Category: Debat

1 1,530 1,531 1,532 1,533 1,534 1,687 15320 / 16863 POSTS
Jozefina “telendis” Bashën: Argati i shërbeu xhepit të kunatit dhe familjes së tij

Jozefina “telendis” Bashën: Argati i shërbeu xhepit të kunatit dhe familjes së tij

Ish-kryeparlamentaja Jozefina Topalli ka komentuar thirrjen e kreut të PD –së, Lulzim Basha për të protestuar ndaj qeverisë.Sipas saj, gjithçka është [...]
“SHQUP”-i me Bozdon shikojnë ëndrra! Ja si do e rrëzojmë Ramën: PD ka qenë… partia që ka organizuar tubimet më të mëdha!

“SHQUP”-i me Bozdon shikojnë ëndrra! Ja si do e rrëzojmë Ramën: PD ka qenë… partia që ka organizuar tubimet më të mëdha!

Anëtari i kryesisë së Partisë Demokratike Enno Bozdo foli për aksionin opozitar për të udhëhequr protestat popullore. Bozdo u shpreh se në mbledhje [...]
Soreca hedh poshtë pretendimet e opozitës: Drejtësia funksionon, reforma është e pakthyeshme!

Soreca hedh poshtë pretendimet e opozitës: Drejtësia funksionon, reforma është e pakthyeshme!

Ambasadori i BE, Luigi Soreca lëshoi këtë të martë një mesazh për opozitën shqiptare në lidhje me reformën në drejtësi. Pas kontestimeve të shfaqura n [...]
Spiropali: Sjellja e Bashës sot në Parlament, akt seksist

Spiropali: Sjellja e Bashës sot në Parlament, akt seksist

Ministrja e re e Shtetit dhe Parlamentit, Elisa Spiropali e ftuar në emisionin “5 pyetjet nga Babaramo” u shpreh se deklarata e Bashës se ministrat e [...]
Dokument/ Rrezikojnë të humbin vitin, studentët e Drejtësisë kërkesë rektorit: Zhbllokoni fakultetin dhe rifilloni mësimin

Dokument/ Rrezikojnë të humbin vitin, studentët e Drejtësisë kërkesë rektorit: Zhbllokoni fakultetin dhe rifilloni mësimin

Studentët e Fakultetit te Drejtësisë i kanë drejtuar një shkresë zyrtare në emër të shumicës së studentëve, rektorit të Universitetit të Tiranës Mynyr [...]
Hapja e dosjes kritike, armikja e Sali Berishës rikthehet në Tiranë

Hapja e dosjes kritike, armikja e Sali Berishës rikthehet në Tiranë

“Jam shumë krenare dhe largohem me zemrën plot”. Kështu deklaroi Romana Vlahutin në një intervistë në përfundim të mandatit të saj si ambasadore e BE- [...]
Spiropali: Veliaj s’ka asnjë konflikt me Ramën, trillime portalesh

Spiropali: Veliaj s’ka asnjë konflikt me Ramën, trillime portalesh

Ministrja e re e Shtetit, Elisa Spiropali, ka thënë në studion e “5 Pyetjet nga Babaramo”, se kryetari i Bashkisë Tiranë, Erion Veliaj nuk ka asnjë ko [...]
“Kryegjumashi”, sot duhet të ishte përpara drejtësisë

“Kryegjumashi”, sot duhet të ishte përpara drejtësisë

Klasa politike ka reaguar pas deklaratave të kreut të PD Lulzim Basha ndaj ministreve të reja. Kryetarja e PS për Tiranën Blerina Gjylameti ka reag [...]
“Ke fillu punë në Bashkinë e supermashtrusit”/ Majlinda Bregu komentuesit: E kam për nder, gjuhën mprehe diku tjetër për mllef, tek unë stop

“Ke fillu punë në Bashkinë e supermashtrusit”/ Majlinda Bregu komentuesit: E kam për nder, gjuhën mprehe diku tjetër për mllef, tek unë stop

Nëpërmjet një postimi në Instagram dhe në Twitter, Majlinda Bregu promovoi Tiranën duke u bërë thirrje europianëve për ta vizituar. Por në Twitter ka [...]
Rama: Kemi gati padinë ndaj Presidentit, shkeli Kushtetutën

Rama: Kemi gati padinë ndaj Presidentit, shkeli Kushtetutën

Kryeministri Edi Rama, të hënën, është shprehur se ka gati padinë në Gjykatë Kushtetuese për Presidentin e Republikës, Ilir Meta. Jashtë Parlamenti [...]
1 1,530 1,531 1,532 1,533 1,534 1,687 15320 / 16863 POSTS