Category: Debat
Belo nis vendosjen e gjobave, denoncon për dherat biznesmenët që nuk kanë “votuar” ende te Xeni, u lëpin b…. oligarkëve! Pse nuk përmend Bashkim Ulajn?
Më jepni bakshishin, ndryshe do t’i them Dumanit. Pasi shkoi duke qarë poshtë ballkonit të Berishës dhe tek Vesho mallisti se po e hetonte SPAK për pa [...]
Gjykata e Posaçme apo gjykatë e “porositur” anti Rama! 13 milion euro vjedhje në bashkëpunim vetëm shërbim prove për ish-kryebashkiakun e djathtë të Lezhës! Për ish kryebashkiakun e majtë të Fushë Arrëzit burg për një leje mjedisore për komunitetin
Gjykata e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar dënoi të premten me 1 vit e 4 muaj burg, ish-kryebashkiakun e Lezhës Fran Frrokaj. Ai u [...]
Juristi Romeo Kara: Ja pse provat që ka zbardhur Strasburgu fundosin çetën e vrasësve të “21 janarit”! Dy skenarët e Sali Berishës për destabilitet dhe arratisje nga Shqipëria
Gjykata e Lartë ka caktuar datën 12 mars, për shqyrtimin e kërkesës së familjarëve të Aleks Nikës, i cili u vra në protestën e 21 janarit të vitit 201 [...]

Kreshnik Spahiu: Sa më shumë konfliktohet Albini si faktor destabilizues, aq më shumë fuqizohet Rama dhe Shqipëria si faktor në Ballkan
Analisti Kreshnik Spahiu është shprehur se kreu i qeverisë Edi Rama po shfrytëzon marrëdhëniet e dobëta dhe konfliktuale të disa liderëve, përfshirë d [...]
“Shkon në seminare koti në Greqi”, Milaim Zeka: Albin Kurti si Enver Hoxha, ja pse e bojkotoi samitin në Tiranë
Mungesa e Albin Kurtit në samitin e djeshëm në Tiranë tërhoqi jo pak vëmendje. Në emisionin “Frontline” në Report TV analisti Milaim Zeka e krahasoi K [...]
Bini “ligjërata” në Irlandë! Ambasadori amerikan në Prishtinë: SHBA mbështet Kosovën e kjo nuk vjen falas, jo qeverinë e Kosovës në zgjedhjen e politikave që ajo i bën
Ambasadori i SHBA-së në Prishtinë Jeffrey Hovenier ka ashpërsuar deklaratat kundrejt qeverisë kosovare me në krye Albin Kurtin, duke folur me karta të [...]
Digjet karta e Greqisë për Belerin! Parlamenti Evropian voton pro: Hiqet vetoja në procesin e zgjerimit
Parlamenti Evropian ka miratuar të enjten një rezolutë për procesin e zgjerimit të Bashkimit Evropian (BE), përmes së cilës kërkoi që ky proces të bëh [...]
LIVE – Samiti Rajonal mbi Planin e Rritjes, Rama e Varhelyi në konferencë: Platformë kyçe për të përshpejtuar integrimin në BE
Kryeministri Edi Rama dhe Komisioneri i BE për Zgjerimin dhe Fqinjësinë, Oliver Varhelyi ndodhen në konferencë për median pas Samitit Rajonal mbi Pla [...]
‘Nuk ka drekë falas në BE, vetëm jemi të vegjël!’ Fjalimi i Edi Ramës në Samiti Rajonal mbi Planin e Rritjes! Ambicia jonë të aplikojmë në qershor në zonën e pagesave euro
Nga Edi Rama
Samiti Rajonal mbi Planin e Rritjes dhe Konvergjencës nisi sot punimet në Tiranë me fokus integrimin e Ballkanit Perëndimor drejt B [...]
Mediat serbe dhe Bërnabiç bëjnë “hero” Vuçiçin: Historike ajo që bëri në Tiranë, i heqim kapelen
“Më vijnë lotë sa herë që shoh njerëzit tanë që presin para bankomatit.”
Me këtë fjali në intervistën për RTS nga Tirana, Aleksandër Vuçiç nisi një [...]