Category: Debat
Artan Fuga: Gazetarucët pranë opozitës jane autistë! Të më kishin dëgjuar mua s’do katandisej kështu PD
Artan Fuga thotë se nëse opozita do të kishte lexuar librat e tij, nuk do të ishte katandisur në këtë gjëndje.
Profesori filozof, ndërsa replikon m [...]
Berisha në arrest shtëpie, Meta e paska nxjerrë këmbën nga rrethi: E përshëndeta para disa ditësh, i kam shprehur solidaritet të plotë
Ilir Meta është në krah të Sali Berishës, në hetim për korrupsion pasiv për aferën Partizani, nën masën e sigurisë ‘arrest shtëpie’.
Në një konfer [...]
Deputetët e grupit Foltore hyjnë në sallë duke zënë karriget përpara fillimit të seancës: Nga nesër zhvillohet në sallë të papërcaktuar mbledhja e Komisionit për Reformën Zgjedhore! Ja kalendari
Zbardhet kalendari i punimeve të komisionit të posaçëm për reformën zgjedhore i cili ishte parashikuar të niste sot por u bllokua nga deputetët e Bard [...]
Zgjohet Çani “tradhton” Belerin: Sot Rama është më i fuqishëm se Mitsotakis! Gjithë BE-ja është me të dhe kundër Greqisë
Arian Çani tha se kryeministri Edi Rama ka më shumë mbështetje se presidenti i Greqisë Kyriakos Mitsotakis.
Sipas Çanit deri më tani nuk ka dalë as [...]
Marrëveshja Rama-Meloni/ Kryeministri i Bavarisë: Kampet e emigrantëve në Shqipëri, një model i mundshëm
talia dëshiron të hapë dy kampe refugjatësh në territorin e Shqipërisë. "Një zgjidhje e tillë vërtet mund të na ndihmojë”, tha kryeministri i Bavarisë [...]

“Sëmundja X më vdekjeprurëse…”, udhëheqësit botërorë në Davos shprehin shqetësimin për shpërthimin misterioz të virusit
Sëmundja X është një term që është krijuar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH), duke iu referuar një sëmundjeje hipotetike që mund të sh [...]
Edi Rama i përgjigjet lehsave të opozitave copë-copë: Koha kur Presidenti udhëhiqte revolucionet imagjinare të opozitës ka mbaruar o mjeran!
Kryeministri Rama ka reaguar pas deklaratave të opozitës lidhur me dekretimin që presidenti Begaj i bëri ligjit të mazhorancës për komisionet hetimore [...]
“Shqipëria na duhet në BE”! Weber në takimin e CSU: Bota ndryshon nëse Trump rizgjidhet
Kryetari i Partive Popullore Europiane, Manfred Weber, tha se Bashkimi Europian duhet të bëjë çmos për të anëtarësuar sa më shpejt vendet e Ballkanit [...]
Për kë do të votonin sot shqiptarët dhe si do të ndaheshin mandatet parlamentare
Nga Eduard Zaloshnja
Nga ekstrapolimi i përafërt i rezultateve të një sondazhi që zhvillova për Report TV, më rezultoi që, nëse do të zhvilloheshin [...]
Për ç’duhet të fliste Fatmir Mediu e për ç’flet?
Fatmir Mediu vijon të ftohet në studio televizive si analist gjeopolitik, nga një gazetari që ka harruar se ai trashëgon një parti të themeluar dhe pr [...]