Category: Debat

1 367 368 369 370 371 1,624 3690 / 16235 POSTS
Plaku në penxhere ndërron “avaz”! E bëre me Ervis Martinajn, por kurrë me Ahmetajn: Një qime floku po i prekët, do e pësosh te…

Plaku në penxhere ndërron “avaz”! E bëre me Ervis Martinajn, por kurrë me Ahmetajn: Një qime floku po i prekët, do e pësosh te…

Sali Berisha ka paralajmëruar kryeministrin Rama gjatë tubimit të mbështetësve të tij mbrëmjen e sotme për të mos i prekur “asnjë fije floku Arben Ahm [...]
“Nga 1 mijë euro secili, sepse…” – Del mesazhi, drejtuesit e kanalit të Berishës, lekë bizneseve për intervistën e Ahmetajt

“Nga 1 mijë euro secili, sepse…” – Del mesazhi, drejtuesit e kanalit të Berishës, lekë bizneseve për intervistën e Ahmetajt

Përpos përdorimit politik, familja Berisha po bën edhe para me intervistën e Arben Ahmetajt, i arratisur në Zvicër për t’i shpëtuar burgut për korrups [...]
PD-së nuk i bëri punë foto me Trump-in! Këta shkojnë deri në Amerikë me paratë e shqiptarëve për të dalë foto me Gjiknurin, Majkon dhe… Baba Mondin

PD-së nuk i bëri punë foto me Trump-in! Këta shkojnë deri në Amerikë me paratë e shqiptarëve për të dalë foto me Gjiknurin, Majkon dhe… Baba Mondin

PD-së dikur nuk i bëri punë foto me Trump-in, këta venë deri në Amerikë për të dalë foto me Gjiknurin, Majkon dhe... Baba Mondin. Amerika erdhi te [...]
“Lista Mediu”: Të ftuarit e Mediut në Mëngjesin e Lutjeve postojnë foto nga salla ku i kanë lënë të shikojnë aktivitetin online

“Lista Mediu”: Të ftuarit e Mediut në Mëngjesin e Lutjeve postojnë foto nga salla ku i kanë lënë të shikojnë aktivitetin online

Grupi i deputetëve dhe biznesmenëve nga Shqipëria dhe rajoni, që janë ftuar të marrin pjesë në National Prayer Breakfast, ose siç njihet në shqip në M [...]
Arben Ahmetaj “rrëfehet” te televizioni i familjes Berisha: Nuk jam arratisur nga Shqipëria, unë e di se çfarë kam bërë

Arben Ahmetaj “rrëfehet” te televizioni i familjes Berisha: Nuk jam arratisur nga Shqipëria, unë e di se çfarë kam bërë

Arben Ahmetaj, ish-zv.kryeministri që ndodhet në arrati, pasi SPAK ka kërkuar arrestin e tij, ka folur për televizionin e familjes Berisha. Nga arrati [...]
Gazetarja e VOA “gozhdon” Gaz Bardhin: Edhe më parë bojkotuat Parlamentin dhe zgjedhjet, dhe pastaj kërkuat falje. Tani po veproni prapë njësoj

Gazetarja e VOA “gozhdon” Gaz Bardhin: Edhe më parë bojkotuat Parlamentin dhe zgjedhjet, dhe pastaj kërkuat falje. Tani po veproni prapë njësoj

Gazment Bardhi thotë se po bëhen përpjekje për bashkim të kësaj force politike, pasi përçarja e deritanishme sipas tij, e ka bërë opozitën jo funksion [...]
Arben Ahmetaj: Rama më kërcënoi në mbledhjen e Kryesisë, tha “do shkojë në të sëmës”

Arben Ahmetaj: Rama më kërcënoi në mbledhjen e Kryesisë, tha “do shkojë në të sëmës”

Arben Ahmetaj thotë se është kërcënuarr në mbledhje Kryesie nga kryeministri Edi Rama: “Rama nuk më la të shkarkohesha që ta bëja siç duhet largimi [...]
Shqipëria lehonë e demokracisë! Ti qerrata që s’di këndim, o bëhesh deputet, o pedagog në universitet për të dhënë arsim

Shqipëria lehonë e demokracisë! Ti qerrata që s’di këndim, o bëhesh deputet, o pedagog në universitet për të dhënë arsim

Tani pas 10 vitesh luftë për të ndërtuar infrastrukturën arsimore, për të patur një arsim që zhvillohet në kushte dinjitoze, dëgjojmë se arsimi është. [...]
Qytetari “çentron”  Bashën: Mos na trego ëndërrat nga që fle shumë! Ja kur e djathta vjenë në pushtet!

Qytetari “çentron” Bashën: Mos na trego ëndërrat nga që fle shumë! Ja kur e djathta vjenë në pushtet!

Lulzim Basha ka zgjedhur të komunikojë me qytetarët nëpërmjet rrjeteve sociale. Ai ka marrë një pyetje nga një qytetar, se si e sheh ai PD-në, pas dy [...]
Për të qeshur apo për të qarë?! Deputeti i Foltores shikon ëndrra me vulë: Kthejini Berishës vulën dhe Rama është i mbaruar! Qytetarët: Po vulën e “non gratës” kush do i’a heq

Për të qeshur apo për të qarë?! Deputeti i Foltores shikon ëndrra me vulë: Kthejini Berishës vulën dhe Rama është i mbaruar! Qytetarët: Po vulën e “non gratës” kush do i’a heq

Luan Baçi komentoi zhvillimet e opozitës dhe aksionin opozitar në studion e nje televizioni ku i jepet hapësirë për propagandë idiotëve që kanë mbushu [...]
1 367 368 369 370 371 1,624 3690 / 16235 POSTS