Category: Debat

1 … 395 396 397 398 399 … 1,648 3970 / 16471 POSTS
Çfarë ka bërë Belo që e kanë kapur paranojat? SPAK po më heton: Më kanë vendosur në survejim

Çfarë ka bërë Belo që e kanë kapur paranojat? SPAK po më heton: Më kanë vendosur në survejim

Anëtari i Kryesisë së PD-së të Rithemelimit, Belind Këlliçi, në një intervistë për CNA deklaroi se ka marrë informacione se SPAK po e heton. Ai dys [...]
PD kërkoi amnisti për Salianjin, Manja: T’i harrojnë emrat e përveçëm ,të votojnë amnstinë! Nuk përfitojnë personat që kanë bërë krim ndaj drejtësisë

PD kërkoi amnisti për Salianjin, Manja: T’i harrojnë emrat e përveçëm ,të votojnë amnstinë! Nuk përfitojnë personat që kanë bërë krim ndaj drejtësisë

PD dërgoi në Kuvend një amendament, me të cilin kërkon të amnistohet deputeti Ervin Salinji. Ky dokument u dorëzua të martën nga Ferdinand Xhaferri, i [...]
PD e Berishës me “oratorët” e papunë që lehin falë rrjeteve sociale: Goditja me vezë e Vangjel Dules, akt terrorist i urdhëruar nga Edi Rama

PD e Berishës me “oratorët” e papunë që lehin falë rrjeteve sociale: Goditja me vezë e Vangjel Dules, akt terrorist i urdhëruar nga Edi Rama

PD e Sali Berishës, ka reaguar nëpërmjet Ivi Kasos pas sulmit të bërë ndaj deputetit të PBDNJ, Vangjel Dule. Kaso është shprehur se akti i terrorit [...]
Doktori humbet kontrollin, deputetët e Rithemelimit e “braktisin”: Duhet të kemi një qeveri në hije. Berisha, jo kryeministër

Doktori humbet kontrollin, deputetët e Rithemelimit e “braktisin”: Duhet të kemi një qeveri në hije. Berisha, jo kryeministër

Në mbledhjen me dyer të mbyllura të grupit parlamentar të Partisë Demokratike, disa deputetë propozuan sërish që mbledhja e grupit të bëhet në selinë [...]
Rama intervistë nga Madridi: Shqipëria në një tjetër nivel

Rama intervistë nga Madridi: Shqipëria në një tjetër nivel

Shqipëria nisi sot promovimin ndërkombëtar si një destinacion unik turistik me pjesëmarrjen në panairin gjigand të turizmit “FITUR 24”, organizuar nga [...]
VIDEO/ “Ki kujdes, ta tregoj unë ty”! Si Berisha kërcënoi gazetaren sapo doli nga dyert e SPAK

VIDEO/ “Ki kujdes, ta tregoj unë ty”! Si Berisha kërcënoi gazetaren sapo doli nga dyert e SPAK

Ajo që ndodhi në dyert e SPAK, mes gazetares Klodiana Lala dhe Sali Berishës, është pak të quhet skandaloze. Përpjekjes së gazetares për ta pyetur [...]
Nuk ka ndodhur kurrë, prej krijimit të GJKKO! Ja përse kjo gjyqtare pritet të liroi nesër Berishën, pasi liroi Malltezin në konflikt interesi!

Nuk ka ndodhur kurrë, prej krijimit të GJKKO! Ja përse kjo gjyqtare pritet të liroi nesër Berishën, pasi liroi Malltezin në konflikt interesi!

Iliriana Olldashi, është gjyqtarja e cila shqyrtoi çështjen e ish-kryeministrit, Sali Berisha dhe dhëndrit të tij, Jamarbër Malltezit. Seanca në Ap [...]
Po*dha  e fundit e Saliut me “saliarët” poshtë ballkonit! Isha në SPAK, denoncova me forcën më të madhe: Kur më pyetën ku banon i’u përgjigja te “Rruga e Shpresës”, u dridhen nga frika

Po*dha e fundit e Saliut me “saliarët” poshtë ballkonit! Isha në SPAK, denoncova me forcën më të madhe: Kur më pyetën ku banon i’u përgjigja te “Rruga e Shpresës”, u dridhen nga frika

Sali Berisha u paraqit sot (23 janar) në SPAK ku u mor në pyetje në lidhje me hetimet për dosjen Partizani. Në fjalën e mbajtur nga banesa e tij, ku p [...]
FOTOLAJM/  Keq, keq puna!A po pregatitet “pacienti” i presidencës për raport mjekësor? Çfarë i ndodhi? Ilir Meta përfundon në spital

FOTOLAJM/ Keq, keq puna!A po pregatitet “pacienti” i presidencës për raport mjekësor? Çfarë i ndodhi? Ilir Meta përfundon në spital

lir Meta, Kryetari i Partisë së Lirisë është parë ditën e sotme në ambientet e Spitalit Amerikan. Meta ka qenë i shoqëruar me bashkëshorten e tij Moni [...]
Greqia me çeshtjen Beleri merr goditjen përfundimtare! Zgjerimi i BE, miratohet raporti i PE-së:  Ndalohet bllokimi i disa vendimeve nga vendet anëtare

Greqia me çeshtjen Beleri merr goditjen përfundimtare! Zgjerimi i BE, miratohet raporti i PE-së: Ndalohet bllokimi i disa vendimeve nga vendet anëtare

Hiqet veto/ Zgjerimi i BE, miratohet raporti i Parlamentit Europian: Parandalohet bllokimi i disa vendimeve nga vendet anëtare Në raportin me tit [...]
1 … 395 396 397 398 399 … 1,648 3970 / 16471 POSTS