Category: Debat

1 374 375 376 377 378 1,624 3760 / 16235 POSTS
Artan Fuga: Gazetarucët pranë opozitës jane autistë! Të më kishin dëgjuar mua s’do katandisej kështu PD

Artan Fuga: Gazetarucët pranë opozitës jane autistë! Të më kishin dëgjuar mua s’do katandisej kështu PD

Artan Fuga thotë se nëse opozita do të kishte lexuar librat e tij, nuk do të ishte katandisur në këtë gjëndje. Profesori filozof, ndërsa replikon m [...]
Berisha në arrest shtëpie, Meta e paska nxjerrë këmbën nga rrethi: E përshëndeta para disa ditësh, i kam shprehur solidaritet të plotë

Berisha në arrest shtëpie, Meta e paska nxjerrë këmbën nga rrethi: E përshëndeta para disa ditësh, i kam shprehur solidaritet të plotë

Ilir Meta është në krah të Sali Berishës, në hetim për korrupsion pasiv për aferën Partizani, nën masën e sigurisë ‘arrest shtëpie’. Në një konfer [...]
Deputetët e grupit Foltore hyjnë në sallë  duke zënë karriget përpara fillimit të seancës: Nga nesër zhvillohet në sallë të papërcaktuar mbledhja e Komisionit për Reformën Zgjedhore! Ja kalendari

Deputetët e grupit Foltore hyjnë në sallë duke zënë karriget përpara fillimit të seancës: Nga nesër zhvillohet në sallë të papërcaktuar mbledhja e Komisionit për Reformën Zgjedhore! Ja kalendari

Zbardhet kalendari i punimeve të komisionit të posaçëm për reformën zgjedhore i cili ishte parashikuar të niste sot por u bllokua nga deputetët e Bard [...]
Zgjohet Çani “tradhton” Belerin: Sot Rama është më i fuqishëm se Mitsotakis! Gjithë BE-ja është me të dhe kundër Greqisë

Zgjohet Çani “tradhton” Belerin: Sot Rama është më i fuqishëm se Mitsotakis! Gjithë BE-ja është me të dhe kundër Greqisë

Arian Çani tha se kryeministri Edi Rama ka më shumë mbështetje se presidenti i Greqisë Kyriakos Mitsotakis. Sipas Çanit deri më tani nuk ka dalë as [...]
Marrëveshja Rama-Meloni/ Kryeministri i Bavarisë: Kampet e emigrantëve në Shqipëri, një model i mundshëm

Marrëveshja Rama-Meloni/ Kryeministri i Bavarisë: Kampet e emigrantëve në Shqipëri, një model i mundshëm

talia dëshiron të hapë dy kampe refugjatësh në territorin e Shqipërisë. "Një zgjidhje e tillë vërtet mund të na ndihmojë”, tha kryeministri i Bavarisë [...]
“Sëmundja X më vdekjeprurëse…”, udhëheqësit botërorë në Davos shprehin shqetësimin për shpërthimin misterioz të virusit

“Sëmundja X më vdekjeprurëse…”, udhëheqësit botërorë në Davos shprehin shqetësimin për shpërthimin misterioz të virusit

Sëmundja X është një term që është krijuar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH), duke iu referuar një sëmundjeje hipotetike që mund të sh [...]
Edi Rama i përgjigjet lehsave të opozitave copë-copë: Koha kur Presidenti udhëhiqte revolucionet imagjinare të opozitës ka mbaruar o mjeran!

Edi Rama i përgjigjet lehsave të opozitave copë-copë: Koha kur Presidenti udhëhiqte revolucionet imagjinare të opozitës ka mbaruar o mjeran!

Kryeministri Rama ka reaguar pas deklaratave të opozitës lidhur me dekretimin që presidenti Begaj i bëri ligjit të mazhorancës për komisionet hetimore [...]
“Shqipëria na duhet në BE”! Weber në takimin e CSU: Bota ndryshon nëse Trump rizgjidhet

“Shqipëria na duhet në BE”! Weber në takimin e CSU: Bota ndryshon nëse Trump rizgjidhet

Kryetari i Partive Popullore Europiane, Manfred Weber, tha se Bashkimi Europian duhet të bëjë çmos për të anëtarësuar sa më shpejt vendet e Ballkanit [...]
Për kë do të votonin sot shqiptarët dhe si do të ndaheshin mandatet parlamentare

Për kë do të votonin sot shqiptarët dhe si do të ndaheshin mandatet parlamentare

Nga Eduard Zaloshnja Nga ekstrapolimi i përafërt i rezultateve të një sondazhi që zhvillova për Report TV, më rezultoi që, nëse do të zhvilloheshin [...]
Për ç’duhet të fliste Fatmir Mediu e për ç’flet?

Për ç’duhet të fliste Fatmir Mediu e për ç’flet?

Fatmir Mediu vijon të ftohet në studio televizive si analist gjeopolitik, nga një gazetari që ka harruar se ai trashëgon një parti të themeluar dhe pr [...]
1 374 375 376 377 378 1,624 3760 / 16235 POSTS