Category: Debat

1 … 367 368 369 370 371 … 1,648 3690 / 16471 POSTS
Çdo lek për Porto Romanon trefishon veten!

Çdo lek për Porto Romanon trefishon veten!

Nga Fatos Çoçoli Dje Kuvendi votoi për aktin normativ të qeverisë për Buxhetin e vitit 2024. Ky akt jep për nisjen e ndërtimit të portit të ri treg [...]
“Vjen një bandit i familjes Trump, në një Republikë bananesh”! Andi i bllokut sulm frontal si gjyshi kunder  “kapitalistëve amerikan”: Sazani, qokë e ndyrë politike!

“Vjen një bandit i familjes Trump, në një Republikë bananesh”! Andi i bllokut sulm frontal si gjyshi kunder “kapitalistëve amerikan”: Sazani, qokë e ndyrë politike!

Andi i Bllokut ka qenë i ftuar në emisionin "Të Paekspozuarit", ku ka folur për propozimin e dhëndrit të Donald Trump, për investimin në një resort n [...]
Edi Rama: Kush do të kapi ndonjë gjë, të shkojë ku ka vendin. Unë kam vetëm një përgjegjësi

Edi Rama: Kush do të kapi ndonjë gjë, të shkojë ku ka vendin. Unë kam vetëm një përgjegjësi

Kryeministri Edi Rama ka shprehur sërish mbështetjen për punën e SPAK-ut, duke ju referuar arrestimeve të zyrtarëve të lartë të vendit. Kryeministr [...]
Ana e padurueshme e intervistave të Fevzos

Ana e padurueshme e intervistave të Fevzos

Në ka një pikë të errët gazetaria e Blendi Fevziut është pikërisht mënyra si e strukturon një intervistë politike, posaçërisht atë me Ramën, sot e gji [...]
Avokati për gjyqin e Berishës në Angli: Do të shkojë “për lesh dhe do vijë i qethur”!

Avokati për gjyqin e Berishës në Angli: Do të shkojë “për lesh dhe do vijë i qethur”!

Prej 3 ditësh tashmë në Komisioni Special të Apeleve të Emigracionit në Mbretërinë e Bashkuar ka nisur shqyrtimin e kërkesës së Sali Berisha për shpal [...]
Rama nxjrrë bllof Fevziun publikisht:  Këto mund t’i bësh te Saimiri, jo me mua! SPAK-u është pjesë e instrumenteve të PS për shpëtimin e Shqipërisë

Rama nxjrrë bllof Fevziun publikisht: Këto mund t’i bësh te Saimiri, jo me mua! SPAK-u është pjesë e instrumenteve të PS për shpëtimin e Shqipërisë

Pyetja e Blendi Feqeziut të Berishës për SPAK-un që kohët e fundit ka goditur eksponentë apo ish-eksponentë të lartë të PS-së, është pritur mirë nga k [...]
Bardhi flet për Sazanin  dhe interesin publik! Rama: Me Trump nuk kam asnjë raport për të rregulluar! Nuk pranoj leksione nga ata që dihet çfarë i kanë bërë Shqipërisë 1 Euro

Bardhi flet për Sazanin dhe interesin publik! Rama: Me Trump nuk kam asnjë raport për të rregulluar! Nuk pranoj leksione nga ata që dihet çfarë i kanë bërë Shqipërisë 1 Euro

“Nuk pranoj as leksione, as opinione dhe as pyetje nga ata që që kur kanë pasur mundësi që të mbrojnë interesin publik, dihet se çfarë i kanë bërë Shq [...]
Avokati që mbron Berishën në Londër merret me çështje tregtare, ka vetëm dy përjashtime: Berishën dhe… 9 serbë

Avokati që mbron Berishën në Londër merret me çështje tregtare, ka vetëm dy përjashtime: Berishën dhe… 9 serbë

Ditën e martë, mediat publikuan lajmin se ish-kryeministri Berisha, tani në arrest shtëpiak, do të përfaqësohej ligjërisht në gjykatën më të lartë të [...]
VIDEO/ Shkeli etikën parlamentare: Basha përjashtohet nga seanca! Jashtë flet “përçartë”…si thotë fjala një gojë

VIDEO/ Shkeli etikën parlamentare: Basha përjashtohet nga seanca! Jashtë flet “përçartë”…si thotë fjala një gojë

Kryterari i PD-së, Lulzim Basha është përjashtua nga Kuvendi pasi “zaptoi” foltoren. Pasi kyedemokrati Basha refuzoi të lironte foltoren e Kuvendit [...]
“Kosova është Shqipëri”, djali i ish-kandidates për presidente në SHBA reagon ndaj Vuçiç

“Kosova është Shqipëri”, djali i ish-kandidates për presidente në SHBA reagon ndaj Vuçiç

“Kosova i përket Shqipërisë!”. Është ky mendimi i djalit të Nikki Haley, ish- kandidate republikane për zgjedhjet presidenciale në Shtetet e Bashkuara [...]
1 … 367 368 369 370 371 … 1,648 3690 / 16471 POSTS