Category: Debat

1 371 372 373 374 375 1,624 3730 / 16235 POSTS
Kushtetuesja miraton ligjin për punë me detyrim pas diplomimit për studentët e Mjekësisë por kërkon të ndryshoj afati 5 vjeçarë! Kuvendi 3 muaj kohë të ndryshojë ligjin

Kushtetuesja miraton ligjin për punë me detyrim pas diplomimit për studentët e Mjekësisë por kërkon të ndryshoj afati 5 vjeçarë! Kuvendi 3 muaj kohë të ndryshojë ligjin

Vendimi i mazhorancës për t’i detyruar studentët e mjekësisë të punojnë në Shqipëri për një periudhë të caktuar pas diplomimit është certifikuar nga G [...]
Kryetari i  foltores i burgosur: Pse nuk dorëzuat rezolutë në Bruksel! “Dalldis” mbesa e Bije Vokshit i kërkon Bardhit llogari me injorancën e saj si politikane

Kryetari i foltores i burgosur: Pse nuk dorëzuat rezolutë në Bruksel! “Dalldis” mbesa e Bije Vokshit i kërkon Bardhit llogari me injorancën e saj si politikane

Gjatë mbledhjes së grupit parlamentar të Partisë Demokratike, deputetja Albana Vokshi i ka kërkuar Gazment Bardhit “llogari” se pse grupi i Rithemelim [...]
“Një spiun me pak” ! Plasin akuzat mes “saliarëve”: Tre deputetë braktisin mbledhjen pasi Tritan Shehu u ankua se po e spiunojnë

“Një spiun me pak” ! Plasin akuzat mes “saliarëve”: Tre deputetë braktisin mbledhjen pasi Tritan Shehu u ankua se po e spiunojnë

Tre deputetë demokratë janë larguar nga mbledhja e grupimit të opozitës, që u mbajt sot (24 janar) në mesditë. Në debatin me dyer të mbyllura, të s [...]
Çfarë ka bërë Belo që e kanë kapur paranojat? SPAK po më heton: Më kanë vendosur në survejim

Çfarë ka bërë Belo që e kanë kapur paranojat? SPAK po më heton: Më kanë vendosur në survejim

Anëtari i Kryesisë së PD-së të Rithemelimit, Belind Këlliçi, në një intervistë për CNA deklaroi se ka marrë informacione se SPAK po e heton. Ai dys [...]
PD kërkoi amnisti për Salianjin, Manja: T’i harrojnë emrat e përveçëm ,të votojnë amnstinë! Nuk përfitojnë personat që kanë bërë krim ndaj drejtësisë

PD kërkoi amnisti për Salianjin, Manja: T’i harrojnë emrat e përveçëm ,të votojnë amnstinë! Nuk përfitojnë personat që kanë bërë krim ndaj drejtësisë

PD dërgoi në Kuvend një amendament, me të cilin kërkon të amnistohet deputeti Ervin Salinji. Ky dokument u dorëzua të martën nga Ferdinand Xhaferri, i [...]
PD e Berishës me “oratorët” e papunë që lehin falë rrjeteve sociale: Goditja me vezë e Vangjel Dules, akt terrorist i urdhëruar nga Edi Rama

PD e Berishës me “oratorët” e papunë që lehin falë rrjeteve sociale: Goditja me vezë e Vangjel Dules, akt terrorist i urdhëruar nga Edi Rama

PD e Sali Berishës, ka reaguar nëpërmjet Ivi Kasos pas sulmit të bërë ndaj deputetit të PBDNJ, Vangjel Dule. Kaso është shprehur se akti i terrorit [...]
Doktori humbet kontrollin, deputetët e Rithemelimit e “braktisin”: Duhet të kemi një qeveri në hije. Berisha, jo kryeministër

Doktori humbet kontrollin, deputetët e Rithemelimit e “braktisin”: Duhet të kemi një qeveri në hije. Berisha, jo kryeministër

Në mbledhjen me dyer të mbyllura të grupit parlamentar të Partisë Demokratike, disa deputetë propozuan sërish që mbledhja e grupit të bëhet në selinë [...]
Rama intervistë nga Madridi: Shqipëria në një tjetër nivel

Rama intervistë nga Madridi: Shqipëria në një tjetër nivel

Shqipëria nisi sot promovimin ndërkombëtar si një destinacion unik turistik me pjesëmarrjen në panairin gjigand të turizmit “FITUR 24”, organizuar nga [...]
VIDEO/ “Ki kujdes, ta tregoj unë ty”! Si Berisha kërcënoi gazetaren sapo doli nga dyert e SPAK

VIDEO/ “Ki kujdes, ta tregoj unë ty”! Si Berisha kërcënoi gazetaren sapo doli nga dyert e SPAK

Ajo që ndodhi në dyert e SPAK, mes gazetares Klodiana Lala dhe Sali Berishës, është pak të quhet skandaloze. Përpjekjes së gazetares për ta pyetur [...]
1 371 372 373 374 375 1,624 3730 / 16235 POSTS