Category: Debat
Saliu në hallë të madh pas mos heqjes së masës së arrestit dhe pyetjes së dhëndërrit nga SPAK! Lumë akuzash qesharak pa asnjë lidhje dhe fyerjesh me libër shpije nga dritarja ndaj Altin Dumanit…për veprat që ka konsumuar sipas librit të Saliut
Sali Berisha ka shpërthyer në akuza kundër Altin Dumanit, nga maja e pallatit. Berisha e quajti Dumanin “njeriun e dytë më të korruptuar në Shqipëri p [...]
Kushtetuesja miraton ligjin për punë me detyrim pas diplomimit për studentët e Mjekësisë por kërkon të ndryshoj afati 5 vjeçarë! Kuvendi 3 muaj kohë të ndryshojë ligjin
Vendimi i mazhorancës për t’i detyruar studentët e mjekësisë të punojnë në Shqipëri për një periudhë të caktuar pas diplomimit është certifikuar nga G [...]
Kryetari i foltores i burgosur: Pse nuk dorëzuat rezolutë në Bruksel! “Dalldis” mbesa e Bije Vokshit i kërkon Bardhit llogari me injorancën e saj si politikane
Gjatë mbledhjes së grupit parlamentar të Partisë Demokratike, deputetja Albana Vokshi i ka kërkuar Gazment Bardhit “llogari” se pse grupi i Rithemelim [...]
“Një spiun me pak” ! Plasin akuzat mes “saliarëve”: Tre deputetë braktisin mbledhjen pasi Tritan Shehu u ankua se po e spiunojnë
Tre deputetë demokratë janë larguar nga mbledhja e grupimit të opozitës, që u mbajt sot (24 janar) në mesditë.
Në debatin me dyer të mbyllura, të s [...]
Çfarë ka bërë Belo që e kanë kapur paranojat? SPAK po më heton: Më kanë vendosur në survejim
Anëtari i Kryesisë së PD-së të Rithemelimit, Belind Këlliçi, në një intervistë për CNA deklaroi se ka marrë informacione se SPAK po e heton.
Ai dys [...]
PD kërkoi amnisti për Salianjin, Manja: T’i harrojnë emrat e përveçëm ,të votojnë amnstinë! Nuk përfitojnë personat që kanë bërë krim ndaj drejtësisë
PD dërgoi në Kuvend një amendament, me të cilin kërkon të amnistohet deputeti Ervin Salinji. Ky dokument u dorëzua të martën nga Ferdinand Xhaferri, i [...]
PD e Berishës me “oratorët” e papunë që lehin falë rrjeteve sociale: Goditja me vezë e Vangjel Dules, akt terrorist i urdhëruar nga Edi Rama
PD e Sali Berishës, ka reaguar nëpërmjet Ivi Kasos pas sulmit të bërë ndaj deputetit të PBDNJ, Vangjel Dule.
Kaso është shprehur se akti i terrorit [...]
Doktori humbet kontrollin, deputetët e Rithemelimit e “braktisin”: Duhet të kemi një qeveri në hije. Berisha, jo kryeministër
Në mbledhjen me dyer të mbyllura të grupit parlamentar të Partisë Demokratike, disa deputetë propozuan sërish që mbledhja e grupit të bëhet në selinë [...]
Rama intervistë nga Madridi: Shqipëria në një tjetër nivel
Shqipëria nisi sot promovimin ndërkombëtar si një destinacion unik turistik me pjesëmarrjen në panairin gjigand të turizmit “FITUR 24”, organizuar nga [...]
VIDEO/ “Ki kujdes, ta tregoj unë ty”! Si Berisha kërcënoi gazetaren sapo doli nga dyert e SPAK
Ajo që ndodhi në dyert e SPAK, mes gazetares Klodiana Lala dhe Sali Berishës, është pak të quhet skandaloze.
Përpjekjes së gazetares për ta pyetur [...]