Category: Debat
Çfarë ka bërë Belo që e kanë kapur paranojat? SPAK po më heton: Më kanë vendosur në survejim
Anëtari i Kryesisë së PD-së të Rithemelimit, Belind Këlliçi, në një intervistë për CNA deklaroi se ka marrë informacione se SPAK po e heton.
Ai dys [...]
PD kërkoi amnisti për Salianjin, Manja: T’i harrojnë emrat e përveçëm ,të votojnë amnstinë! Nuk përfitojnë personat që kanë bërë krim ndaj drejtësisë
PD dërgoi në Kuvend një amendament, me të cilin kërkon të amnistohet deputeti Ervin Salinji. Ky dokument u dorëzua të martën nga Ferdinand Xhaferri, i [...]
PD e Berishës me “oratorët” e papunë që lehin falë rrjeteve sociale: Goditja me vezë e Vangjel Dules, akt terrorist i urdhëruar nga Edi Rama
PD e Sali Berishës, ka reaguar nëpërmjet Ivi Kasos pas sulmit të bërë ndaj deputetit të PBDNJ, Vangjel Dule.
Kaso është shprehur se akti i terrorit [...]
Doktori humbet kontrollin, deputetët e Rithemelimit e “braktisin”: Duhet të kemi një qeveri në hije. Berisha, jo kryeministër
Në mbledhjen me dyer të mbyllura të grupit parlamentar të Partisë Demokratike, disa deputetë propozuan sërish që mbledhja e grupit të bëhet në selinë [...]
Rama intervistë nga Madridi: Shqipëria në një tjetër nivel
Shqipëria nisi sot promovimin ndërkombëtar si një destinacion unik turistik me pjesëmarrjen në panairin gjigand të turizmit “FITUR 24”, organizuar nga [...]
VIDEO/ “Ki kujdes, ta tregoj unë ty”! Si Berisha kërcënoi gazetaren sapo doli nga dyert e SPAK
Ajo që ndodhi në dyert e SPAK, mes gazetares Klodiana Lala dhe Sali Berishës, është pak të quhet skandaloze.
Përpjekjes së gazetares për ta pyetur [...]
Nuk ka ndodhur kurrë, prej krijimit të GJKKO! Ja përse kjo gjyqtare pritet të liroi nesër Berishën, pasi liroi Malltezin në konflikt interesi!
Iliriana Olldashi, është gjyqtarja e cila shqyrtoi çështjen e ish-kryeministrit, Sali Berisha dhe dhëndrit të tij, Jamarbër Malltezit.
Seanca në Ap [...]
Po*dha e fundit e Saliut me “saliarët” poshtë ballkonit! Isha në SPAK, denoncova me forcën më të madhe: Kur më pyetën ku banon i’u përgjigja te “Rruga e Shpresës”, u dridhen nga frika
Sali Berisha u paraqit sot (23 janar) në SPAK ku u mor në pyetje në lidhje me hetimet për dosjen Partizani. Në fjalën e mbajtur nga banesa e tij, ku p [...]
FOTOLAJM/ Keq, keq puna!A po pregatitet “pacienti” i presidencës për raport mjekësor? Çfarë i ndodhi? Ilir Meta përfundon në spital
lir Meta, Kryetari i Partisë së Lirisë është parë ditën e sotme në ambientet e Spitalit Amerikan. Meta ka qenë i shoqëruar me bashkëshorten e tij Moni [...]
Greqia me çeshtjen Beleri merr goditjen përfundimtare! Zgjerimi i BE, miratohet raporti i PE-së: Ndalohet bllokimi i disa vendimeve nga vendet anëtare
Hiqet veto/ Zgjerimi i BE, miratohet raporti i Parlamentit Europian: Parandalohet bllokimi i disa vendimeve nga vendet anëtare
Në raportin me tit [...]