Category: Debat
Faturë me gjak e miliarda, gati 700 mld dollarë për Ukrainën e Rusinë, “dekada më e keqe” për botën
Më shumë se 480 miliardë dollarë për Ukrainën, 211 miliardë për Rusinë dhe “dekada më e keqe në 30 vite” për pjesën tjetër të botës.
Është kjo një [...]
Drejtësia e palaçove! SPAK kërkoi 3 herë arrestimin e Ilir Metës, GJKKO e refuzoi!
Gazetari Adriatik Doçi ka deklaruar se SPAK ka kërkuar tre herë arrestimin e kreut të Partisë së Lirisë Ilir Meta. Këto kërkesa të SPAK sipas Doçit ja [...]
Ja sa do të rriten pensionet në prill, përfitojnë 717 mijë të moshuar, zbardhen detaje nga fondi, si pritet të ndryshojë rregulli për indeksimin dhe ndryshimi I madh që po përgatit mazhoranca
Mbështetja financiare për pensionistët do të vijojë edhe përgjatë vitit 2024. Për këtë vit rritja pritet të ndahet duke filluar nga muaji prill. Vetë [...]
Vendimi i Gjykatës së Lartë për ’21 Janarin’, Mark Nika: Krimi i zbardhur, të mos zvarritet! Kemi audion… Prendi dha urdhër për zjarr pasi doli nga Berisha
Mark Nika, xhaxhai i Aleks Nikës që mbeti i vrarë në protestën e 21 janarit, shprehet i zhgënjyer nga vendimi i sotëm të Gjykatës së Lartë e cila ka c [...]

I vrau por “s’i njihte”! Gazetari Doçi: Vendimi skandaloz i gjykatës për Ndrea Prendin, 9 nga 11 gjyqtarët u shkarkuan nga vettingu, 2 në pritje
Vendimi i Gjykatës për ish-komandantin e Gardës, Ndrea Prendi dhe ish- oficerit të gardës, Agim Llupo për vrasjet e 21 janarit, është skandaloz sipas [...]
Pas Këlliçit si kandidat anti Veliaj… për të humbur, Meta i ka propozuar Berishës, Salianjin për kryeministër anti Rama… për tu tallur
Anëtari i PD, Sidi Hasanaj ka treguar dy mënyrat se si mund të ndodhë bashkimi i opozitës, me PD dhe Rithemelimit.
Hasanaj theksoi se PD do të pran [...]
Shtyhet vendimi për 21 Janarin, seanca e radhës publike në Gjykatën e Lartë me 12 Mars! Fillon pingpongu me drejtësinë e “padrejtësisë”
Seanca e radhës për shqyrtimin e çështjes së “21 Janarit”, do të jetë publike në Gjykatën e Lartë.
Kjo pasi Kolegji ka vlerësuar të nevojshëm dëgji [...]
Kozakut ka të drejtë që kur Ylli Rakipi i bën reklamë! Tallet me të ftuarin: Kush i lexon librat tuaj, njerëzit duan budallalliqe, për ato paguajnë
Në emisionin "Të Paekspozuarit" është diskutuar për influencerët dhe personazhet e Tik Tok, duke marrë shkasë nga disa ngjarje të rënda të ditëve të f [...]
“Berisha po përgatitet për të shpëtuar nga prangat e SPAK përmes një skenari tragjik! Meta do të merret i pandehur për dosjen ‘CEZ-DIA’”
Juristi Romeo Kara ka paralajmëruar se ish-kryeministri Sali Berisha mund të ekstradohet në SHBA. Duke folur në një intervistë për gazetën “SOT”, ai u [...]
Berisha nga ballkon Gazit dhe “gazrave”: Ose me mua, ose me ariun
Sali Berisha ka mbajtur sot fjalimin më të qartë të gjithë kohës që flet nga penxherja e shtëpisë së tij. Ka folur qartë kundër drejtësisë së re, duke [...]