhi topa boje ndaj Ramës: |Foto e vitit! Për studentët, veza në toç”

Berisha i entuziazmuar publikon fotot e depuetit “trim” që hodhi topa boje ndaj Ramës: |Foto e vitit! Për studentët, veza në toç”

Ish-kryeministri Sali Berisha ka publikuar foton e momentit kur deputeti demokrat Endri Hasa qëlloi me vezë kryeministrin Edi Rama. “Foto e vitit! [...]
Përplasje në Kuvend/ Deputeti “trim” i PD sulmon me topa boje Ramën, “kaubojsi” i del për zot gardës që e ndalon

Përplasje në Kuvend/ Deputeti “trim” i PD sulmon me topa boje Ramën, “kaubojsi” i del për zot gardës që e ndalon

Përleshje fizike në Kuvend. Që në krye të fjalës së kryeministrit Rama i janë vërulur deputetët Endri Hasa dhe Genti Strazimiri… Me pas ka nderhyre [...]
Biznesmeni demokrat (që ishte dhe kandidat për Këshillin Kombëtar) i del zot “Alsion-Albania”: Jam unë pronari, Lulzim Basha gënjen

Biznesmeni demokrat (që ishte dhe kandidat për Këshillin Kombëtar) i del zot “Alsion-Albania”: Jam unë pronari, Lulzim Basha gënjen

Partia Demokratike, nëpërmjet Jorida Tabakut dhe Gazmend Bardhit, ka denoncuar dje një tjetër “skandal” për “Unazën e Madhe”. Sipas tyre, Rama e Velia [...]
Çuni i Fahriut thirrje shqiptarëve me megafon: Nesër do jemi bashkë te studentët kundër Ramës

Çuni i Fahriut thirrje shqiptarëve me megafon: Nesër do jemi bashkë te studentët kundër Ramës

Banorët e Bregut të Lumit në Tiranë kanë dalë sërish në protestë për të kërkuar dëmshpërblimet nga ndërtimi i Bulevardit të Ri. Në mbështetje të [...]
Basha ndërhyn në protestën e studentëve, kërkon t’ja bashkangjisë edhe Astirin

Basha ndërhyn në protestën e studentëve, kërkon t’ja bashkangjisë edhe Astirin

Nga protesta e banorëve të Astirit në Tiranë, lideri i demokratëve Lulzim Basha i ka bërë thirrje qytetarëve që nesër t’i bashkohen protestës së stude [...]
Braktisi sallën, Rama i jep “shuplakën e fortë” studentes: E kam analizuar shumë thellë thelbin e shpërthimit

Braktisi sallën, Rama i jep “shuplakën e fortë” studentes: E kam analizuar shumë thellë thelbin e shpërthimit

Kryeministri Edi Rama po zhvillon një takim me studentë dhe pedagogë të Univeristetit të Vlorës. Që në minutat e para të nisjes së takimit, Rama u për [...]
Rama dëboi ambasadorin iranian, Shtëpia e Bardhë mbështet kryeministrin

Rama dëboi ambasadorin iranian, Shtëpia e Bardhë mbështet kryeministrin

Keshilltari per sigurine kombetare i Presidentit amerikan John Bolton, sapo ka postuar ne Twitter nje njoftim ku thuhet se: “Kryeministri Rama sapo [...]
E përdori si i deshte… për t’i prishur dialogun Ramës me studentët, Kokëdhima: Është ndër themeluesit e partisë sime, jam krenar për të!

E përdori si i deshte… për t’i prishur dialogun Ramës me studentët, Kokëdhima: Është ndër themeluesit e partisë sime, jam krenar për të!

Arbër Dervishaj, i riu që gjatë dialogut të studentëve në Vlorë me Kryeministrin Rama, prishi qetësinë në sallë duke fyer Kryeministrin, rezultoi të j [...]
Rudina e Azemit po thotë çdo ditë: Kam vendosur të flas, nuk ndalem më! Kur?!

Rudina e Azemit po thotë çdo ditë: Kam vendosur të flas, nuk ndalem më! Kur?!

Deputetja e Partisë Demokratike Rudina Hajdari ka vendosur të flasë dhe thotë se nuk do të ndalet më. E pranishme në studiot e A2 News, vajza e Az [...]
1 1,492 1,493 1,494 1,495 1,496 1,622 14940 / 16220 POSTS