Category: Debat
“Nipi yt është vëllai im”?! E bija në bashkëpunim me të ëmën ngrenë akuza ndaj kryefamiljarit: Dole në mes të plumbave për kunatën!
Babë e bijë përballen në “Shihemi në Gjyq” për një dashuri të munguar. Brikena e ka thirrur Mustafain në seancën e ndërmjetësimit të “E Diela Shqiptar [...]
Përralla greke nga portali “Kathimerini”: Vendoset bllokada e parë e Greqisë për Shqipërinë, shkak çështja “Beleri”! Qytetarët: Nëse futja në BE varet nga Beleri kurrë mos u futshim!
Greqia ka vendosur "bllokadën" e parë ndaj Shqipërisë sa i takon integrimit të vendit në Bashkimin Europian, për shkak të çështjes “Beleri” shkruan nj [...]
“Filozofi” humoristi Nard Ndoka: Rama i ka kërkuar Melonit që Italia ta shpallë “non grata” Berishën
Marrëveshja mes Shqipërisë dhe Italisë për strehimin e emigrantëve të paligjshëm shkaktoi jo pak zhurmë në vend dhe jashtë tij.
Megjithatë, mesa du [...]
Denoncuesi i Metës për CEZ juristi Romeo Kara përgjigjie kërcënuese: I ka çuar mesazhe të zeza në burg me emisarë por unë nuk jam Ismailaj! Nëse do më prekë familjen, ai person do përballet me mua për jetë a vdekje!
Juristi Romeo Kara ka folur për aferën CEZ-DIA dhe hetimet e SPAK, ku kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta u paraqit në SPAK në cilësinë e personit [...]
Edi Rama flet për median italiane: Unë nuk komentoj fjalët e një politikani i shpallur i padëshiruar nga SHBA-të, i kemi borxh mirënjohje Italisë
Edi Rama, kreu i qeverisë shqiptare ka dhënë një tjetër intervistë për median italiane lidhur me marrëveshjen për ndërtimin në Shqipëri të dy qendrave [...]
Gjyqtarja e njohur italiane: Marrëveshja Rama-Meloni e vështirë për tu zbatuar
Kështu frikësohet ministri i Drejtësisë Carlo Nordio, i cili ditët e fundit ka shpresuar që gjyqtarët e seksioneve të emigracionit të mos bëjnë si me [...]
Juristi Romeo Kara: Meta është i rrezikshëm, nëse me paratë dhe killerat që ka do më prekë familjen, do shkojë atje ku nuk imagjinohet
Juristi Romeo Kara ka folur për aferën CEZ-DIA dhe hetimet e SPAK, ku kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta u paraqit në SPAK në cilësinë e personit [...]
Berisha mbledh Kuvendin Kombëtar, do të votëbesohet si kryetar i Foltores se Luli ështe vetëbesuar si kryetar i PD-së
Sali Berisha ka vendosur të mbledhë sërish Kuvendin Kombëtar të "Foltores", në datën 2 dhjetor të këtij viti.
Sipas njoftimit, Berisha do të kërkoj [...]
Edi Rama flet në televizionin e Berluskonit: Po çfarë kampesh përqendrimi, ne respektojmë dinjitetin e njerëzve!
Kryeministri Edi Rama ishte I ftuar nbë Rete 4, në një lidhje live nga Parisi ku ndodhet për konfrerencen e donatoreve në ndihme të Gazës, duke iu për [...]
Meloni shpërndan videon e Ramës si përgjigje për opozitarët në Itali: Dëgjojeni!
Kryeministrja italiane, Giorgia Meloni ka publikuar në rrjetet sociale një video-mesazh të kryeministrit Edi Rama i cili në intervistën për emisionin [...]