Category: Debat

1 393 394 395 396 397 1,624 3950 / 16235 POSTS
Kisha Katolike kërkon ndalimin e filmave të komunizmit, reagon Pëllumb Xhufi: Shikoni punën tuaj, kush jeni ju?

Kisha Katolike kërkon ndalimin e filmave të komunizmit, reagon Pëllumb Xhufi: Shikoni punën tuaj, kush jeni ju?

Në prag të festave të nëntorit në Shqipëri, Kisha Katolike u ka kërkuar presidentit të Shqipërisë, Bajram Begaj, Kuvendit dhe Këshillit të Ministrave, [...]
Bora Muzhaqi, kunata e “Bolit” të kokainës dhe ‘kanakarja’ e Belinda Ballukut po përgatitet për ministre Dixhitalizimi

Bora Muzhaqi, kunata e “Bolit” të kokainës dhe ‘kanakarja’ e Belinda Ballukut po përgatitet për ministre Dixhitalizimi

Gjithë ky rrjet familjar që ka në dorë trafikaun e kokainës, kullat, financat e pasuritë publike, si edhe kontrollin mbi monopolet ekonomike, koncesi [...]
Greqia qesharake, kërcënon integrimin e Shqipërisë në BE! Gjermania u përgjigjet  “micotaqëve”: Çeshtjet bilaterale midis dy shteteve nuk munden të pengojnë antarësimin!

Greqia qesharake, kërcënon integrimin e Shqipërisë në BE! Gjermania u përgjigjet “micotaqëve”: Çeshtjet bilaterale midis dy shteteve nuk munden të pengojnë antarësimin!

Alfred Beleri nuk ka tensionuar vetëm marrëdhëniet mes Greqisë dhe Shqipërisë, por edhe ndërmjet qeverisë greke me atë gjermane. “A2 CNN” iu drejtu [...]
Shtohen të sëmurët e ish pushtetit! Ylli Manjani thirrje Ramës: Respekto Greqinë urgjentisht, ndryshe do biesh nga…

Shtohen të sëmurët e ish pushtetit! Ylli Manjani thirrje Ramës: Respekto Greqinë urgjentisht, ndryshe do biesh nga…

Ish-ministri i LSI-së, Ylli Manjani thotë se çështja Beleri do përdoret si kazus nga Bashkimi Europian se diçka nuk shkon me Shqipërinë në sistemin e [...]
Kllouni “historian”  i banaqeve mediatike: Avni Rustemi krijoi një organizatë terroriste, frymëzues për të vrarë…

Kllouni “historian” i banaqeve mediatike: Avni Rustemi krijoi një organizatë terroriste, frymëzues për të vrarë…

Erald Kapri, një personazh që ka studiuar për gazetari, ku nuk shkëlqeu asnjëherë, prej disa vitesh ftohet në panele televizive dhe prezantohet si his [...]
Ish-zëdhënësja e Berishës: Basha po punon për prangosjen e Berishës, do t’i japë goditjen përfundimtare

Ish-zëdhënësja e Berishës: Basha po punon për prangosjen e Berishës, do t’i japë goditjen përfundimtare

Gazetarja Juela Meçani, dikur ish-zëdhënëse e Berishës, e ftuar në studion e “Ditarit”, në A2 CNN, deklaroi se Lulzim Basha është një nga njerëzit që [...]
Kush është personi prapa jush? Batuta e Ramës për Ismail Qemalin: Gjyshi im, nuk…

Kush është personi prapa jush? Batuta e Ramës për Ismail Qemalin: Gjyshi im, nuk…

Gjatë bashkëbisedimit në Këshillin Atlantik kryeministri Edi Rama ka shfrytëzuar momentet e fundit të intervistës për të bërë edhe një batutë. Teks [...]
Gary Kokalari letër SPAK: Berisha të hetohet edhe për firmat piramidale e Gërdecin! Të zhvarroset Kosta Trebicka, njerëzit e afërt të ish-kryeministrit e nxorën si vdekje aksidentale

Gary Kokalari letër SPAK: Berisha të hetohet edhe për firmat piramidale e Gërdecin! Të zhvarroset Kosta Trebicka, njerëzit e afërt të ish-kryeministrit e nxorën si vdekje aksidentale

Në një letër drejtuar kreut të SPAK Altin Dumani për dijeni zyrtarëve të lartë Amerikane dhe kryeministrit Rama, Geri Kokalari i kërkon Prokurorisë së [...]
Lirimi i Malltezit, Gjikondi: Pas apartamentit, skandalin e thellon miqësia e gjyqtares me Argitën! Gënjeu Vetingun, tha s’kam lidhje me Homeplan! KLGJ paragjykon të vërtetën

Lirimi i Malltezit, Gjikondi: Pas apartamentit, skandalin e thellon miqësia e gjyqtares me Argitën! Gënjeu Vetingun, tha s’kam lidhje me Homeplan! KLGJ paragjykon të vërtetën

Pasi Report Tv zbuloi që gjyqtarja e cila liroi nga qelia Jamarbër Malltezin ka apartament në kullat ku Malltezi është aksioner, dalin të tjera lidhje [...]
Në fillim Vis Martinaj, tani Ervin Mata dhe Erzen Breçani: Si ia kanë zënë grykën Berishës, kriminelët më të rrezikshëm në vend

Në fillim Vis Martinaj, tani Ervin Mata dhe Erzen Breçani: Si ia kanë zënë grykën Berishës, kriminelët më të rrezikshëm në vend

Sali Berisha shfaqet me pathos në media çdo ditë, si një njeri që denoncon korrupsionin dhe krimin në vend. Por mjaftojnë dy raste, për të kuptuar [...]
1 393 394 395 396 397 1,624 3950 / 16235 POSTS